Zie omschrijving
Hele fijne tandarts (Piet Verhagen) Onze kinderen gaan ook zonder problemen naar hem toe, altijd heel vriendelijk en professioneel. Ook zijn vaste assistente altijd heel behulpzaam en vriendelijk
Parkeren is soms een ramp vanwege drukte bij het ziekenhuis. De zorg ervaar ik als prettig en goed, zover dat kan als je pijn in je mond hebt ;-) Ik vind mijn tandarts erg kundig en ik veteouw hem, hoe spannend ik het ook soms vind.
Kon vrijwel direct terecht en ben erg vriendelijk en kundig geholpen
Lieve persoon
Was netjes en duidelijk
Kon dezelfde dag terecht met pijnklachten. Prima geholpen.
Vriendelijke medewerkers, behandelingen worden goed besproken.
De laatste keer moesten wij 40 min wachten voor dat we aan de beurt zijn. Uiteindelijk maar gevraagd hoe lang het nog zou duren. Met een kindje van 2 jaar is dit haast niet te doen.
Toen ik voor de eerste keer bij Puur Mondzorg Emmen kwam was ik al een tijdje niet naar de tandarts geweest. Gespannen zat ik in de wachtkamer en werd uiteindelijk vriendelijk ontvangen waardoor de spanning snel afnam.
Ze nam alle tijd en luisterde goed Ze kwam kundig over Ik ben zeer tevreden de deur weer uit gegaan Op donderdag 11 april 11:15
Professionele en vriendelijke tandartsen/assistenten en secretaresses
Snel en adequaat geholpen
Altijd vriendelijk. Geen lange wachttijd. Geen klachten over de behandeling.
Vriendelijk en zorgzaam personeel. Geen pijn gehad tijdens de behandeling. Daarna direct nieuwe afspraak ingepland.
ervallen steeds vaker vullingen uit
Ben tot nu toe nog steeds tevreden. Wel vervelend dat je nieuwe gezichten blijft zien. Elke keer weer een verrassing ;-) het is niet heel erg maar als ik dan toch iets niet melden dan is het dit....
Snel geholpen,alleen lange wachttijd ad telefoon(15 minuten)
Of je vroeg of laat een afspraak hebt het loopt altijd uit.. elke keer een andere tandarts, heel onpersoonlijk. Complimenten van de tandarts krijgen maar vervolgens toch naar een mondhygiënist moeten, geldklopperij..
ik ben goed en voorzichtig behandeld
Goede behandeling
Smorgens om 8.00 uur gebeld en kon al om half 12 terecht de zelfde dag
Ik vind dat ik uitstekend ben behandeld
Ben hartelijk ontvangen en ben meteen gerustgesteld ze was gewoon super.
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen