Kennis van zaken, accuraat. Vriendelijk
Super medewerkers aan de ontvangstbalie en top met de heer Patka en zijn assistente!
Na controle van een behandeling van een vervangende tandarts door Puur. Bleek dat fotos door vervangende arts niet waren doorgestuurd. Zonder behandeling weer heengezonden. Het was kleine moeite geweest (volgens vervangende tandarts) om fotos door te mailen naar Puur. De tandarts van Puur wist dat het een nacontrole was en had m.i. zelfs proactief fotos kunnen bevragen.
Beetje lastig om het te vinden voor de eerste keer. Mijn eigen tandarts was daar naar toe verhuisd. Maar hij haalde mij persoonlijk op en alles was gewoon zo als altijd. Keurig en heel vriendelijk. Ook de assistenten bij de balie.
Ik heb er een heel slecht gevoel bij. Slechte communicatie niet gehoord voelen. Het blijkt als je belt dat je een callcenter aan de lijn hebt en geen assistente. Het persoonlijke is helemaal weg. Wij gaan ook overstappen naar een andere tandarts.
Het was lastig te vinden voor de eerste keer.
Goed behandeld en aardig
X
goed.
Prima tandarts en assistenten
Als vanouds.
Prettige en deskundige medewerkers!
Professionaliteit en klantvriendelijk zijn waarden die bij PUUR Mondzorg Emmen voorop staan.
Ontvangst altijd vriendelijk en heb de indruk dat de behandeling altijd heel zorgvuldig word gedaan
Snel en goed geholpen
Het zijn hele aardige mensen ga er al 10 jaar met plezier heen De mensen die er werken kunnen serieus zijn maar je kan er ook leuke gesprekken mee hebben die niet over u gebit gaan ik zou het zeker aan bevelen aan anderen.
Ik ben bij de tandarts geweest voor het verwijderen van een verstandskies. Ik heb voor het inplannen nog gevraagd of het niet nodig was om naar een kaakchirurg te gaan, Dit was niet nodig. Ik heb tijdens de behandeling +/- 1 uur en een kwartier in de stoel gelegen. De kies ging door mijn kaakzenuw heen waardoor het niet goed te verdoven was en ik enorme pijn heb gehad. Ik heb 4 dagen lang amper kunnen eten. Ik ben nu een week verder en heb nog steeds behoorlijk pijn aan de kies. De tandarts zelf was wel aardig en deed echt wel zijn best. Het wilde gewoon niet lukken. Hij belde mij een dag later om te vragen hoe het ging. Dit vond ik positief.
fijne assistente
Alles goed geregeld, nooit problemen. 30 seconden is wel een beetje optimistisch voor het beantwoorden van alle vragen. De laatste vraag over behandelaar 1 of 2 begrijp ik niet.
Bij elke behandelingen goede de ervaringen gehad
Ben netjes geholpen
Boermarkeweg 44 D