Professioneel en vriendelijke personeel

Wij zijn zeer tevreden met onze zonnepanelen. Ik ben goed geholpen met al mijn vragen en wensen. Ik weet zeker dat als ik nog vragen heb, dat ze mij ook in de toekomst nog goed zullen helpen. Personeel was erg vriendelijk en ging netjes te werk.

Super! Zo hoort het!

Aangezien de meeste (onder)aannemers werk genoeg hebben wordt de service weleens vergeten. Dit is bij Solarite niet het geval. Ik ben uitstekend geholpen bij het uitzoeken van de panelen en binnen 5 weken lagen de panelen op het dak! Monteurs hebben goed werk verricht en hebben plezierig en vakkundig de installatie opgeleverd.

• Persoonlijk advies

Zeer kundige monteurs en zeer netjes gewerkt.

super snelle levering

Snel geregeld en zonnepanelen zijn door vakmannen geplaatst.

• Persoonlijk advies

Zeer net bedrijf met vriendelijk personeel.

Vlot en soepel

Wij zijn op advies van de buren bij Solarite terechtgekomen. Ze zijn vorige week geplaatst. Wij zijn tot nu toe erg positief. Er is regelmatig contact geweest en je wordt van a tot z meegenomen. Het zijn mooie, grote en strakke panelen. Tot nu toe tevreden dus. Hopelijk werken ze ook net zo goed. Dat gaan we nu ondervinden.

Professioneel bedrijf

Na meerdere aanvragen van andere partijen en ook terleurstellingen(vanwege het anders monteren van de panelen vanwege stalen dak) heeft Solarite dit zeer vakkundig opgepakt. Ook tijdens de schouw is er veel tijd ingestoken om te kijken of het systeem geplaatst kon worden. De aanleg liep voorspoedig en raad Solarite bij iedereen aan.

Prettige ervaring

Snelle levering en goed overleg gehad.

Snel en goed geholpen.

Eind januari zonnepanelen laten plaatsen op ons schuine dak. Wij hadden een offerte voor nog 3 op het dakkapel. Helaas kon daar niet op geplaatst worden. Geen probleem. Solarite heeft de 3 panelen weer meegenomen en deze werden van de rekening afgehaald. Heel fijn en goed geholpen en de zonnepanelen leveren nu al energie op.

• Persoonlijk advies

Erg blij met de zonnepanelen

Duidelijke offerte met heldere uitleg. Snelle levertijd. Vakkundige monteurs die pas weg gaan als alles werkt. We zijn dik tevreden dus!

Fantastische en snelle service

Heel snel geleverd. Goede prijs en uitstekende service. Aanrader

• Persoonlijk advies

Snel, vakkundig, netjes zijn de zonnepanelen geplaatst en aangesloten op het net.

• Persoonlijk advies

Na goed geïnformeerd te zijn een zeer snelle(binnen 14 dgn) levering en geplaatst door een een superteam van deskundig heren.

goed en snel geholpen

Snelle reactie op mijn vraag voor informatie Snelle levering Leuke behulpzame monteurs, die een duidelijke uitlrg hebben gegeven, vooral de elektro monteur Duidelijke app voor uitlezing

• Persoonlijk advies

Snel in leveren, goeie uitleg van monteurs en mensen van klantenservice. Word goed mee gedacht.

• Persoonlijk advies

snelle levering en nette monteurs.

Na een vlotte offerte overleg gehad en inspraak over de verdeling op het dak. Bijzonder snelle levering door beleefde en nette werkerkers. Alles netjes achter gelaten alleen jammer dat ik 's avonds niet kon koken omdat er 2 draadjes van de kookgroep in de meterkast waren losgeraakt. Mijn enige advies is dan ook om voordat men weggaat te controleren of alles nog werkt/vast zit in de kast.

Topbedrijf

Vanaf het eerste contact uitvoerige overleg over het systeem en waar wij de meeste opbrengst van kunnen verwachten, duidelijke afspraken die nagekomen worden. Deskundig personeel en prima installatie.

Zeer tevreden.

Goede communicatie met het bedrijf. Geen lange wachttijden. Er wordt snel gereageerd op eventuele vragen.

kon niet beter

er wordt meegedacht.

Vakkundig, netjes, goede comunicatie

Vanaf offerte aanvraag t/m nazorg alles keurig en snel afgerond, absoluut GEEN zonnepanelen cowboys.

Doen wat zij beloven.

Duidelijke afspraken. Komen de afspraken na en hebben heel netjes gewerkt. Alles doet wat het moet doen(app, panelen en terug leveren bij teveel stroom).

super

In september hebben ze 13 platen gelegd, en nu nog 5 erbij, goede communicatie, goede uitleg en prima geïnstalleerd.

• Persoonlijk advies

Prettige samenwerking en goed werk geleverd

De telefonische samenwerking met de medewerkers van Solarite was prettig en vakkundig. De plaatsing van de panelen ging snel en netjes. Nu in de winter is het moeilijk te bepalen wat de opbrengst wordt van de panelen, maar ze leveren wel stroom

• Persoonlijk advies

Goed geïnformeerd snelle levering denken met je mee ivm aanleggen kabels personeel vriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn.

Snel, vakkundig en correct

Op de afgesproken tijd arriveren en zich keurig voorstellen. Vervolgens een snelle en vakkundige installatie en alles netjes achtergelaten. Tussen mijn aanvraag om een offerte (volgende dag al!) en levering/plaatsing zaten slechts 3 weken. Kom daar nog maar eens om tegenwoordig. Solarite is een aanrader wanneer je ook overweegt om een aantal zonnepanelen en installatie aan te gaan schaffen!

Milton Friedmanweg 15

1689 ZZ Zwaag

Over Solarite

"Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen. Onze inkoop specialisten zijn dagelijks bezig om voor onze klanten de beste producten in te kopen voor de laagste prijs. Maak gebruik van een vrijblijvend en gratis advies gesprek en ontdek wat de beste deal voor u is." Onze contactgegevens: Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 op 0229 88 10 60 In die tijden kunt u ook een spoedig antwoord op uw email verwachten. maar u kunt uiteraard ons ook buiten openingstijden email op [email protected]