Monteurs werken netjes goede uitleg van de batterij ervan de app wij zijn dik tevreden.

Goed advies en professionele installateurs

De installateurs waren professioneel en harde werkers. Alleen mogen zij wat extra installatie materiaal meekrijgen zodat ze wat meer speelruimte hebben.

uitstekend

De beide heren waren keurig op tijd, hebben alles netjes geïnstalleerd en de boel ook netjes achtergelaten. ook de uitleg was van de uitstekend. Ik ben dik

Wat een service!

Solarite regelt (nagenoeg) alles voor je en kunnen ze het niet regelen, dan "nemen ze je bij de hand" en leggen stap-voor-stap uit wat je moet doen en hoe. De aanvraag bij het Warmtefond, het aanleveren van je gegevens aan hun, de installatie, het aanvragen van subsidie of teruggave van de BTW, noem het maar op. Zeer klantvriendelijk! Ook tijdens de installatie, gaat er wat mis, dan lost het ervaren persooneel het voor je op. Ik ben diep onder de indruk!

Uitstekend werk verricht

Uitstekend werk verricht

De monteurs hebben goed werk geleverd.

De monteurs waren er op tijd. Hebben netjes en vlot gewerkt. Nadien hebben ze ook nog uitleg gegeven over hoe het werkt.

Ben tevreden over het plaatsen van de thuisbatterij! Ze waren vriendelijk en behulpzaam! Het enige jammere vond ik dat ze geen zuiger aan de boormachine hadden waardoor alles onder de zaagsel/boor afval al kwam te zitten. Ook boven de kapstok moesten ze boren en hebben ze de jassen gewoon laten hangen, waardoor alle jassen onder de zaagsel zaten.

Blij met de zonnepanelen van Solarite

De medewerkers hebben hard gewerkt, waren heel correct en vriendelijk en ruimden de rommel na de installatie van de panelen keurig op.

Gewoon heel erg goed.

Ik ben door Solarite telefonisch benaderd met een aanbieding voor zonnepanelen en een thuisbatterij. Hoewel ik geen fan ben van telefonische verkoop had de verkoper een goed en duidelijk verhaal. Ik werd door alle stappen van de aankoop heen gepraat, alle regelgeving en elke vraag werd duidelijk en netjes beantwoord. Nu heb ik zonnepanelen en een thuisbatterij, deze is netjes en zonder problemen bij mij thuis geïnstalleerd en Solarite belde zelfs nog even in om te controleren of ik wel tevreden was. Kortom, prima bedrijf en service.

Prima ervaring

Zeer goede ervaring. Vriendelijke instalateurs. En alles netjes achter gelaten. En goede uitleg gehad.

Ik ben tevreden

De installatie van onze zonnepanelen en thuisbatterij verliep uitstekend. Gezellige en goede installateurs en ze gingen pas weg nadat alles helemaal af en ingesteld was. Voorafgaand en na de installatie ook uitstekend contact met de backoffice. Ze zijn ook daar zeer servicegericht en helpen je met alles waar je tegenaan loopt. Ik kan het iedereen aanraden.

TOP

Van het begin tot na het einde goed op de hoogte gehouden en geholpen met eventuele vragen die ik nog had.( door het Solarite personeel ) Plaatsing nieuwe groepenkast,zonnepanelen en batterij ging snel en de uitleg van de systemen met de bijbehorende app,s was heel duidelijk. Ze werken netjes en verzorgd. Ik ben heel tevreden.

Top geholpen

Door Solarite netjes geholpen, de installateurs waren ook keurig.dus vlot en netjes geholpen

Het kan in een woord: UITSTEKEND.

Dit is mijn tweede ervaring met Solarite en dat is mij wederom goed bevallen. Voor zonnepanelen en thuisbaterijen zal ik zeker Solarite van harte aanbevelen.

Goed materiaal en monteurs

Goede informatie en vriendelijke service.

Een goede service voor een mooi product

Heb een goede ervaring ,met solarite. Ze hebben alles stevig vast gezet .en na de afloop alles netjes opgeruimd ..de baterijen staan nu netjes in de bergruimte.

Hele goede ervaring.

Jongens waren netjes en snel. Goede uitleg over de app. Het aanmelden van de zonnepanelen ging ook goed. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar.

Goed vlot en netjes

Voor zover ik er nu kan over oordelen Het ziet er netjes uit maar of ik ga besparen weet ik nog niet daar is de tijd nog niet voor heb nu de kachel niet meer aan dat is van de winter weer

Heel goede hulp gehad. Erg professionele werknemers .dank daarvoor.

Ik vind het goed. Ze leggen alles uit. En zonodig geven ze hulp met alles.

Excellent

De plaatsing van de warmtepomp is zeer voorspoedig verlopen. Dit komt vooral door het zeer vakkundige team dat de pomp kwam plaatsen. Vriendelijke mannen, zeer harde werkers en top op elkaar ingespeeld. ik ben zeer tevreden!

Top bedrijf met goede service

Wij zijn super tevreden met Solarite. Wij hebben onze hybride warmtepomp bij Solarite besteld en door hun laten plaatsen en alles was goed en snel geregeld vam A tot Z. Ook voor de aanmelding bij het warmtefonds en aanvraag voor subsidie hebben zij een begin gemaakt. De warmtepomp is goed, snel en netjes geplaatst, de monteurs waren vriendelijk, netjes en werkten netjes en hebben na afloop alles netjes achter gelaten en goede uitleg gegeven over de nieuwe thermostaat. Na afloop belde mijn contactpersoon van Solarite nog even om te vragen of alles goed was verlopen. Echt top! Ik raad Solarite zeker aan.

Behulpzaam

Mooie installatie en goed advies

Gewone hardwerkende jongens

Aardige jongens en kennis van zaken Als ik een eigen bedrijf had. Had ik graag zulke werknemers

Fantastisch

Op tijd. Snel werken. Netjes werken. Ook na afloop alles opgeruimd. Vriendelijk personeel. Terzakekundig. Behulpzaam met app. op mijn tel. plaatsen.

Keurig verzorgd

Geen last van opdringerige verkopers en druk om snel te beslissen. Ik ben keurig geholpen en waar ik vragen had werden deze keurig beantwoord. De communicatie is altijd netjes geweest. Ook de installatie is netjes gedaan. Er is voorzichtig gewerkt en het is netjes achter gelaten. Ook de installateur nam ruim de tijd om alles uit te leggen.

Milton Friedmanweg 15

1689 ZZ Zwaag

Over Solarite

"Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen. Onze inkoop specialisten zijn dagelijks bezig om voor onze klanten de beste producten in te kopen voor de laagste prijs. Maak gebruik van een vrijblijvend en gratis advies gesprek en ontdek wat de beste deal voor u is." Onze contactgegevens: Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 op 0229 88 10 60 In die tijden kunt u ook een spoedig antwoord op uw email verwachten. maar u kunt uiteraard ons ook buiten openingstijden email op [email protected]