De mensen zijn vriendelijk, van de balie tot de tandarts. De tandartsen en mondhygienisten zijn zeer kundig en werken met de nieuwste apertuur. Al met al ben ik tevreden daar.
Altijd vriendelijk ook aan de balie
Korte wachtijd, afspraak was makkelijk in gepland
Goede en rustige tandarts
De tandarts sprak niet echt duidelijk nederlands. En ik (de moeder en curator) vraag me af of ze wel geschikt is voor het behandelen van verstandelijk gehandicapten. Ze is nogal klein van stuk (niets mis mee hoor) maar als onze zoon het op zijn heupen krijgt is hij ontzettend sterk en kan (niet dat dat altijd gebeurt) hij best personen heel stevig beet pakken. Dr. Prakken wist hier heel goed mee om te gaan.
Kies laten trekken uit nood, dit ging met veel gewurg en getrek. 2 dagen later(woensdag)terug geweest ivm enorme ondraaglijke pijn (diclofinac icm paracetamol hielp niet)en zwelling van mijn wang. Niks aan gedaan dit zou na een paar over zijn. Conclusie op zaterdag bij de noodtandarts beland met een fikse ontsteking, hier is het goed gespeeld (er zat nog van allerlei rommel van het trekken in)en antibioticum meegekregen.
Gaat altijd goed !
Ik wordt altijd snel en correct geholpen.
Was de eerste kker maar was prima in orde wel bij dezelfde tandarts want die was samen gegaan .Maar ik heb er een goed gevoel bij zag er allemaal keurig uit . Voor mij is er niks veranderd.
net en snel afgehandeld piet is een top tandarts
Vriendelijk en goed
Fijne praktijk
Heel vriendelijk geholpen, de klacht wordt begrepen, en wordt zo snel mogelijk wat aan gedaan, ik ben heel tevreden
Prima geholpen
Er wordt goed uitgelegd wat er moet gebeuren. Krijg goed en duidelijk advies over mijn tanden en kiezen.
Mijn controle werd gedaan door 2 buitenlandse dames. Mijn moeder en ik begrepen er niks van wat ze zei. Zeer slecht de Nederlandse taal beheersen. Ik vind dit wel een aandachtspunt
Ik heb een paar hele goede tandartsen gehad die helaas allemaal zijn vertrokken wat ik echt erg vond. Heb een lastig gebit waar ik veel hinder van heb gehad. Dan is een vaste tandarts erg fijn, die ervan op de hoogte is. Heb nu weer een nieuwe tandarts. Weer afwachten dus. Verder altijd netjes behandelt, fijne praktijk.
Tandarts Wiegman, een topper. Heeft mij gerustgesteld en prima behandeld.
Nette vriendelijke mensen in een keurige praktijk waar de klant centraal staat
In 10 seconden tijd kun je niet volledig het gebit nagekeken hebben. We kregen voor de 4e keer in korte tijd weer een nieuwe tandarts. Elke keer gaan de tandartsen weg. Deze tandarts kon zeer gebrekkig Nederlands. Na 3 keer met gebaren en zeer rustig praten was de tandarts duidelijk dat we 2x per dag poetsen. Ze praatte Arabisch met haar collega die achter de computer stond. Terwijl we zelf in de stoel lagen. Als je vroeg waar gaat het over? Zei ze niets ivoor. We zijn er dan ook weggegaan
Ik krijg vaak weer een andere tandarts.
Behandeling en benadering vind ik goed. Wachttijd voor de volgende controle bedroeg 3 maanden. Dit is in mijn optiek erg lang
Bij de mondhygiëniste duurt het altijd lang. Ik staar, zorgvuldig ademend, naar het plafond. Achteraf valt het altijd mee. Z neemt de tijd en is vooral voorzichtig! Het gebeurt rustig en met aandacht en dan komt het goed!
Heel goed en deskundig!
Vriendelijke en behulpzaam