prima mensen die weten wat ze doen

zo als ik al zei zie 1e regel

vervelend

Op plaatsingsdatum kregen wij bericht dat de batterijen er niet waren. Een week later kwam alleen de elektra man de wagen met batterijen stond met pech. Volgende dag alles keurig geplaats en alles opgeruimd. Goede uitleg gekregen.

Nette werkers, ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden

Solarite hebben mij prima geadviseerd en de werkzaamheden zijn goed, zorgvuldig en netjes uitgevoerd. Ook werd alle rommel netjes opgeruimd na voltooiing. Ik ben zeer tevreden over Solarite en over de monteurs die de instalatie hebben gedaan.

Goede installatie en services

Prima ervaring van advies' offerte en installatie van een nood stopcontact naast thuisbatterij

Opgeleverd zoals afgesproken

De verkoop, plaatsing en nazorg bij de aankoop van de batterij was prima verzorgd. Altijd netjes opgeruimd, tijdig aanwezig en duidelijk aangegeven wat er gedaan werd. De enige kritische opmerking die ik heb gaat over de schouw, die telefonisch wordt afgewikkeld, hierdoor ontstaat verwarring bij de techneuten die pas na 2 service bezoeken was opgelost. Maar wel goed opgelost uiteindelijk.

Top team!

Vooraf goed geïnformeerd over alle werkzaamheden. Top team! De mannen hebben achter elkaar doorgewerkt zodat om 15.00 uur alles geïnstalleerd was en draaide! Netjes alle verpakkingsmaterialen meegenomen. Ik bleef enkel achter met een goed werkend systeem en lege koffiekopjes. Zag er op voorhand best een beetje tegenop maar het is me 100 % meegevallen!

Op 18 december 2025 is de warmte pomp geplaats en op 22december gestuurd!??de rekening gestuurd

Bovenstaande warmte pomp geplaats op 18 december en 23 december de rekening/factuur gestuurd met als vermelding betaling termijn binnen 7 dagen!? Echter de rekening moet door het warmtefonds betaald worden waarvoor opdracht gegeven om aan solarite over te maken Echter vorige week werd ik gebeld door een medewerking dat die rekening nog betaald moet worden en gaf aan:::::: bij niet betaling een deurwaarder in te schakelen!?? Kortom ik zou dus volgens deze meneer een wanbetaler zijn!? Echter ik had een probleem met de pomp dat die teveel brom decibel had namelijk 54.5 db en opgestuurd naar (sevice van solarite) en dat dag en nacht hoor baar is in de woning,,,, Maar tot nu toe geen reactie om dat probleem op te lossen..... dan alleen dit telefoontje van deze heer.Ik ben benieuwd wanneer oplossing komt van solarite... De beller had wel aangegeven dat ze vakantie hadden gehad en dat ze meer klanten hebben dan ik alleen!?? Vervolg van deze afloop komt zodra alles is opgelost

Professionele club en vriendelijke, kundige monteurs

Voortraject is probleemloos verlopen, de communicatie is prettig en duidelijk. Gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de vriendelijke monteurs hebben de montage prima uitgevoerd. De komende maanden gaan we zien of alles goed werkt!

Uitmuntende service en correcte afhandeling

Wij hebben een thuisbatterij laten plaatsen, helder advies gekregen, strakke afspraken en toen bleek dat het bij ons thuis wat meer werk was, was dat geen probleem, alles keurig opgelost, opgeruimd en meegedacht. Installateurs ook erg vriendelijk, kundig en beleefd. Ook naderhand nog wat vragen gehad en dit bedrijf neemt werkelijk de tijd voor je. Ik raad ze absoluut aan, zeer tevreden!

Alles naar de wens

Zoals de zonnepanelen nu ook de thuisbatterij ben ik heel goed geholpen

Professioneel

Het inventariseren, begeleiden en regelen voor alle zaken die te maken hadden met de installatie van mijn warmtepomp zijn vlekkeloos verlopen. Ook het advies om subsidie aan te vragen voor de warmtepomp.

Prima voorlichting, uitstekende begeleiding in het hele proces. Goede communicatie en afhandeling

Zeer tevreden met Solarite

Na in 2024 een warmtepomp gekozen te hebben bij Solarite is nu weer een volgende, en voorlopig laatste, stap op het duurzame pad gezet. De aanschaf van een goede thuisbatterij nl. de AplhaESS 19,3 kwh. 3G Smile. Deze wordt via Frank Energie dan gebruikt om de warmtepomp, laadpaal EV, mijn 18 zonnepanelen en het normale elektra, netjes aan te sturen. Dit alles met hulp en ook onderhoud van Solarite. Top toch?

Vriendelijk, kundig

Vriendelijk, kundig

Van begin tot eind super geholpen en begeleiding gehad.

Een goed en solide bedrijf die met je meedenken en zelf met tips komen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen en de monteurs die langs komen weten waar ze het over hebben en werken heel secuur en ruimen alles netjes op als ze klaar zijn.

Uitstekende service en een topbedrijf waar alles perfect is geregeld.

Ik ben ontzettend tevreden over Solarite. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding ben ik professioneel, vriendelijk en duidelijk geholpen. Alles is volledig naar mijn wens uitgevoerd en ik ben stap voor stap goed geïnformeerd. Voor elke vraag of situatie werd direct een passende oplossing geboden. De service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn echt van hoog niveau. Een bedrijf dat doet wat het belooft!

Professioneel

Vakkundig en klantvriendelijk

Super service

Zeer fijne installateurs. Na installatie werkt 1 omvormer niet. Zelfs laat in de avond na andere klus komen de mannen langs, even vriendelijk als overdag.

Professioneel correct bedrijf

Eerder heb ik zonnepanelen laten leggen door Solarite en nu ben ik met hen in zee gegaan voor de thuisbatterij. Beide klussen werden snel en vakkundig uitgevoerd. Prijzenswaardig vind ik de fijne communicatie met Solarite.

Uitstekende begeleiding en uitleg!

Ik heb het contact als prettig ervaren, je wordt eigenlijk van alles ontzorgd. Ook na installatie is er nog wat nazorg om er zeker van te zijn dat alles OK is. Ook het feit dat ze de financiële terugbetalingen voor je regelen is fijn voor iemand die weinig thuis is. Top!

Zeer scherp aanbod Goede en duidelijke uitleg Professionele installatie Een aanrader

Rustgevend

Prettig in communicatie en pro-handelen. Duidelijk in instructies. Na komen van gemaakte afspraken.

Weer een stap verder….

Na zonnepanelen hebben we in korte tijd samen met het Warmtefonds en Solarite B.V. een thuisbatterij kunnen realiseren. Van harte aanbevolen, uitstekende begeleiding en een snelle en prima levering….

Goede snelle service

Snelle handelingen, batterij werd vlot geplaatst door vakkundige mannen. Klantenservice prima bereikbaar voor vragen

Vakkundig en correcte informatie

Plezierige werknemers voor het plaatsen van de thuisbatterij. Correcte manier van werken en afhandelen van de werkzaamheden.. we zijn zeer tevreden.

Milton Friedmanweg 15

1689 ZZ Zwaag

Over Solarite

"Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen. Onze inkoop specialisten zijn dagelijks bezig om voor onze klanten de beste producten in te kopen voor de laagste prijs. Maak gebruik van een vrijblijvend en gratis advies gesprek en ontdek wat de beste deal voor u is." Onze contactgegevens: Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 op 0229 88 10 60 In die tijden kunt u ook een spoedig antwoord op uw email verwachten. maar u kunt uiteraard ons ook buiten openingstijden email op [email protected]