Ik vind dat ik uitstekend ben behandeld
Ben hartelijk ontvangen en ben meteen gerustgesteld ze was gewoon super.
Correcte behandeling door tandarts en het andere personeel.
Prima geholpen
Vriendelijk
Als je belt sta je te lang in de wachtrij
ervaring van behandeling was prima
Tandarts Verhagen heb ik al jaren ! Fijn contact !!
Een tandartspraktijk waarbij ik mij op mijn gemak voel!
Vlot deskundig, vriendelijk
De zelf in-check optie verraste mij. Echter ging het zonder problemen. Het wachten in de wachtkamer ging niet soepel, mijn naam werdt 2 maal toe niet correct omgeroepen. Na in de stoel plaats genomen te hebben ging het allemaal wat rommelig. Ik had 2 afspraken staan, 1 voor de tandarts en 1 voor de mondhygiënist. De mondhygiënist begon met haar werk maar werd al snel onderbroken door de dienstdoende tandarts. Die nam meer tijd om mijn patientenkaart door te nemen dan mijn gebit te controleren. De controle die gedaan werd vond ik niet goed. Ik denk dat ze binnen 1 minuut klaar was en zei "ziet er allemaal goed uit". Ik had niet het idee dat ze veel heeft kunnen zien. Gezien de tijd de besteed wordt tijdens een afspraak en wat ik moet betalen voor mijn tandarts zorgpakket, zeer ontevreden.
Prettig
Hier nemen ze de tijd voor je en kleine klachten worden gelijk meegenomen. Dikke pluim.
Goedemorgen, netjes, uitleggen,
Prima verzorgd
Heel goed
Goede tandarts
mijn ervaring was prettig
Mooi dat het er is . Ben nu zonder pijn
Bij Piet heb ik altijd goed gehad altijd vriendelijk en oprecht en als er iets was krijg je een goede uit leg gr jan
Geen negatieve punten
Professioneel, vriendelijk en deskundig.
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen