Behandeling was goed , alleen el jammer dst ik niet wist dst ik naar een mondhygiënist moest , vanuit verleden niet gewend en gehad .
Moest lang wachten liep bijna 35 minuten, had afspraak om 08.15 uur. Werd ook niet even verteld wat de reden was. Ook werd gewezen op een ontsteking onder de kies, deze was te zien op de foto, alleen dit was een oude foto en de kies was gerepareerd. Dus een slecht begin van de dag.
Jammer dat er zo vaak gewisseld wordt met tandartsen. Dit is mijn vierde al. Deze mevrouw is kundig en erg aardig. Geeft goede voorlichting. Heel erg tevreden over haar. Graag stoelen met armleuningen en die ook goed liggen voor wat kleinere mensen.
Hoe een vervangster goede en duidelijke informatie en behandeling gaf.
Er werd een afspraak gemaakt met 2 tijden, waarbij na navraag 1 tijd blijkt voor de mondhygiënist. Zonder enig overleg ingepland, zelfs in de bevestigingsmail stond niet waar de 2de afspraak voor was. Telefonisch contact gehad om afspraak te annuleren en werd daar te woord gestaan alsof ik een klein kind was.
Het was lastig om een plek te vinden voor invaliden. Uiteindelijk zijn we gaan staan waar het eigenlijk niet mag…
Ik ken mij tandarts al heel lang en voel mij heel tevreden
Vriendelijke personeel's, geven jou een tijd om jou verhaal kwijt kunnen Ze kunnen goed met kinderen om
al wij te laat zijn vind jullie ook niet fijn
Teveel verschillende tandartsen gehad. situatie meerdere keren opnieuw uit moeten leggen. Weinig betrokkenheid van de organisatie
De verhuizing van de praktijk van tandarts Verhagen van Klazienaveen naar Emmen vond ik jammer, daarentegen is er niet ingeboekt op kwaliteit nu het is ondergebracht bij PUUR mondzorg.
Ik heb goede ervaring met mijn mondhygeiniste.
Vriendelijk personeel met aandacht voor de client.
veel geduld voor mijn zwaar gehandicapte broer en gaven zelfs voorrang
Ik kwam een kwartier te vroeg bij me afspraak ik ik kon meteen door lopen. Ik moest helaas uitleggen dat ik hersenletsel heb waar echt goed op geregeerd werd
Nvt
Tandarts Patka is zeer kundig en aimabel
maart controle gehad 3 gaatjes 8 september zouden de gatjes geboord worden maar niks hoor gewoon weer controleren ,dus kom voor niks ,dat is geen manier van doen . en had al wat last vd boven kies ,maar ze stellen het gewoon weer vrolijk ,hier ben ik niet van gedient.
I hope they will change the waiting area much better
Netjes geholpen.goede uitleg wat er gaat gebeuren
Snelle hulp, bij een gebroken kies/ vulling
Goede uitleg gehad over mijn gebit. En de aandachtspunten km in de gaten te houden.
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen