Ik was al weggegaan en mijn man zou een afspraak maken voor ons gezin Nou bij de Bali werd geZegt dat dat niet meer mocht Echt de grootste belachelijkste onzin wie der is Of je nou 2 van ons gezin en 2 anderen dien of ons 4 gewoon dat komt op hetzelfde neer!! Ik ga van de week bellen en wil gewoon met ons hele gezin op controle
De ervaring met de tandarts was prima, maar dat we maar met Max. 2 personen een volgende afspraak kunnen maken is ronduit belachelijk. De reden was volgens de dame dat ze dan 4 blokken van een half uur moest blokken en de tandarts dan 2 uur met ons bezig was. Nou is het nog nooit voorgekomen dat we langer dan 10 minuten per persoon zijn behandeld tijdens controle. Dat blok van 2 uur slaat dan ook nergens op, maar dan nog. Of je nou ons 4 behandelt of je behandelt er 2 van ons en 2 vreemden blijft qua tijd toch hetzelfde? Ik vermoed dan ook dat dit een financiële kwestie betreft, zal wel iets met declareren te maken hebben.
altijd vriendelijk daar
Prettig
Fijne praktijk.
Vriendelijk , veel expertise in huis , goede zorg
Ik werd op de afgesproken tijd behandeld. De tandarts is vriendelijk, legt goed uit en komt zeer kundig over
Gewoon een goede controle met aardige mensen
alleen jaar dat niet van te voor zegen dat uit kan lopen
Jullie waren erg aardig, professioneel en voorzichtig in het helpen van mij en mijn vrouw...
Als heel prettig ervaren
Door het praatje en persoonlijk contact van de assistente, voelden de kids zich op hun gemak. Gelukkig had de tandarts ook even tijd voor een praatje. Proffesioneel geholpen, al krijg ik soms wel het gevoel dat het heel efficiënt moet (is aan de andere kant ivm tijd ook fijn uiteraard) en soms wat commercieel? (Foto’s maken? Is dit zo vaak nodig?)
Heel vriendelijke mensen,houden ook rekening met cliënt
Nog een keer terugkomen met medicijnlijstje daarna behandeling
gewoon goed
Bij binnenkomst aanmelden via scherm wat ik jammer vind. Waarom vraag ik me af. Contact met de baliemedewerkers vind ik altijd prettiger en persoonlijker. In de tandarts stoel werd ik aardig te woord gestaan. Maar er is amper naar mijn gebit gekeken. Werd niet zorgvuldig in mijn mond gekeken. Kreeg te horen dat ik tandsteen had, maar daar moest ik een afspraak voor maken over een half jaar, vreemd. Normaal zou de tandarts dit nog even weg halen, maar ik stond binnen 2 minuten weer bij de balie.
Mijn 1e keer bij Puur beviel goed was lange sessie vanwege de intake maar aardige mensen. Nu kijken hoe het loopt in de toekomst . voor nu tevreden 1e keer.
Na een wat vervelende start in het begin dat de praktijk werd overgenomen, bv in 1jr 3 verschillende tandartsen, nu prima geregeld. Ik heb weer een "vaste" tandarts, waar ik erg blij mee ben.
Geen opmerkingen
Vriendelijke personelen en artsen
Ik kwam voor een scheurtje in mijn tand , en omdat ze nog tijd over had gelijk controle gedaan en nog 2 kiezen gevuld, was ik in 1 keer klaar , helemaal top!
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen