Vriendelijk personeel, mondhygiëniste verteld precies wat ze gaat doen. Behandeltechniek nieuw en prettiger met het verwijderen van tandsteen.
klantvriendelijk en accuraat
Sinds Prakken puur tandzorg is geworden, is het goed achteruit gegaan geen tandarts die Nederlands begrijpt controles duren 5 min zitten mond open mooi en tot ziens
Vriendelijk, betrokken, deskundig, servicegericht
Prettig
Goede snelle maar vooral eerlijke service.!! Ondanks de verstandskies trekken behoorlijk rap ging en een beetje bang was maar de bedoeling en dat er zo snel met me mee gedacht werd was allemaal erg goed.!!
Zie resultant boven
Goede adviezen goede geruststelling. Fijne tandartsen
Er wordt eerst gevraagd naar mijn gezondheid, en daarna aangegeven wat er gaat gebeuren
Vriendelijke medewerkers
De mondhygiëniste hield rekening met mijn gezondheid en was zeer zorgvuldig
ENIGE MIN PUNT IS HET PARKEREN. WAAROM WORDT ER NIET AANGEGEVEN DAT DE PARKEERGARAGE NIET GEBRUIKT KAN WORDEN?
Ben prima tevreden
Word al jaren goed geholpen door de heer P.Patka. Bij zijn afwezigheid geholpen door de heer P. Verhaegen. Ook een zeer kundige tandarts met veel kennis. Ze denken mee , ook de assistenten en de dames die op dat moment de baliewerkzaamheden verrichten doen goed en erg netjes hun werk.
De behandeling ging goed en de ontvangst ook
goed, geen wanklank
Snel en vakkundig behandeld!
Bij binnenkomst werd ik bij de balie vriendelijk geholpen en werd me keurig verteld waar ik kon wachten. Ik was vlot aan de beurt en de vrouwelijke tandarts stelde zich netjes voor en stelde me op mijn gemak. Heel zorgvuldig ging ze te werk, dikke pluim voor haar.
Fijn dat je afspraken zelf kan verzetten. Fijn dat we op de afgesproken tijd geholpen werden.
Ik ben zeer klantvriendelijk behandeld. Alles werd duidelijk uitgelegd zodat ik wist wat er ging gebeuren. De behandeling van de mondhygiëniste kon een uur na het eerste onderzoek door de tandarts ingepland worden. Dat was een zeer snel. De vervolgafspraken kreeg ik meteen in de mail waar ook de komende kosten in beschreven werden. Ik ben zeer tevreden de deur uitgegaan.
Binnen een week geregeld en volgende week een afspraak. Top!
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen