Bij acute nood is er altijd een gaatje in de planning te vinden voor hulp.
Aangename en prettige wijze van behandelen.
Vakkundig geholpen en goed advies!
Jullie hebben het alleen maar over foto's maken. En wat ik zo jammer vind dat ik steeds een nieuwe tandarts heb , dit is al denk 4de
Prima geen vertraging of rare dingen meegemaakt
als je in de wachtkamer zit mogen de tandartsen etc wel de patiënten groeten.
Als ik ergens niet mee eens ben dan spreek ik dit ook uit.
Ze houden rekening met wat ik wil en luisteren daar naar. Geven goede adviesen
Altijd plezierig om heen te gaan.
Ik had het gevoel dat iedereen haast had, controle binnen 5 minuten
Moet over een half jaar terug komen prima om dit direct te weten.
Ik kwam voor jaren terug in de praktijk met een ongelooflijke grote angst voor de tandarts, die heb ik inmiddels dankzij tandarts prakken overwonnen, en ik ga nu ontspannen naar de tandarts en onderga zonder paniek aanvallen de behandelingen
persoonlijk, belangstellend. Attent en kwalitatief heel goed
altijd nog een goeie ervaring gehad met zowel Piet Verhagen alswel met zijn assistente. altijd aardig en eerlijk in wat ze aanbevelen
Perfekt geregelgd keurig op tijd een 10
Als je erg bang bent dan is het niet fijn als er veel wisseling is in tandartsen.
Altijd vriendelijk geholpen
De tandarts voelde dat ik zenuwachtig was en stelde mij de hele tijd op mijn gemak. Ontzettend lief veel aandacht bij het herstellen van de kies. Ondanks de angst die ik voor een behandeling bij de tandarts heb ga ik bij haar zo weer naar toe.
Een fijne tandarts praktijk
Heb voor behandeling en controle steeds een andere tandarts.
Goede ervaringen en vriendelijk personeel!
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen