Juiste behandeling, snel geholpen
Vriendelijk en behulpzaam
goed geholpen en vriendelijke tandarts.
De medewerkers zijn vriendelijk, geduldig en betrokken. Geven tips en adviezen, luisteren ook.
Zie boven
Binnen 1 jaar 4 keer een andere tandarts.
Rustgevend.
Ik was jarenlang cliënt bij van Rijn die helaas om privé redenen wegging. Erg jammer want het was voor mij een uitstekende tandarts en ik had daarnaast ook een erg goede klik met hem. Bij de nieuwe behandelaars is dat nog wennen,
Goed advies, neemt de tijd
Nvt
Hallo Iedereen is behulpzaam en zorgaam en denkt mee , vanaf de receptie en tandarts en assetente en mondhygiëniste . En al met al een geweldige team en goede locatie met goede parkeergelegenheid, en Vooral mij tandarts is wel echt een Topper hoor nog niet zo 1 goede tegen gekomen Mvg
Prima geholpen
Altijd vriendelijk te woord gestaan . Prima geholpen, nog nooit problemen gehad.
Sinds de praktijk is overgenomen, is t veel slechter geworden. Afspraken die afgezegd worden, tandartsen die continue wisselen. Bij de balie afgeblaft. Voor de telefoon enorme wachttijden. Al met al hebben we sinds de overname alleen maar negatieve ervaringen . Heel erg jammer. Hoop dat t echt beter gaat worden.
Slechte communicatie en pusherig gedrag om vaak fotos te maken.
krijg je een tandarts die haast geen Nederlands spreekt of verstaat dus kan je je problemen niet duidelijk maken en zit aan je lippen te trekken als of het niets is
Goede ervaring altaren bekend met mijn tandarts P Verhagen
Zie boven
Geen aanmerkingen, ik vond het een fijne behandeling.
Geen aanvullende opmerking
Zie boven
Na een overstap vanuit de tandarts in Groningen was dit mijn eerste ervaring in de praktijk. Het geheel zag er keurig uit. Het was meteen duidelijk waar ik mij moest melden en kon plaats nemen in de wachtkamer. Werd daarna door een hele vriendelijke medewerkster gehaald, gebitscontrole en controle van de gegevens gekregen. Nieuwe afspraken gemaakt bij mondhygiëniste en tandarts(over 6 maand). Gemakkelijk dat deze direct in de mail verschijnen, kun je het niet vergeten. Daarna kon ik mijn betaalkaartje voor het parkeren afstempelen, zodat dit kosteloos is. Al met al een hele fijne ervaring in de praktijk. Heb er een goed gevoel bij.
Graag email adres wijzigen in: [email protected]
Ik kan niet meer dan zeer tevreden zijn.
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen