Filters

10

Super leuke activiteit waar Bram en ik wekelijks naar uitkeken

Bram heeft enorm genoten van de lessen. Hij heeft geleerd zijn grenzen te verleggen. Waar hij eerst niet in het rek durfde te klimmen deed hij dit de laatste les zelfstandig. Zo leuk om te zien dat hij dit op een speelse manier zo goed oppakte. De vaste opbouw van de lessen vond hij erg fijn. Als hij nu buiten of binnen ergens opklimt zegt hij standaard; ik lijk wel op juf Annemarie

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuk, uitdagend en afwisselend

Elke week in thema stond de gehele gymzaal vol met leuke en uitdagende oefeningen klaar. De lessen worden met veel enthousiasme gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
8

Gevarieerde lessen

We hebben weer met veel plezier gegymd. De lessen zijn uitdagend en gevarieerd met echt elke week weer wat nieuws! Annemarie is super creatief en weet de gymzaal elke week weer in een nieuw thema onder te dompelen. Helaas merkte wij wel verschil met het vorige lesblok wat we hebben gevolgd. De groep was groter waardoor wij de lessen als onrustiger ervaarde en er minder individuele aandacht was. Nog een tip: - De eerste en laatste 10 min. van de les zijn onrustig omdat de kleedkamerdeuren nog open staan, deze standaard sluiten zou erg helpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klein feestje op de zaterdagochtend :)

Elke ochtend hebben wij humpy jumpy met ons zoontje. Hij vindt het geweldig en kijkt er elke keer weer naar uit om naar de lessen te gaan. De lessen zijn in thema’s verdeeld van springen, draaien, klimmen etc. en hierdoor leert hij spelenderwijs heel veel. Het is elke zaterdagochtend weer een verassing hoe de gymzaal eruit ziet. Annemarie heeft veel ervaring, laat de kinderen zoals ze zijn, geeft ze ruimte om te ontdekken en op hun manier te leren én maakt er telkens weer iets leuks van!

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig!

Een hele ontdekkingsreis voor onze 1.5 jarige. Spelenderwijs kennismaken met allerlei onderdelen, oefeningen, spelletjes en vaardigheden. Zeer leerzaam voor zowel ouder als kind. Ook echt een ochtendje samen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig leuk en leerzaam voor de kinderen

Educatief, leuke thema's. Zit zeer sterk in elkaar en leert de kinderen spelenderwijs zowel gymmen als andere zaken zoals veiligheid etc. Juf Annemarie is fantastisch.

 • Aanbevelen? Ja
10

Iedere week weer een feest

Onze dochter gymt nu al een tijdje bij Humpy Jumpy. Juf Annemarie maakt er iedere week weer een feestje van. Alle toestellen worden uit de kast getrokken en er wordt gewerkt met leerblokken en verschillende onderwerpen. Annemarie houdt met alle kindjes rekening, de meer verlegen kindjes worden zeker niet over het hoofd gezien. Daarbij zien we de ontwikkeling van onze dochter flinke sprongen maken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze kijkt er elke week naar uit!

Super leuk om samen met je kleintje te doen. Elke week is het weer een verrassing wat ze allemaal kunnen doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

het leukste voor de kinderen...

... en met zoooo vel liefde gedaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele creatieve, leuke en uitdagende lessen!

Leuke, creatieve en uitdagende lessen voor de Kids, met leuke wisselende, leerzame thema's. Daarnaast is Anne-Marie enthousiast en lief voor de kinderen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Een fijne sfeer waar naast veel plezier ook echt wat “geleerd” wordt. Hou dit zeker erin. Misschien naast het hoge turngehalte ook af en toe het domein “spel” meer aan bot laten komen. Individueel en evt in 2tallen… ga zo door.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzaam en leuk!

Mijn zoon heeft afgelopen periode weer veel geleerd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Lieve juf met de leukste gymles voor de kleintjes!

Heerlijke energie van de juf, kindjes zijn niet te stoppen en ondertussen is iedere week de gymzaal weer omgetoverd tot een paradijs waar goed over na is gedacht!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke kleutergym

Fijne kleutergym , er zijn verschillende themas en allerlei dingen komen aan bod. Een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Superleuk om met m’n peuter te doen!

Een les bij Humpyjumpy was beter dan je beste apenkooi-gymles van vroeger. Mijn peuterzoon bloeide helemaal op tijdens de lessen, waar hij normaal de kat uit de boom kijkt. Het was elke week weer een kunstwerk wat Annemarie ervan maakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd een feestje!

Bewegen wordt een feestje met de lessen van Annemarie! Leuke thema’s, wisselende oefeningen en het enthousiasme van Annemarie dragen bij aan het plezier en het groeien van zelfvertrouwen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele leuke en leerzame les voor kids

De kinderen worden uitgedaagd om dingen te gaan proberen. Door de vrolijke vorm van deze les hebben ze er ook heel veel plezier in en gaan ze er graag heen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg leuk!

Wij hebben onze dochter Mila nu voor de 2e keer opgegeven. Zij vind het helemaal leuk en vraagt elke keer weer wanneer zij naar gym mag. Juf Annemarie is heel leuk met de kinderen. Heel creatief hoe zij elke week weer een nieuwe les in elkaar zet met een nieuw thema. Van ons zou de les zelfs wel iets langer mogen duren. Al is het maar 10-15 min. Aanbevolen bij een collega die laatst met haar kleindochter een proefles heeft gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn kind vindt het geweldig!

Leuke lessen vol met uitdagingen voor mijn kind. Annemarie is een geweldige juf!

 • Aanbevelen? Ja
10

leuke en gezellige sfeer

Gezellige en uitdagende sfeer voor mijn kind en vooral veilig. Bedankt voor de leuke lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

De creativiteit, het enthousiasme en ook de leerdoelen die Annemarie elke week laat zien, zijn een feestje voor de kinderen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldige gymlessen waar mijn peuter ontzettend van is gegroeid.

Wel zijn de groepen groter geworden wat het iets minder persoonlijk maakte en wat drukker. De gymlessen zelf zijn geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!!

Mijn zoontje had het de hele week over gymmen. Hij keek er dan ook enorm naar uit. De lessen waren altijd anders, uitdagend, persoonlijk en creatief. Annemarie maakte er een leerzaam feestje van. Wij hebben twee periodes gedaan, en dachten nu te gaan zwemmen als vervanging. Hij mist de gym alleen zo erg dat we je snel weer gaan zien voor een vervolg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

De lessen sluiten goed aan bij de ontwikkeling en belevingswereld van de kinderen. Vol enthousiasme en passie geeft Annemarie de lessen. Mijn zoon had het altijd naar zijn zin en ik zie ook thuis terug wat hij leert in de lessen. Wij kunnen niet wachten om het volgende seizoen weer mee te doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd weer een feestje!

Zo leuk om iedere week weer het gezicht van mijn zoontje (2 jaar) te zien, wanneer hij de gymzaal binnenkomt. De verschillende thema's maken het extra leuk! Wij hebben al meerdere lesperiodes meegedaan en zijn vorige week weer vol enthousiasme met een nieuwe periode gestart. Super toffe, leerzame lessen met de allerleukste juf!

 • Aanbevelen? Ja

Over HumpyJumpy

HumpyJumpy biedt gymlessen aan voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar oud. De gymzaal staat elke week vol met toffe materialen, waardoor het elke week een feestje is om mee te doen! De lessen hebben een vaste structuur, waarin veel tijd is om zelf te ontdekken. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer, waarin kinderen veel plezier maken en zichzelf op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. HumpyJumpy staat voor fantasierijk en uitdagend. De lessen hebben allemaal een eigen thema en er worden materialen klaargezet die kinderen uitdagen om net iets meer, hoger en verder te proberen. De kinderen bewegen veelzijdig; alle vormen van bewegen komen aan bod binnen elke lesperiode. Van draaien, duikelen en rollen tot zwaaien en slingeren en van gooien, mikken en vangen tot springen en landen. Er zijn lessen voor Humpy’s (1,5-2,5 jaar), Bengels (2,5-4 jaar) en Jumpers (4 t/m 6 jaar). De lessen worden onder deskundige begeleiding gegeven op woensdagochtend en zaterdagochtend in de gymzaal aan Katwijkerweg 6B in Rijnsburg. Naast de wekelijkse gymlessen is HumpyJumpy ook in te huren voor Kinderfeestjes en Workshops.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd