Tot nu toe goed alleen nog maar gekeken door de nieuwe tandarts binnenkort gaatje vullen hoop dat het net zo pijnloos is als de oude tandarts
Altijd snel en goed geholpen. Echter op nieuwe plek weinig parkeerruimte.
Wat ik minder prettig vind is dat er tijdens of na de behandeling wanneer je nog iets door wilt nemen met je eigen tandarts soms meerdere zorgverleners ( denkende aan andere tandartsen of assistentes) aanwezig zijn, wat ik als storend heb ervaren.
De behandelaars waren heel vriendelijk en, voor zover ik dat kan beoordelen, deskundig. Rond de tijd die afgesproken was werd ikgeholpen.
Naar tevredenheid, zeer klantvriendelijk
Aardige tandartsen en word altijd goed geholpen. Heel blij met de resultaat.
ik kwam met mijn zwaar gehandicapte broer en werd prima geholpen en begrepen.
De mondhygiëniste houdt mijn gebit in Topconditie!
Nog maar 2x voor controle geweest, maat tot nu toe tevreden
er word tijd genomen voor de behandeling en er word naar je geluisterd .
Tandarts sprak matig Nederlands en daardoor was de communicatie minimaal. Ook de controle stelde weinig voor.
Erg vriendelijke mensen, leggen tot in de puntjes uit wat de bedoeling is. Bovendien heel erg geduldig.
Goede planning , goede bereikbaarheid , snelle service en deskundige behandeling.
In alle eerlijkheid wilde ik van tandarts veranderen maar nu het is overgenomen vind ik het vele malen beter en ben ik zeer tevreden
Geen lange wachttijd, goede uitleg efficiëntie voor het maken nieuwe afspraak.
Ik vond het erg goed dat dr prioriteit bij de mond hygiëne ligt door de mondhygiënist. En alleen bij constatering van een probleem dan of naar de tandarts . De uitleg is etg goed en de communicatie is duidelijk en vriendlijk
professionele en vriendelijk
Duidelijk
Goede tandartsen en snelle behandeling bij klachten
Als ik voor een afgebroken kies, moet komen, wat er 2 waren. En men helpt mij. Kan men nog wel 3 kleine gaatjes in mijn mond erbij vinden. Moet dus terug voor nieuwe afspraak. Wat ook gebeurt is. Dan probeert men de afspraak nog eens op te splitsen in 2 afspraken dus die bewuste dag 1 voortand, en de 2 gaatjes andere afspraak. Hier ben ik niet mee akkoord gegaan. Toen kon het wel in 1x de gehele behandeling. Raar Hé! Bij weggaan blijkt ik heb mijn half jaarlijkse controle 17 dagen, later staan. Vraag ik maar dat is toch niet nodig ben nu al twee keer geweest. Nee zegt men dat moet bij je eigen tandarts. Mijn vraag aan hen, toen ik voor de afgebroken kies kwam kon je wel, de drie gaatjes vinden. En controle doen jullie niet?????. Het zou toch veel makkelijker zijn als men dat gelijk erbij deed. Scheelt de klant ook tijd en geld, ook voor het ziekenfonds. In kader van bezuiniging!!!! Of moeten wij alleen aan de tandarts denken die dan meer kunnen verdienen. Ik kan dit niet rijmen.
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen