tevreden naar huis gegaan
Spreken slecht Nederlands tandarts en assistent spreken onderling jn eigen taal waardeloos
Goed opgeleid personeel en vriendelijk En heel goed vind ik dat je uitrijkaart ook kunt regelen zodat je niet hoeft betalen voor parkeren
De tandarts heeft me goed geholpen. Helaas is de ontsteking aan deze vervelende kies toch weer teruggekomen. De kies wordt vandaag verwijderd. Ik was even blij met Luuk ( de tandarts)
Goed geholpen
Dit is gewoon een hele goede praktijk.
Prima tandartsen, assistenten en mondhygiënisten. Het personeel aan de balie is erg vriendelijk en houdt rekening met je voorkeur bij het plannen of wijzigen van een afspraak.
Geweldige tandarts en luisterd naar je
Voor de tigste keer een andere tandarts.... erg vervelend. Tandarts sprak matig Nederlands. Assistente sprak wel redelijk Nederlands.
Zeer ervaren en soepel.
Snel aan de beurt, goede uitleg en klantvriendelijk
Luc heeft mij gerustgesteld. Heeft duidelijk uitleg gegeven wat hij ging doen en waarom.
Prima zo Werken goed op tijd
Afspraak kon helaas niet eerder. Duurde ongeveer ongeveer een maand voordat ik terecht kon, maar verder goed geholpen.
Ik kwam alleen voor een reparatie.
Goeie tandarts praktijk
Werd tijd besteed om echt het hele gebit goed te controleren.
De service en kwaliteit is niet echt veel veranderd, alleen is het persoonlijke gesprek met Tineke een gemis na het vertrek naar Emmen. De bezoekjes aan de praktijk in Emmen kosten meer tijd en zorgen voor een extra belasting van het milieu en omgeving, maar ook voor de mensen die geen auto of gemotoriseerd vervoer hebben, deze moeten met het openbaar vervoer ( als dat nog rijdt ) of met de fiets.....
Het is een fijne tandarts waar ik me snel op m'n gemak voel
Er is een fijne sfeer, waar je ook bent. Behulpzaam en altijd vriendelijk.
Totaal niet vriendelijk Prakken werden we beter behandeld
,s Morgens gebeld. Eind vd morgen geholpen. Top.
Als ik daar moet zijn hen ik geen klachten ,het is geven en nemen zeg maar
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen