Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen benadrukken duidelijke adviezen, vakmanschap en prettige communicatie. Klanten waarderen de flexibiliteit en de betrouwbare uitvoering. Het werk wordt met zorg uitgevoerd en op tijd afgerond. Over het geheel genomen is de ervaring positief en tevredenstellend.
Goed advies, geen mooie praatjes maar duidelijkheid en mooie producten leveren. Ook de montage loopt altijd volgens de planning.
Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Advies
18 July 2026
Letty
Woerden
prima geholpen in zowel winkel, tijdens meting en montage. mooi product.
9 July 2026
jan
woerden
We waren aan een volledig nieuw woonkamer interieur toe en vonden hier de aandacht, deskundigheid (dank aan styliste Ellen) showroom met meubels van Nederlandse producenten om onze interieur wensen vorm te geven. We hebben uiteindelijk prachtige kwaliteitsmeubels in huis zoals een Hofstede Raanhuis bank, tafels en stoelen van Bree's en kasten van Castelijn. Zorgvuldig bijeengezocht door Ellen in de gewenste moderne style en kleuren. Alles is keurig bezorgd, gemonteerd en geplaatst door de fijne mensen van Kooiman Gladzo op de afgesproken datum. Dank jullie wel!
Kasten op maat, Advies
30 June 2026
Gert-Jan
Zegveld
Er moesten door waterschade enkele planken uit mijn maple parket worden vervangen om daarna het gehaal te schuren en opnieuw in de lak te zetten. Afgelopen week heeft een geweldige reparateur van Gladzo dit werk uitgevoerd. Hij was heel ervaren en deskundig en heeft met veel zorgvuldigheid mijn geliefde vloer in zijn oude glorie hersteld. De container voor de deur was een goede oplossing om een weekje onze spullen op te slaan.
5 June 2026
jos
woerden
Het advies van Heleen Mulder was prettig en duidelijk. De medewerkers die de vloeren kwamen leggen waren uiterst correct en bekwaam.
23 May 2026
Henk Schellevis
Woerden
Prima service en er wordt meegedacht
Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren, Advies
23 April 2026
M
Woerden
Zowel het advies voor het behang als de begeleiding bij onze keuze van een pvc vloer, waren zeer vriendelijk en deskundig. Ook de communicatie verliep heel prettig. De uitvoering van het leggen van de vloer was vakkundig met een prachtig resultaat.
Verf/Behang, Vloeren
9 March 2026
Bianca
Bodegraven
We waren 2 dagen weggeweest en de sleutel van't huis in goed vertrouwen afgegeven. Bij thuiskomst een prachtig gestoffeerde trap aangetroffen en als klap op de vuurpijl waren ook de nieuwe gordijnen opgehangen. We wistenniet dat deze al binnen waren. Onze dank voor de professionele behandeling in de winkel en inde woning. Top-team!
Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren
6 March 2026
Marianne en Bert
Woerden
De bak met het systeem om het vouwgordijn in de woonkamer op en neer te halen raakte defect. Elders adviseerde men een heel nieuw gordijn plus bak te kopen terwijl het gordijn nog in zeer goede staat is. KooijmanGladzo kon binnen twee weken zelf een bak op maat maken en bezorgen. Nu functioneert alles weer met het niet vervangen vouwgordijn.
5 February 2026
W.J. Jongejan
Woerden
Goede kwaliteit van afspraken maken en nakomen. Prettige en nette montage.
5 February 2026
Huub
Woerden
Snelle levering. Zeer bekwaam personeel. In november besteld, in december geleverd!
18 December 2025
Kees
Woerden
Wij zijn heel goed geadviseerd door Ellen. Zij heeft goede kijk op interieur en kleur en geeft een eerlijk advies dat bij je past. De showroom staat vol prachtige meubels. De mensen die meubels en gordijnen komen bezorgen en monteren zijn vriendelijk en vakkundig.
Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Kasten op maat, Advies
26 November 2025
Femke
Woerden
We zijn zeer tevreden, in drie kamers hebben we parket laten leggen maar dit ging op verschillende momenten. Bedrijf was buitengewoon flexibel, alles in voorraad en in drie fases een prachtvloer gelegd. Professioneel bedrijf hier gaan we terugkomen. Hulde!
15 October 2025
Peter en Marijke K
Woerden
Een echte vakman die goed werk levert. Zeer vakkundig is onze parketvloer geschuurd en gelakt. Hele vriendelijke man die alles keurig aflevert en netjes achter laat.
1 October 2025
Charlotte
Woerden
Zeer tevreden! Wij hebben onze trap en bovenverdieping laten bekleden met tapijt en zijn ontzettend tevreden over het resultaat. De werkzaamheden zijn zeer vakkundig uitgevoerd, de communicatie was top en er werd echt met ons meegedacht. Uitstekende kwaliteit en service – een aanrader!
27 September 2025
Manon
Lopik
Van het advies in de winkel tot de werkzaamheden aan huis alles goed geregeld. Daarbij ook nog eens super aardige werk lui over de vloer die verstand hebben van zaken en pas weg gaan als je meer dan tevreden bent.
Verf/Behang, Vloeren, Advies
3 September 2025
Daphne
Nieuwerbrug aan den Rijn
Het begon al in de winkel. Bij de aanbetaling dachten ze mee, en deden niet moeilijk dat ik minder kon betalen. ook was de levering op tijd en hoefde ook niet gelijk de rest te betalen, was geen probleem dat het een dag later werd. Ook hebben ze als service mijn oude stoel bij mijn ouders gebracht, Ik hoefde geen eens bezorgkosten te betalen. Wat een fantastisch bedrijf en wat een service en klant vriendelijkheid.
29 August 2025
Reinanda
Woerden
Alles wat ik heb gekocht bij Kooijman wordt tot in de puntjes afgeleverd, gelegd of opgehangen. Er wordt kundig ingemeten, vervolgens wordt het gewenste artikel besteld en zodra het binnen is bij je thuis opgehangen (gordijnen en/of luxaflex). Wat een fijne service!
3 July 2025
Brigitte van der Woning
Woerden
Wij vinden de service heel goed en betrouwbaren firma met een goed team. Wij kunnen de baas goed en nooit een probleem. Gr fam notenboom
Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Deuren
2 July 2025
J notenboom
Woerden
Goede communicatie, uitleg over proces. Vakmanschap, nauwkeurig gewerkt
6 June 2025
Heidi
Linschoten
Bij het uitzoeken van een nieuw luxaflex duo rolgordijnen ben ik goed geadviseerd door John. Vandaag is volgens planning na zes weken het rolgordijn geplaatst. Alles is keurig opgeruimd. Dank daarvoor.
10 April 2025
Ingrid
nvt
9 April 2025
M
woerden
Er wordt goed naar je geluisterd wat de wensen zijn maar wordt ook geadviseerd om het evt anders te doen, het meedenken!!
7 April 2025
Arianne
Woerden
Wij hebben gekozen voor de houten jaloezieën van luxaflex. Door een laatigere kiepkantel raam en vast raam ernaast. Zijn we blij met het resultaat. Veel kennis in huis en prachtige producten
1 April 2025
Caine
Woerden
Advies in de winkel is gemoedelijk en er is tijd voor de klant. Voor een perfecte uitvoering is van te voren de situatie bekeken en opgemeten. De uitvoering was perfect en eindigde met een top resultaat.
Vloeren, Advies
25 March 2025