100% tevreden
Het maken van een afspraak resulteert in een reply dat er binnen tien ! dagen een e-mail zal verschijnen met een tijdstip . Na veertien dagen nog geen mail gehad met afspraak. Opnieuw aangemeld , wederom dezelfde automatische mail ontvangen. Toen gebeld en afspraakmoment gekregen. Bij verschijnen en melden kon de afspraak niet in het systeem worden gevonden… Toch ter plaatse afspraak gekregen en goed geholpen. Vroeger belde ik de assistente op de praktijk ter plaatse en had direct een afspraaktijdstip op de keukenkalender staan! Ik prefereer direct contact aan de balie of per telefoon. Korte lijnen, duidelijkheid!
Goed en betrouwbaar
Goed en deskundig geholpen en de wachttijd was maar 7 minuten na de afgesproken tijd.
Mijn probleem is snel opgelost.
Niet positief
Ik heb uit het verleden slechte ervaringen met tandartsen en daardoor ben ik lang niet geweest en heb angsten. Bij puur werd ik door Yasmine geholpen, ze kon me goed geruststellen, vroeg hoe het ging en gaf me genoeg tijd om bij te komen. Ook vertelde ze precies wat ze ging doen en zei eerlijk of dat wel of geen pijn zou doen. Al met al een goede ervaring voor mij bij de tandarts, en dat was lang geleden. Enige minpuntje was dat er door uitloop voor mijn afspraak bij mij nogal wat haast achter werd gezet, waardoor het een beetje rommelig voelde soms, en dat is niet een fijn gevoel als je daar ligt.
Mariska accepteert niets, helaas.
Ben zeker tevreden over de behandeling. Maar er mag wel meer doorgevraagd worden.
duidelijk, vriendelijk en gewoon zoals het hoort
De preventie-assistent mag van mij wel een stapje terug doen w.b. de communicatie. Prima dat je een puber terecht wijst. Is soms ook nodig. Maar naar mijn andere zoon was ze niet fijn. Openlijk vragen of hij klein is ( klopt is klein, maar dat vind ik niet heel tactisch waar een jongen van 12 bij is) en zeggen dat hij niet goed poetst. Dat bleek wel, dat het beter kon, maar voor iemand die wel zijn best doet, mag dat best wat vriendelijker. Ik werd nauwelijks gehoord en had het gevoel mijn kinderen te moeten verdedigen. Zo zou het niet moeten. Mevrouw zei dat het een beugelbekkie gaat worden. Denk niet dat het haar positie is om daar uitspraken over te doen. Dergelijke ‘stoere’ opmerkingen zijn niet gepast. Weet van tevoren wat voor kind je in je stoel hebt en pas de communicatie daar op aan.
Piet en assistent zijn een uitstekende en professionele team.
Kwam voor controle bij de mondhygiënist en werd fijn geholpen. Kreeg nog en zeer waardevolle tip mee om beter tussen de tanden de boel te reinigen i p v te flossen. Nu met borsteltjes op juiste maat voor het gebit. Ook dit dient voor het poetsen te gebeuren.
zie boven
GEBELD EN KON DE VOLGENDEDAG ER AL NAAR TOE.
Alleen mailwisseling verloopt niet goed. Na drie x te hebben gemaild uiteindelijk maar gebeld…. Waar ik uiteindelijk meer dan een kwartier heb moeten wachten…. Dit ervaar ik als storend en was ik ook niet gewend.
Prima en tevreden
Gewoon prima. Alles vlg afspraak. Goede informatie mbt afspraken..
Toen de praktijk nog onder prakken viel, was heg altijd goed georganiseerd en vaste gezichten. Sinds puur mondzorg het heeft overgenomen zijn de vaste gezichten weg, het is erg rommelig en chaotisch. Tansartsen die we helemaal nog niloit hebben gezien of gesproken. Afspraken gaan heel gehaast, voor iemand die angst heeft is dit zeer onprettig. Prakken nam echt de tijd voor patiënten en zeker wanneer ze enorme spanning ervoeren voor de tandarts. Als gezin krijg je voor elk gezinslid een apart mailtje voor de afspraak. Heel rommelig. Wat organisatie kan het echt beter. Neem alsjeblieft meer rust in de afspraken. We zijn mensen geen nummers.
Correcte behandeling
Heel erg vlot geholpen
Gewoon prima
Fijn om dezelfde tandarts te hebben gehouden
Lang wachten op afspraak
Boermarkeweg 44 D