online 3 weken geleden afspraak gemaakt met het verzoek controle tandarts en mondhygieniste te combineren, als altijd. moest eerste afspraak wegens ziekte afzeggen, 2e Paasdsag mail gestuurd daarover en dinsdags ook nog gebeld voor de zekerheid. kreeg preek over brief die gezonden moest worden wanneer zou blijken dat ik vaker binnen 24 uur afzegde. Ik moest de mail nogmaals sturen, als een kind dat gecontroleerd moet worden. Heb ook gezegd: ik ben ziek, stuur vooral een brief als je vindt dat dat moet, ik beeindig nu het gesprek. Kom ik op de 2e afspraak, dinsdag jl., krijg ik geen controle tandarts, geen mondhygieniste maar de preventie assistente!!! DIe overigens vriendelijk en goed haar werk deed. Niet wat ik had afgesproken allemaal.....
Duur, 3 kleine vullingen in 10 min en tegoed is op, nu bij betalen. En week over gedaan om afspraak te krijgen.
tevreden goed geholpen.
keurig net behandeld
Nette praktijk en vriendelijk personeel.
Goed personeel nemen de tijd voor je. Enige nadeel is dat we iedere keer een andere hebben. Dat gezegt hebbende erg tevreden.
Goede ervaring
Alleen maar positieve ervaringen bij deze praktijk al 24 jaar klant. Zeer deskundig in behandelingen accuraat en altijd erg klantvriendelijk.
In- en uitloop van medewerkers in de behandelkamer tijdens de behandeling. Geen vragen en aandacht richting patiënt, als een nummertje behandeld.
afspraak,behandeling netjes verlopen.
Contact met de tandarts verliep uitstekend. Duidelijke taal en nemen de tijd om dingen uit te leggen, ook via mail goed bereikbaar. Behandeltijden zijn op tijd en weinig wachttijd.
zeer goed geholpen,
zie hierboven
ik had zelf een afspraak verzet door omstandigheden toen ik binnen kwam werd wel gevraagd of ik dat wel wist ik moest namelijk 2x in de middag op een anderen tijd tandarts en mondhygiëniste . Ik wordt altijd goed geholpen en dat is heel rustgevend want eigenlijk vind ik de tandarts altijd wat eng.
Mijn vrouw is geweest voor een kies trekken, in eerste instantie konden ze hem er niet uit krijgen. Dus moest ze met een nieuwe afspraak weer komen Ze is toen door een andere tandarts geholpen, maar die had haar in mijn ogen verwijzen moeten, want ze heeft een week behoorlijk last gehad
Wederom prima ervaring met de mondhygieniste!
Jammer dat we terug moeten komen voor het verwijderen van tandsteen terwijl er nog genoeg tijd was. We zijn met z’n 3-en een kwartier bezig geweest terwijl er een half uur was ingepland.
Je word er heel vriendelijk en netjes geholpen.
Het personeel is goed, aardig en professioneel. Ze helpen je als je er om vraagt, aan de balie. De mondhygieniste is iemand die weet wat ze doet en doet haar werk ook erg goed.
Ik heb weer een nieuwe tandarts die zich niet heeft voorgesteld en waar ik niks van af wist er zijn zonder mijn akkoord foto's gemaakt van mijn gebit en ik kon de tandarts niet verstaan
Vriendelijk en duidelijk
Nieuwe, voor mij onbekende tandarts, stelde zich niet voor. Zat al klaar bij de stoel. Ik kon gelijk gaan zitten. Voelde als een nummer behandeld. Behandeling zelf was verder goed.
Vlot aan de beurt
Aandacht voor wie IK ben. Een angstige patient.
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen