Mijn ervaring was uitstekend.

Ze waren op tijd en ze hebben het mooi geïnstalleerd. Ook hebben ze alles netjes opgeruimd.

Prima werknemers en vakwerk

Geen opmerking

Snelle en duidelijke hulp bij kiezen energiebesparende maatregelen

Solarite heeft ons snel maar wel duidelijk uitgelegd wat we aan energiebesparende maatregelen konden doen. Uiteindelijk is de keus gevallen op een thuisbatterij. Solarite heeft ons geholpen met het aanvragen van een lening bij het Nationaal Warmtefonds, hebben ons advies gegeven over welke batterij we zouden moeten kiezen en hebben advies gegeven over de te kiezen energieleverancier. Het plaatsen van de batterij ging erg snel, wat fijn was. We zijn goed op de hoogte gehouden van alle afspraken, inclusief wijzigingen. Het bedrijf wat de batterij heeft geplaatst heeft alles netjes gedaan en afgewerkt. Én Solarite heeft ook de teruggaaf van de btw in gang gezet.

Ben er zeer goed over te spreken

Ben er zeer goed over te spreken Mooie installatie Goed geïnstalleerd Vriendelijke monteurs Nu eerst maar afwachten hoe het allemaal functioneert.

Technische uitvoering en klantvriendelijkheid prima, onderlinge communicatie kan beter.

Het voortraject verliep soms wat stroef omdat de verschillende afdelingen niet altijd even goed van elkaars informatie op de hoogte waren. Wel heel vriendelijk, de installatie verliep prima, uitleg daarna ook en ik vond het telefoontje erna om naar mijn ervaringen te vragen ook getuigen van zorgvuldigheid.

Vriendelijke installateurs goede afwerking

De installateurs waren erg vriendelijk en werkten hard. Het is allemaal goed en zorgvuldig uitgevoerd. Het enige wat vervelend was was dat er een cashback was beloofd van Daikin. Maar die bleek al afgelopen te zijn , dus niks geen cashback van € 500,00 . Dat was wel heel zuur. Daikin gaf geen coulance en Solarite verschool zich achter : dit is een actie van Daikin. Maar ze hadden mij wel een mail gestuurd met een aanmeldcode voor de cashback, terwijl zij wel wisten dat die actie al afgelopen was. Zuur voor mij. Heel zuur.

Fijn product.

Netjes naar wens geïnstalleerd en app is duidelijk en overzichtelijk.

Prima installatie van de batterij

Aanvankelijk zou de batterij voor opslag van de energie van zonnepanelen op zolder worden geplaatst, maar na overleg is besloten dit beneden in de buurt van de meterkast te doen. Prima advies en de batterij werkt daar inmiddels naar behoren. De installatie verliep naar verwachting, professioneel en op de verwachte datum en tijd.

Professioneel en vakbekwame monteurs.

Begeleiding is geweldig dus zeker aan te raden.

Uitstekend!

De installateurs waren iets te laat maar dat vind ik niet anders dan normaal met het drukke verkeer op de weg tegenwoordig. Wart en Nigel (de installateurs) hebben goed werk afgeleverd, veilig gewerkt, goede routes uitgevonden voor de bekabeling v/d zonnepanelen en batterijen wat ook weer goed zal zijn voor de installateurs v/d hybride warmtepomp AS dinsdag 22 juli. Na de installatie hebben Wart en Nigel mij laten zien hoe al de bedrading liep, de zonnepanelen en batterij werken. Daarna hebben zowel Wart als Nigel mij de apps van Enlighten en AlphaESS laten downloaden en met veel geduld heeft Wart de Enlighten app aan me uitgelegd en Nigel de AlphaESS app, ook lieten zij mij de app van Frank Energie, die ik al had, zien en hoe ik de 3 apps in combinatie kon gebruiken. Echt klasse werk. Wart hebben het huis relatief goed schoon achter gelaten. Veel dank voor alles. Groet, Bas.

Voldoende informatie over keuze en installatie.

Bij een investering met een groter bedrag is het fijn dat er goede informatie wordt verstrekt en dat is precies wat Solarite kan doen. Altijd goed bereikbaar voor eventuele vragen ! Installatie vakkundig uitgevoerd en alles opgeruimd en netjes achter gelaten. De compleet nieuwe meterkast in no time ingebouwd.

Goed advies en deskundige plaatsing

uitstekend,

Alles is naar wens verlopen.

Prettige mensen. Plaatsen hybride warmtepomp

Vooraf duidelijk aangegeven wat zij gaan doen. Meegedacht over waar eea het beste geplaatst kan worden. Binnen de tijd die zij stelden waren zij klaar. Een kleine lekkage werd een dag later direct opgelost. Zeer tevreden Rob en Joke Zwaag

Goede ervaring

De ervaring met Solarite is goed, enig minpuntje was de afspraak voor de schouwing. de schouwer kwam 3 en een half uur later dan wat afgesproken was. De monteurs waren op tijd en de montage ging netjes en snel. Ook de nazorg met het instellen van de apps van Solarite zelf en Frank Energy was prima.

heel fijn en geduldig

De uitleg aan de telefoon en het geduld waarmee we zijn geholpen. Bij het invoeren van gegevens e.d. Toen kwam er iemand controleren waar de thuisbatterij geplaatst kon worden. Deze was ook erg aardig. Daarna kwamen er 2 jonge knullen die de thuisbatterij geplaatst hebben. Zij waren ook erg geduldig, behulpzaam erg aardig. Ze hebben het allemaal netjes geplaatst en schoon achter gelaten.

Ik moet zeggen dat de telefonische dienstverlening super is.

Ook de installaties zijn goed verlopen. Echter jullie maken gebruik van onderleveranciers waardoor voor mij nu duidelijk is waarom jullie zo veel duurder zijn. Ik had dit zorgvuldiger moeten uitzoeken Het gaat nl toch om veel geld. Ik had hiermee heel wat geld kunnen besparen blijkt helaas achteraf... Dus of ik jullie zou aanbevelen bij derden? Een locaal bedrijf is wellicht toch goedkoper en gemakkelijker (?). We hebben het bv nog niet gehad over het onderhoud van de apparatuur..... .

De mensen van solarite doen echt allesomvattend het allemaal goed te laten functioneren

Vlotte en beleefde service

Na een kort en duidelijk telefonisch contact was ik er uit: ja, ik wilde mijn huis verduurzamen. De keus was ook snel duidelijk: een hybride warmtepomp, nieuwe zonnepanelen en afvoeren van mijn oude installatie (mocht wel eens na 40 jaar) en de plaatsing van een thuisbatterij. De genoemde opties klonken goed en de duidelijke offertes idem dito. De prijzen waren, in vergelijking met de prijs die mijn buren elders betaalden, behoorlijk concurrerend. Afspraken voor plaatsing werden keurig en vlot nagekomen. Inmiddels werkt alles naar behoren en heeft Solarite een heel tevreden klant. Kleine mankementen werden in heel korte tijd keurig verholpen.

Doen wat ze zeggen

Ze waren er s’morgens om 8:15 en om 14:30 waren ze klaar hebben er stenen uitgehaald en keurig teruggebracht. Ze hebben alles netjes opgeruimd en de app netjes op mijn mobiel gezet. Was een top team

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Alles was van te voren duidelijk, van aanvraag , installatie tot en met de comma op de factuur. Gewoon goed gere

Een goede begeleiding naar een goed resultaat

Van begin tot het einde zijn we goed geholpen in het komen tot verduurzamingskeuzes. Uiteindelijk gekozen voor een hybride warmptepomp systeem in combinatie met thuisbatterij. Het overleg, het advies en de vragen worden netjes beantwoord. Installatie is snel ingepland en de installateurs hebben goed werk verricht. Netjes, vriendelijk en ruim binnen de tijdsafspraken. Ook de hulp met alle aanvragen is prettig.

Heb zonnepanelen en thuis batterij van Solarite Ik ben super geholpen tijdens het plaatsen en kan ze ook altijd bellen

geweldig

Goede uitleg ,word goed geholpen met alles. je Kunt ze altijd bellen als je iets niet snapt Staan je duidelijk te woord. Een goed bedrijf!!

BTW teruggave nog steeds niet geregeld door Solarite en drama installatie.

Ik heb de thuisbatterij door solarite laten installeren en dit ging niet geheel vlekkeloos, installatie was geïnstalleerd met een veel te dunne kabel over een afstand van ruim 30 meter (4X2,5 mm) en die hadden ze tekort afgeknipt en dus een stuk aangelast met een spatwaterdicht kabeldoos….ten eerste wilde ik graag een kabel aan 1 stuk en ten 2de moest er minimaal een 4mm kabel gelegd worden en dan ook graag aan 1 stuk, dit mag je verwachten bij NIEUW werk. al met al hebben ze dit allemaal weer opnieuw aangelegd op aandringen van mij, want solarite vond het wel goed. Uiteindelijk na 4 bezoeken van Solarite werkt het systeem nu naar behoren maar wacht al 4 weken op de BTW teruggave en na veel mails en whatsapp berichten geen enkele reactie helaas. als er betaald moet worden reageren ze heel snel en kunnen ze me wel bereiken, maar nu ik hen nodig heb voor de teruggave geen enkel contact meer mogelijk. Dus ik hoop dat er nu actie komt en het netjes word afgewerkt. Ik kan nog heel veel punten noemen die fout zijn gegaan en zijn aangepast maar let op dat je duidelijke afspraken maakt met dit bedrijf! als laatste, ik heb alles van solarite laten installeren zoals, zonnepanelen, warmtepomp en thuisbatterij en alles werd uiteindelijk wel opgelost, maar koste behoorlijk veel moeite……

Milton Friedmanweg 15

1689 ZZ Zwaag

Over Solarite

"Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen. Onze inkoop specialisten zijn dagelijks bezig om voor onze klanten de beste producten in te kopen voor de laagste prijs. Maak gebruik van een vrijblijvend en gratis advies gesprek en ontdek wat de beste deal voor u is." Onze contactgegevens: Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 op 0229 88 10 60 In die tijden kunt u ook een spoedig antwoord op uw email verwachten. maar u kunt uiteraard ons ook buiten openingstijden email op [email protected]