Zeer goede ervaring!

Dit is de tweede keer dat ik door Geldersche Houtbouw woningen laat bouwen en mijn ervaring is zeer goed. Aantal processen zijn ook geoptimaliseerd ten opzichte van twee jaar geleden. Het bedrijf blijft zichzelf verbeteren.

Vakmanschap, meedenkend, prachtig resultaat

Wij hadden een eigen ontwerp voor ons vakantiehuis en specifieke behoeftes zoals een houten interieur, daar speelde GHB soepel op in. Van begrotings- en tekenproces tot bouwen had (te) veel overdrachten waarbij we zelf erg scherp moesten blijven, dat was niet ideaal. Eenmaal in de bouwfase ging het snel en strak. Goede uitvoerder, vakmannen en onderaannemers, communicatie kon soms beter en vlotter. Advies over onze keuzes had soms iets beter gekund, maar al met al hebben we echt iets prachtigs neergezet, waarbij we GHB als een professionele partner naast ons zagen.

Geldersche bouwt prachtige houtwoningen op een prettige of professionele manier

Geldersche is groot genoeg om echt professioneel te zijn maar niet zo groot dat goed contact onmogelijk wordt. Je kunt steeds bij ze terecht met verzoeken/vragen/verhelderingen. En daar wordt in de regel naar geluisterd.

Bouwen zonder zorgen

Wat een prachtig huis hebben wij gekregen! Vlekkeloze uitvoering en vakbekwame en beleefde medewerkers. Voor ons de 3e ervaring met Geldersche Woningbouw. Geen verrassingen achteraf. Echt super tevreden met alles.

Fijn bedrijf, dat meedenkt en ook materialen durft te gebruiken, die de klant aandraagt.

Prettig bedrijf, dat meedenkt en ook in oplossingen denkt. Met als eind resultaat een mooie woning/gebouw. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

Kan je op bouwen

Fijne organisatie om mee te werken. Duidelijke communicatie, praktische oplossingen voor problemen en komen afspraken na.

Een pracht van een huis!

Graag spreken we onze waardering uit voor de geweldige ervaring die wij hebben beleefd met De Geldersche Woningbouw. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van de woning was het team van De Geldersche Woningbouw buitengewoon behulpzaam en deskundig. Altijd bereid om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ze namen de tijd om onze ideeën te begrijpen en hielpen ons bij het kiezen van het juiste product(ontwerp). Het eindresultaat is een prachtig, goed gebouwd huis dat we met trots ons thuis noemen. De kwaliteit van het werk is uitstekend, van de architectuur tot de afwerkingen. We zijn De Geldersche Woningbouw echt dankbaar voor hun harde werk en toewijding. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, eersteklas bouwonderneming om uw droomhuis te bouwen, zoek dan niet verder!

De Vang 3

3774SL Kootwijkerbroek