zeer vriendelijk ontvangen alles wordt netjes en duidelijk uitgelegd. prima geholpen
Altijd goed
nvt
Hadden een afspraak om 8 uur maar werden pas om 8.15 binnen geroepen.
Het parkeren vind ik een drama. Ik hoop dat er in de toekomst daar rekening mee word gehouden… ‘s morgens vroeg is het prima maar later op de dag een drama omdat bezoekers de auto bij het ziekenhuis moeten parkeren..!!!
Ik moest een half uur wachten voor ik aan de beurt was. Had om 8.10 de afspraak staan, werd pas na half 9 geroepen. Wat wel scheelde was dat gelijk de mondhygiëniste er ook bij was dus gelijk 2 in 1.
Uitstekend, Aardige mensen, Snel aan de beurt. Top
Heb een n afspraak kom ik door voor blijkt mij afspraak niet meer te bestaan slecht zaak. Wel altijd zeggen dat je je afspraak moet na komen in allerlei mails ,maar zelf niet doen Slecht zaak .
Aardig en vriendelijk en neemt de tijd voor je
Nvt
Perfect op tijd en vriendelijke behandeling
kort bezoek, korte kontrole
Goede ervaring
Goede uitvoering van het gebitsonderhoud en goede toelichting.
Ik had heel goede ervaringen maar dat is nu minder. Veel wisselingen kwa tandarts. Bereikbaarheid telefonisch van receptie is minder geworden. Een offerte kregen we altijd direct en nu moest mijn man er achteraan bellen. Het duurde een aantal weken. Als klant hadden we graag tussentijds willen weten wat het probleem was met de offerte (beter communiceren)
Patka al jaren mijn tandarts en steeds goede adviezen gegeven, denkt altijd met je mee. Ben verhuisd naar een andere plaats maar zo lang Patka er is blijf ik komen.
Zorgvuldig gedaan wat er gedaan moet worden
Als er iets gebeuren moet, dan gebeurt dat tot mijn tevredenheid, heb er geen klachten over
Nvt
Het enige nadeel is het parkeren op locatie.
Uiteindelijke behamdeling goed verlopen
De behandeling werd te snel uitgevoerd. Er werd niet de tijd voor mij genomen. Ik ben niet tevreden over het resultaat.
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen