Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De lessen bij HumpyJumpy worden door ouders en kinderen als erg plezierig en leerzaam ervaren. De afwisseling aan thema’s en spellen zorgt voor enthousiasme bij de kinderen. De juf Annemarie wordt genoemd als betrokken, enthousiaste en geduldige docent die structuur biedt en aandacht heeft voor elk kind. Familie rapporteren positieve ontwikkelingen in motoriek en zelfvertrouwen dankzij de vriendelijke aanpak.
Goede ervaring. Vriendelijk team en leuke activiteiten.
Beveelt niet aan
aaron moeder
leiden
De les is erg leuk en leerzaam voor kleine kinderen. Ze krijgen er zelfvertrouwen van op een speelse manier. Een echte aanrader!
Jolanda
Rijnsburg
I wish there would be no breaks as with a toddler and being on Saturday we have periods that we keep missing classes and than there are some school break in the classes and if not aligned it can be long periods of breaks but I also understand that this is something natural.
Eszter
Rijnsburg
Ik heb de lente periode voor het eerst meegedaan en heb het als superleuk ervaren. Mijn zoontje had elke week zin om weer te gaan gymmen en vond het jammer als de les voorbij was. Leuk dat er elke keer nieuwe spelvormen worden aangeboden. Wij komen volgende periode weer terug!
Elvira
Katwijk
Erg leuke gymles met leuke thema’s elke week. Onze dochter heeft er elke week weer heel veel zin in
Lisanne
Katwijk
Humpy Jumpy is ontzettend leuk. Onze dochter van 2,5 kijkt er iedere keer weer naar uit. De begeleiding is erg goed en het is iedere keer weer anders door de leuke thema’s en andere inrichting van de zaal. Dikke aanrader.
Sjoerd
Rijnsburg
Wij zijn echt ontzettend enthousiast over de gymlessen van juf Annemarie bij Humpy Jumpy! Ons dochtertje kwam eerst ergens anders bij de gym, maar sinds ze bij juf Annemarie zit, wil ze eigenlijk niets anders meer. Wat zij iedere les weer bedenkt met alle materialen en attributen is echt geweldig. Ze maakt van iedere les een feestje! Echt een aanrader voor ieder kind om lekker te gaan gymmen!
Riejette
Zoeterwoude
Lieve enthousiast creatieve gymjuf die elke week weer een gymzaal omtovert tot een paradijs voor kinderen. Elke week een ander thema en bijpassende muziek. De oefeningen worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Mijn kind gaat elke week zeer enthousiast hier naartoe.
Esther
Katwijk
Annemarie is een super lieve juf, die er elke weer een feestje van maakt in de gymzaal. Alle kinderen doen heel actief mee!
27 August 2026
Jennifer
Katwijk
Wij vinden de gymlessen van Humpy Jumpy ontzettend leuk voor onze dochter van 1.5 jaar. Annemarie is heel enthousiast, georganiseerd en weet elke week de hele gymzaal te verbouwen tot een droomwereld voor kinderen om lekker te bewegen. Het draagt enorm bij aan de ontwikkeling van ons kindje.
24 August 2026
Eline
Rijnsburg
Mijn zoon vindt het fantastisch Elk weekend nieuwe thema's en oefeningen dus geweldig!
24 August 2026
Marta
Leiden
Ik heb de winterperiode zo ontzettend leuk ervaren. Mijn zoontje van net geen 2 jaar keek elke woensdagochtend uit naar humpy!
29 May 2026
Willienne
Katwijk
Mijn dochter gaat er met plezier naar toe! De juffen doen het super leuk! Er zit structuur in, wat telkens terug komt en dat is fijn voor de kinderen. Leuke thema’s, elke keer als we komen is de gymzaal leuk omgetoverd, wat tot uitdagingen leidt.
16 May 2026
Paulien
Rijnsburg
Toen ik mijn zoon inschreef dacht ik vooral aan iets gezelligs samen doen. Maar het is zo veel meer dan dat. Uiteraard leert hij veel over beweging, balans en coördinatie. Elke les heeft een thema, super leuk! Daarnaast leert hij in een kring zitten, zijn naam in een groep zeggen, aandacht geven aan andere en soms even wachten op zijn beurt!
14 May 2026
Elena
Oegstgeest
Humpyjumpy classes are exactly what we were looking for. Our daughter is thrilled. Learning through play, lots of music. I highly recommend it!
12 May 2026
Ewelina
Oegstgeest
Annemarie doet het ontzettend leuk! Veel verschillende oefeningen. Opbouw van de lessen zijn ook erg prettig. Leuk dat er af en toe ook themas aan bod komen zo blijft het afwisselend. Als onze drukke agenda's het toelaten willen we in de winterperiode weer starten
12 May 2026
S&H
Rijnsburg
Mijn dochter zit er sinds kort op en heeft soms wat tijd nodig om te ontdooien, Maar ik zie aan haar dat ze het super leuk vind! Elke keer weer een verbouwde gymzaal met nieuwe activiteiten. Ze heeft soms een duwtje in de rug nodig maar als ze eenmaal ontdooid is dan gaat ze er voor! Ik zie dan ok echt aan haar dat ze dan helemaal in haar element is. Ik vind het ok fijn dat er vaste gezichten (juffen) zijn die de lessen geven.
23 January 2026
Paulien
Rijnsburg
Mijn zoontje gaat altijd graag naar de gym toe en er is elke week wel weer iets anders te doen!
23 January 2026
Iris
Katwijk
Mijn zoon vindt de lessen super leuk. Veel verschillende themas en activiteiten!
22 January 2026
Marta
Leiden
Elke week weer een uitdagende gymles.juf annemarie geeft zo leuk les, legt alles goed uit. Elke week weer een feestje.
20 January 2026
Kimberley
Noordwijkerhout
Annemarie is zo enthusiast dat het gewoon altijd gezellig is. Mijn zoontje kijkt er erg naar uit, en ik ook! Elke oefening is goed bedacht en uitdagend. Behalve dat het goed is voor de ontwikkeling is het echt mooi om samen dit te doen.
Elena
Oegstgeest
Wij zien iedere week uit naar het moment dat we de gymzaal in mogen stappen en weer verrast worden door alle inspirerende activiteiten die passen bij aantrekkelijke thema’s voor ons kind. De kinderen staan bij juf Annemarie echt op nummer één; ze is heel lief, geduldig en heeft oog voor ieder kind. Met haar enthousiasme en creativiteit weet ze een veilige en fijne sfeer te creëren waarin de kinderen spelenderwijs leren en met veel plezier bewegen. Wij zijn ontzettend blij met haar en raden haar gymlessen iedereen van harte aan.
Rebecca
Rijnsburg
Leuk dat er met thema’s wordt gewerkt. Muziek erbij ook erg leuk. Kinderen leren spelenderwijs eigenlijk vanalles. Op hun beurt wachten, kijken en luisteren naar de juf! Helemaal top! Wij doen weer mee!
Oma
Katwijk
Ideaal als je kind nog niet weet op welke sport het wilt en op deze leeftijd dan nog lekker kan bewegen/gymmen bij juf Annemarie. Want daar is het elke les weer een feestje!! Zelfs zijn partijtjes moeten daar worden gevierd.
Karin
Rijnsburg
Een aanrader! Ons zoontje vindt het elke week weer super om er naar toe te gaan en wilt eigenlijk niet naar huis als de les voorbij is. Gevarieerde, leuke en speelse lessen.
Steffanie
Warmond
HumpyJumpy biedt gymlessen aan voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar oud. De gymzaal staat elke week vol met toffe materialen, waardoor het elke week een feestje is om mee te doen! De lessen hebben een vaste structuur, waarin veel tijd is om zelf te ontdekken. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer, waarin kinderen veel plezier maken en zichzelf op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.
HumpyJumpy staat voor fantasierijk en uitdagend. De lessen hebben allemaal een eigen thema en er worden materialen klaargezet die kinderen uitdagen om net iets meer, hoger en verder te proberen. De kinderen bewegen veelzijdig; alle vormen van bewegen komen aan bod binnen elke lesperiode. Van draaien, duikelen en rollen tot zwaaien en slingeren en van gooien, mikken en vangen tot springen en landen. Er zijn lessen voor Humpy’s (1,5-2,5 jaar), Bengels (2,5-4 jaar) en Jumpers (4 t/m 6 jaar).
De lessen worden onder deskundige begeleiding gegeven op woensdagochtend en zaterdagochtend in de gymzaal aan Katwijkerweg 6B in Rijnsburg.
Naast de wekelijkse gymlessen is HumpyJumpy ook in te huren voor Kinderfeestjes en Workshops.
Wagenaarstraat 29
2231 WM Rijnsburg