Heb zonnepanelen gekocht bij solarium en ik ben super tevreden alles is netjes geregeld en gemaakt en de monteurs zeer vriendelijk en goed contact met ons hoe we bepaalde dingen wilden hebben en de servicedesk staat altijd klaar met zeer goed advies ik heb veel contact gehad met sebastiaan we hebben elkaar veel gesproken en nam ook de tijd voor he als ik vragen had. Kortom een aanrader voor iedereen Mvg Marcel

• Persoonlijk advies

Top, snelle levering, vakkundig professioneel, dikke 10!

In deze zeer kostbare energie periode waarbij iedereen investeert in zonnepanelen was het voor mij zeer moeilijk om een bedrijf te vinden die bij mij zonnepanelen kon leveren/installeren. Via Solvari contacte Solarite mij eigenlijk als enige (paar maanden terug werd ik nog constant gebeld toen ik me ook had aangemeld alleen was ik toen nog druk met een zolder verbouwing thuis dus even gevraagd om me af te melden). Na het inzien van de offerte gewoon gelijk ervoor gekozen om in zee te gaan en totaal geen spijt. Ze konden al een week erna leveren/installeren en alles werkt op dit moment perfect. Kwamen zeer professionele installateurs aan de vloer en hebben alles op en top geregeld.

• Persoonlijk advies

Snel een afspraak en keurige monteurs.

Na mijn offerte is er zeer snel een afspraak ingepland. Monteurs kwamen precies op de afgesproken tijd. Nette vakkundige mensen. Na installatie duidelijke uitleg en alle afval is netjes meegenomen. Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

Proffesioneel en snel ontzorgen

Binnen twee weken alles geregeld en geïnstalleerd! Chapeau! Goede communicatie voor en na de installatie. Een aanrader, zeker in deze tijd van 'cowboy' aanbieders. Bedankt!

• Persoonlijk advies

Werken netjes en komen afspraken na

Zeer correct geholpen snel en netjes

• Persoonlijk advies

Alle beloftes meer dan waar gemaakt!

Na veel contact met andere bedrijven en lange wachttijden uitgekomen bij Solarite. Vanaf het eerste contact een goed gevoel en snelle reacties op al mijn vragen. De belofte was om voor het eind van de maand mijn panelen (23 stuks) op het dak te hebben liggen en dit is meer dan waar gemaakt! De monteurs waren professioneel, vriendelijk en werkten erg netjes. Alles was keurig opgeruimd en wij voorzien van tips en adviezen voor vertrek. Na het plaatsen werd ik keurig gebeld met de vraag of alles naar wens was verlopen. Ook na de montage en betailng zijn alle vragen over de Enphase app en het BTW teruggave proces snel en goed opgepakt. Ik raadt iedereen aan die er over denkt om zonnepanelen te nemen om zeker contact op te nemen met Solarite! Een tevreden klant

Een goed bedrijf

Alles keurig netjes geïnstalleerd

Snel, deskundig en adequaat

Na aanvraag binnen 2 dagen een offerte en advies over plaatsing. Zij waren goed telefonisch bereikbaar voor mijn aanvullende vragen. Na opdracht lagen de zonnepanelen binnen 2 weken op het dak. Wat mij aangenaam verraste in deze tijd. De installatie verliep vlot, netjes en kundig. Na een kleine 4 weken zijn de eerste 300 kwh binnen. Een zeer tevreden klant.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de werkwijze en de installatie! Binnen 4 weken was alles geplaatst zoals beloofd. Had mijn vraagtekens als ze dit waar konden maken i.v.m. De huidige situatie op de markt.

Hoogst tevreden

Communicatie met bedrijf verliep zeer soepel. Duidelijke vragen en antwoorden. Levering en montage supersnel. De enthousiaste monteurs, Jesh en collegae, deden puik werk. Namen alle tijd en moeite om het ons naar de zin te maken.

Quick and neat

I was impressed by how fast the panels have been installed, just 4 weeks from the moment of the first conversation. Albert was very responsive, he arranged the visit of advisor a few days before the installation, so we could check everting and discuss how exactly the solar panels are goi g to be installed and get connected to the meter. Osman and Eliesier (hope I spelled the names correctly) made everything to made the installation neat and even placed the cable connecting the panels with the meter cast not visible at all from outside. My complements to both of them. Thank you for the quick and neat installation!

• Would you recommend us? Yes
  • Expertise/Craftsmanship
  • Communications
  • Personal advice

vriendelijke jongens met vakmanschap

ik ben accuraat geholpen Vriendelijkheid, netheid en zorgvuldigheid Contact met hoofdkantoor, goed overleg met de uitvoerders op mijn adres en met mij harde werkers

Zeer tevreden klant

Anton van Solarite heeft ons goed geadviseerd en geholpen bij de aankoop van onze tien zonnepanelen. De offerte was duidelijk. Geen addertjes onder het gras. Binnen 1 week lagen de zonnepanelen op het dak (ma contact gehad en donderdag geplaatst). Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing en aansluiting . Alles is volgens afspraak verlopen. Het montageteam was zeer deskundig en hebben hard gewerkt. Om 8.00 uur stonden ze voor de deur en om 12.00 uur was alles achter de rug. Solarite regelt ook de B.T.W. teruggave. Dus van begin tot eind geheel ontzorgd. Op de app kunnen wij zien hoeveel stroom er dagelijks geleverd wordt. Wat wij als heel prettig hebben ervaren is dat ze op een gewoon nummer bereikbaar zijn voor eventuele vragen. Keurig geregeld allemaal. Het bedrijf krijgt van ons dan ook een dikke 10. Een aanrader,,

• Persoonlijk advies

Prettige communicatie en nagekomen afspraken

In deze tijd met veel (nieuwe) spelers op de markt vond ik het lastig daar een goede keuze in te maken. Mijn ervaringen met Solarite waren gewoon op ieder terrein goed. Communicatie verliep goed, afspraken werden nagekomen, installatie kon snel plaatsvinden, adviezen kwamen professioneel over, plaatsing ging heel netjes door vriendelijke vakmensen. Alleen de BTW teruggave loopt nog, maar ik heb er gezien de ervaringen alle vertrouwen in dat ook dat goed gaat komen.

Fantastisch

Mijn ervaring met solarite is van minute 1 fantastisch. Na aanmelding via het internet , meteen binnen een dag respons gekregen . Na overleg met kantoor ( anton ) binnen twee weken gelegd. Een groot compliment naar de mannen van de buiten dienst. Dus volgens ons is Solarite andijk fantastisch

• Persoonlijk advies

Vakwerk geleverd en contact was zeer prettig. Binnen 3 weken lagen de panelen op mijn dak!!!

De mensen van Solarite hebben mij uitstekend geholpen. In de huidige markt had ik niet verwacht dat er een partij zou zijn die mij op korte termijn zou kunnen helpen aan zonnepanelen. Tegendeel werd bewezen. Samen hebben we het dak bekeken en werd er een legplan uitgetekend. Binnen 3 weken lagen de panelen op mijn dak. Uniek! Ook de "nazorg" was zeer prettig. Er werd mij uitgelegd dat ik mijn panelen moest registreren en heb een uitleg gekregen hoe ik via de app mijn opbrengst kon monitoren. Niks anders dan lof.

Milton Friedmanweg 15

1689 ZZ Zwaag

Over Solarite

"Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen. Onze inkoop specialisten zijn dagelijks bezig om voor onze klanten de beste producten in te kopen voor de laagste prijs. Maak gebruik van een vrijblijvend en gratis advies gesprek en ontdek wat de beste deal voor u is." Onze contactgegevens: Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 op 0229 88 10 60 In die tijden kunt u ook een spoedig antwoord op uw email verwachten. maar u kunt uiteraard ons ook buiten openingstijden email op [email protected]