Supersnel en betrouwbaar

Binnen een week en drie maal telefonisch overleg een offerte binnen. Zou binnen 4-6 weken worden geplaatst, het werd al na 10 dagen! Aanvankelijk ontevreden over de opbrengst van de zonnepanelen. Bleek een kwastie van 2e rij naar achteren pkaatsen te zijn. Monteur kwam op een zaterdag langs om eea te herstellen. Top service!

Prima bedrijf!

Deze week zijn er bij ons huis zonnepanelen geplaatst door de firma Solarite. Ik ben zeer tevreden over mijn ervaringen met dit bedrijf. De telefoongesprekken in de eerste fase waren prettig en duidelijk. De installatie van de panelen gebeurde door vriendelijk personeel op een deskundige wijze. Na de plaatsing van de panelen heb ik op een prettige manier nog wat contact gehad over het gebruik van de app en de aanmelding bij de energie-maatschappij. Ik werd een paar dagen na de installatie ook nog gebeld door een medewerker van Solarite met de vraag of ik tevreden was over de installatie. Kortom, ik ben zeer tevreden en ik zal deze firma zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden!

Geweldig zeer tevreden

Erg vriendelijk en alles perfect verlopen. En in goed overleg. De panelen en het elektrische gedeelte zijn zeer vakkundig geplaatst en gemonteerd. En ze hebben meteen mijn app geïnstalleerd. top Ook heel fijn dat het zo snel kon worden geplaatst. Dus laat de zon maar komen. Was erg gezellig met de heren.

• Persoonlijk advies

Top geregeld!! Snelle service!!

De levering van de zonnepanelen was super snel!! De montage was goed gedaan, door vakkundige mensen.

Snelle levering

Levering zonnepanelen ging vlot. Maandje gewacht na offerte accoordering. Echter liet de communicatie wat te wensen over. Montage afspraak stond om 0800 uur maar kwamen rond 16:00 uur opdagen. Zonder dat ik het wist was de montage naar de middag verschoven. Verder ging het naar tevredenheid.

• Communicatie
  • Persoonlijk advies N.v.t.

Gewoon goed

Goede afspraken wordt goed gewerkt.

• Persoonlijk advies

Zeer goed advies en snelle levering van kwalitatief goede zonnepanelen

Solarite had op alle vragen duidelijke antwoorden. Bovendien konden de panelen snel geleverd worden. Binnen een paar weken lagen ze op mijn dak.

Een top bedrijf

Een fijne evaring super snel binnen 2 weken na akkoord laggen de zonnepanelen al op het dak personeel zeer vriendelijk

super tevreden

Na het eerste contact met Solarite , zeer duidelijke offerte, erg prettig geholpen ook met de uitleg . Installatie vrij vlot en erg netjes en vakkundig gedaan door de monteurs. Ook erg fijn om na installatie nog even contact te hebben met Solarite over verloop van de klus .

• Persoonlijk advies

Offerte en uitvoering prima voor elkaar

De offerte was duidelijk en de plaatsing ging buitengewoon snel. Tijdens de plaatsing werd er in praktische zin ook heel goed meegedacht.

Vijf sterren !

Vanaf de offerte werd ik goed begeleid, alles heel duidelijk met een methode om het aantal zonnepanelen te bepalen, en in plaats van kosten te berekenen voor een schouw van 10 minuten deden we dit zelf , met behulp van foto’s . Duurzame manier om snel klanten te helpen en het zal 2 kanten op werken ;) Montage gebeurde exact op de aangegeven dag en tijd ! Snel en vakkundig. De opstelling van de panelen beste rendabel. Software samen geïnstalleerd . Achteraf nog een correct telefoontje of alles naar wens is gegaan. Kortom ik kan Solarite aanraden, laat de zon maar schijnen! haarlem, 5 maart 2023

Goede en snelle service

De zonnepanelen werden snel geplaatst door deskundige, vriendelijke, hardwerkende en Nederlands sprekende mannen. Telefonisch is Solarite goed bereikbaar en geven altijd antwoord op mjn vragen, of ze bellen terug. De betaling hoefde pas achteraf en dat geeft ook vertrouwen in het bedrijf. Kortom een professioneel bedrijf dat echte service levert en technisch goed is.

• Persoonlijk advies

Het plaatsen van de zonnepanelen ging super. Die dag ook vervanging van de meterkast gecombineerd. Dus alles is super gegaan. Ik had maar 6 panelen dus dat viel mee voor hun.

• Persoonlijk advies

Kan geen slecht woord bedenken! Top bedrijf!

Werkelijk waar alles top verlopen Vanaf het begin duidelijk en goed advies Hele goede communicatie met de klant. Super snelle levering en het plaatsen van de panelen ook super snel en netjes verlopen. Je hoort wel is verhalen over zonnepanelen bedrijven maar dit bedrijf zou ik echt iedereen aanraden.

• Persoonlijk advies

Super bedrijf, wat ze beloven maken ze waar

Goed geadviseerd door Benny ( binnendienst), goed gecommuniceerd wat wel en niet kan. Ook wat ze beloven maken ze waar. Netjes opgeleverd en denken goed mee om alles te installeren.

Great service

Great service and fast installation. Post service is yet to be seen. Sales was a bit too aggressive though.

Heel goede ervaring.

Het voortraject verliep goed. Ook de installatie van de zonnepanelen en de ombouw van de meterkast is zonder problemen verlopen. Vriendelijke, beleefde monteurs.

• Persoonlijk advies

Vlug een offerte in huis daarna goede uitleg vriendelijke mensen aan telefoon . Na vijf weken lagen de panelen op het dak door vakkundige monteurs . Ben goed tevreden. Hg Gerard D Krommenie

Snelle degelijke levering

Ik geloofde het eerst niet, want de prijs verschilde niet veel van concurrenten, maar de panelen lagen daadwerkelijk binnen 4 weken oogst dak. Communicatie had ietsjes beter kunnen zijn met een nalevering van iets wat later geïnstalleerd werd, maar dit bedrijft focust vooral waar ze sterk in zijn: snel en degelijk leveren installeren. Ik zou ze aanbevelen!

Komen afspraken na

Goed en snel geholpen. Vriendelijke mensen, lijkt allemaal goed te liggen (ligt er nu 1 week)!

Betrouwbare installateur

KOmt gemaakte afspraken waar. Nette monteurs die kennis van zaken hebben.

goed en snel geholpen

Bij communicatie had ik 3 sterren omdat ik denk dat bij wat oudere mensen het communiseren in een andere taal wat lastig is wat bij ons het geval was maar het is keurig gedaan en rustig uitgelegd waarbij we voor vragen ook bij het kantoor terecht konden Kortom alles keurig geregeld wij zijn zeer tevreden en hopen op veel zon

Wederom zeer tevreden

We hebben voor de 2e keer panelen laten plaatsen door Solarite. Ook dit keer ging alles supersnel (ca 3 weken van opdracht tot plaatsing) en alle afspraken nagekomen.

• Persoonlijk advies

Fijn contact en goede service

Contact is erg fijn, en een goede service. En ook niet onbelangrijk snelle levering

Snel en deskundig

Toen we besloten om pv panelen te gaan plaatsen kon Solarite deze binnen 4 weken plaatsen. Op de dag van plaatsing waren de monteurs mooi op de afgesproken tijd. Het plaatsen en aansluiten duurde langer dan verwacht en hier is toen snel een tweede afspraak voor gepland zodat alles in de meterkast netjes kon worden aangesloten. Prettige monteurs die het werk goed hebben opgeleverd.

Milton Friedmanweg 15

1689 ZZ Zwaag

Over Solarite

"Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen. Onze inkoop specialisten zijn dagelijks bezig om voor onze klanten de beste producten in te kopen voor de laagste prijs. Maak gebruik van een vrijblijvend en gratis advies gesprek en ontdek wat de beste deal voor u is." Onze contactgegevens: Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 op 0229 88 10 60 In die tijden kunt u ook een spoedig antwoord op uw email verwachten. maar u kunt uiteraard ons ook buiten openingstijden email op [email protected]