Het mailtje voorafgaande de afspraak mag wat mij betreft 4 dagen van te voren zijn.
Na 10 jaar niet bij de tandarts geweest ben ik daar zeer goed geholpen
Altijd goeden snel geregeld
Ik word steeds heel vriendelijk te woord gestaan en ik heb nooit het idee dat ik lastige vragen stel..Ik voel me er altijd wel op mijn gemak..
Bedankt
datgene doen wat gedaan moet worden.
Heb goede ervaringen met deze praktijk
Door de mondhygiëniste heel goed behandeld. Duidelijke uitleg over de te verrichten behandeling en heb een erg goede ervaring hiermee.
prima geholpen
Ik ben nog maar net in behandeling, maar het lijkt. Er wordt veel aandacht gegeven.
Gewoon wel goed en begripvol
Het liep 20 minuten uit. Bij de balie werd netjes geregeld dat ze iets konden omdraaien. Tandarts was vriendelijk, maar ze was te laat en voelde de druk. Vervolgens werd mij geadviseerd om een nieuwe afspraak te maken, omdat ze te weinig tijd had om het goed af te maken. Dat vond ik erg vreemd, want zij liep uit, maar het werd mijn probleem. De preventiemedewerkster en tandarts zeiden vervolgens dat ik het online de volgende keer beter anders kon omschrijven (polijsten tandarts of mondhygiënist), terwijl ik dat voorheen ook nooit heb gedaan. Alleen omschrijving polijsten geef ik altijd door. Waarschijnlijk goed bedoeld, maar ik kreeg het gevoel dat het mijn eigen schuld was, terwijl de tandarts erg uitliep. Voorheen was ik overigens wel altijd tevreden over de mondzorg bij jullie.
Mijn tandarts was op vakantie en kreeg veel pijn. Ik kwam bij de dienstdoende praktijk. ik kon snel terecht en werd vakkundig geholpen. de afspraak was precies op het genoemde tijdstip. ik werd vriendelijk te woord gestaan.
Tijdens een weekenddienst kon ik met mijn pijnklacht terecht bij Puur Mondzorg. Ik had al een paar nachten enorme pijn (kloppende pijn) bij een tand. En gelukkig kon ik snel terecht en werd ik behandeld voor een zenuwontsteking. De tandarts nam alle tijd om mij te behandelen en deed dit zo correct en kundig dat ik gelukkig goed kon ontspannen, en daarna pijnvrij de praktijk kon verlaten.
Zoals altijd weer op een plezierige wijze behandeld. Door mijn tandarts Patka
Nog niks negatief te kunnen reageren
Als patient prima.Maar kwa privecie totaal niet.Wat u doet bij de ingang mag niet eens.Ik heb hier info over gevraagd.En dit is schenden van de privecie.Dat moet u is na gaan kijken.
Veel geduld en aandacht gehad!
Ik had twee afspraken dit keer om tien en om half elf de alfspraak om tien uur geen commentaar de afspraak van half elf ja ik weet niet wat er aan de hand was maar om vijf voor elf kwam iemand bij mij zitten en die had een afspraak om elf uur bij de zelfde tandarts als ik toen die meneer weer weg ging om plus minus half twaalf kwam een assistente na een uur wachten naar mij toe en zij dat ik maar even een nieuwe afspraak moest maken en toen werd ik heel erg boos de tandarts die mij hoorde heeft toen alsnog besloten om mij even te helpen ik ben al 60 jaar klant maar zulke gekke dingen heb ik nog nooit meegemaakt en dat is natuurlijk niet goed voor puur.
Wordt altijd vriendelijk geholpen
Problemen met mijn gebit, werd direct de zelfde dag nog geregeld voor een afspraak terwijl mijn eigen tandarts met vakantie was. Top
Wat een rust en professionaliteit
Had fijne tandarts. Heb tandarts angst en vervelende is dat in de jaren nu 14 wij heel veel verschillende tandartsen hebben gehad .Hoop deze blijft .
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen