Goede deal voor een leuke prijs!

Een hele goede deal voor een fiat grande punto 1.4 sport. Klein mankement aan de auto maar was meteen gerepareerd. Goede service en vriendelijk geholpen.

Leuk bedrijf super geholpen en zeker aan te raden

Fijne auto

Ervaren verkoper, weet wat hij doet en heeft goede auto's

Mert is een ervaren verkoper die weet wat hij heeft. Levert goede auto's. De manier van meeneemprijzen en garantie etc was duidelijk en licht hij ook goed toe. Uiteindelijk auto ingeruild en een goede auto teruggekregen.

Goede garage

Heel vriendelijk en behulpzaam Weten waar ze over praten

Prima geholpen.

Duidelijke personeel en heel vriendelijk. Snel geholpen

Heel goed

Alle goed en snel service. Bedankt

Goes

Goed geregeld fijne service

Heel klantvriendelijk en goede service

De auto komt overeen met de advertentie. Ik ben erg goed geholpen.

Goede service!!

Goede service en goed en snel geholpen!

Alles goed geregeld en netjes voor de klanten ga zo door

Goeie service

Leuke betaalbare auto gekocht ben zeer tevreden

Zeer klantvriendelijk!

Ik wist al welke auto ik wilde, maar vind het nog belangrijker hoe je geholpen wordt en dat doen ze hier perfect! Ze zijn open en eerlijk en doen goed hun werk zoals het hoort!

Eerlijk enn duidelijk.

Top service!

Top service! Mijn berichtjes werden binnen 10 minuten beantwoordt, ook ‘s avonds laat nog. Voor het eerst een autootje gekocht waardoor ik niet alles wist. Hij was enorm klantvriendelijk en hielp mij met alle vragen/ papierwerk. Heeft zonder problemen op het laatste moment nog nieuwe velgen erop gezet!

Mert komt heel professioneel en vetrouwd over.

Zeer vriendelijk en vertrouwen in zich zelf en het werk wat hij doet. Geeft duidelijke informatie over zijn auto’s. En voor een eerlijke prijs een auto gekocht vandaag.

Top! Vriendelijk, persoonlijk en duidelijk. Goeie auto en open over mankementjes

Hele fijne ervaring met Winterdijk Auto’s gehad. Ik heb een Hyundai Getz gekocht, goedkope en degelijke auto. Netjes aan de telefoon/in persoon en duidelijk over de auto en mankementen/aandachtspuntjes. Snel geregeld en toch persoonlijk. Heel tevreden!

Super geholpen hier!

Goede service door vriendelijke mensen. We hebben een mooie auto gekocht voor een top prijs! Er wordt goed meegedacht.

Top service

Mooi bedrijf en heel fijn geholpen met lekkere koffie

Super service

Goede service en betrouwbaar!

Super bedrijf direct auto gekocht

We gingen voor een auto kijken en direct een auto gekocht en onze auto ingeruild. Mooie prijs voor gekregen Medewerkers zijn super vriendelijk. Leuke mensen zeker een aanrader voor als je een leuke auto zoekt.

Heel goed

Goede auto garage raad iedereen aan plus vriendelijke mensen

Erg prettige samenwerking

Duidelijk, snel en goed bereikbaar telefonisch. Komt afspraken na. Zeker aan te bevelen

Gewoon klasse

Zeer goed geholpen

Zeer goed en correct geholpen door de eigenaar en zijn vader!!

Alcoalaan 8 F

5151RW Drunen

0162-75 32 34

Over Winterdijk auto's B.V.

Eerlijk advies! Familiebedrijf! Betrouwbaar! Goede Service! Veilig kopen! De beste prijs! Winterdijk Auto's staat al jaren garant voor betrouwbaarheid, veiligheid en goede service. Als een auto door ons verkocht wordt, zien wij dat niet minder dan een visitekaartje van ons bedrijf. -RDW tenaamstelling in eigen bedrijf. -Proefrit direct mogelijk. -Voertuigen zijn schoon en nagekeken. -Geen standaard autobedrijf maar een net familiebedrijf. -Kom gerust langs voor een proefritje, de koffie staat klaar. 0643970051 Alcoalaan 8F Drunen