uitmuntend

klantvriendelijk en geven een goed advies waar ze ook rekening houden met een ieder zijn budget. Ze nemen de evt. problemen bij je weg.

Klantgericht, deskundig met oog voor stijl

Hebben een interieuradvies laten opstellen waarin onze wensen verwerkt zijn en waar JBI een verrassend kleur en materiaal deed wat ook gerealiseerd is. Gesprekken op interieurstudio waren prettig en het brede pallet aan materialen en items hielp om de juiste keuze te maken. JBI is zeker aan te bevelen als je je nieuwe interieur net dat extra's wilt geven.

Fantastisch

Snelle, vriendelijke medewerker

Goede service en aangename ervaring

Goede service en leuk contact. Er werd goed geluisterd naar de wensen en de diverse mogelijkheden hiervoor samen doorgenomen en tot een mooi resultaat gekomen. Zeker aam te raden.

Jan analyseert je wensen goed en zet het om in mooi advies

Altijd geduldig en meedenkend wat je bedoelt en vormgegeven met een heel goed kleurenadvies! Met de 3D animatie gaf het houvast wanneer we keuzes moesten maken. Nu wonen we en is het geworden zoals het in de animatie stond! Echt een aanrader!

Klantvriendelijk en goede service!

Erg vriendelijk en geduldig geholpen door Lisbeth en Roelina. En goede service.

Vanuit een ruime keuze, zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

De interieurstudio heeft zeer mooie producten van goede kwaliteit. Hierover zijn we kundig geadviseerd en hebben we duidelijke afspraken kunnen maken. De medewerkers van Buitink zijn enthousiast en zeer vriendelijk. Hoewel de communicatie met Buitink Schilders wat te wensen overliet, waardoor er iets niet goed ging, is dit toch snel en netjes opgelost.

Prima ervaring

Goed en vlot bedrijf

Product en service naar tevredenheid

goede winkel,met gericht advies

Kwaliteitsvloer gekocht hier tegen een redelijke prijs,aanschaf en uitvoering binnen redelijke termijn,kortom we zijn tevreden over deze winkel

Vlot in afhandeling met vriendelijke contacten

Vakkundig advies en prettige jonge mensen.

Ik ben heel goed en vakkundig geadviseerd door Jan Buitink. Ook de ontvangst in de zaak was prettig. Ben heel tevreden over alles wat er zoal gebeuren moest in mijn huis en als ik weer iets moet laten doen op gebied van mijn interieur zal ik zeker weer naar Jan Buitink gaan.

Een jaar geleden hebben wij hulp gezocht bij het inrichten van ons nieuwe huis. We kunnen een jaar later nog steeds zeggen dat wij Jan Buitink en zijn team nog steeds enorm dankbaar zijn. Wij hebben dankzij hen ons droomhuis kunnen creëren.

Vriendelijke mensen, geven goed advies over hun mooie collectie.

Vloerbedekking en behang uitgezocht.

Heel goed

Zeer goed geholpen fijne relaxte mensen

Vriendelijke behulpzame mensen met verstand van zaken.

Vriendelijk, behulpzaam goed advies en uitstekende service.

Deskundig en zeer prettig

Beste Jan, Jullie deskundig advies kwam tot stand na goed luisteren naar onze wensen. Het resultaat mag er dan ook zijn! We bevelen jouw diensten en producten hierom zeker aan bij vrienden en familie. Kwaliteit blijkt vaak uit hoe een vergissing of foutje wordt hersteld. En ook deze “proef” heb je goed doorstaan! Kortom: deskundig en zeer prettig! Waarvoor dank!

Verzorgde zaak

Positief

Zeer, zeer tevreden

Mooie winkel, prima personeel, ruime keuze van mooie artikelen, goede service, uitstekende voorlichting. Altijd bereid om verder te zoeken als de keuze erg moeilijk was of gewoon de verkeerde keuze. Werkelijk geïnteresseerd personeel en kop koffie of ander drankje staat altijd klaar.

Zeer goed geholpen en alles is mogelijk. Wanneer er een vraag is wordt er direct een reactie gegeven. Ook wanneer er een afgesproken afspraak is gemaakt en hier toch i.v.m. planning op geanticipeerd moet worden qua levering, is altijd positief gereageerd. Heel flexibel.

Een heel vriendelijk en behulpzaam team staat voor je klaar met vakkundig advies. Ik ben heel tevreden met mijn gordijnen en de op maat gemaakte jaloezie die keurig zijn opgehangen. En... de koffie is er heerlijk!

Meedenkend, behulpzaam en zeer correct in het opvolgen van gemaakte afspraken

Jan neemt alle tijd voor je en komt met creatieve ideeën en luistert goed naar je wensen. Prachtige zaak waarbij je gelijk de sfeer proeft van de kwalitatief mooie spullen die hij verkoopt. Echter de follow up en het (meerdere keren) langskomen voor of na een dag werken bij vragen of opmerkingen is grandioos te noemen in een tijd waarin het steeds moeilijker is om goede afspraken te kunnen maken.

Ruime keuze, goede kwaliteit en uitstekend advies

Goede ontvangst en men heeft alle tijd voor de klant.

goede sevice

eerlijk advies

Behulpzaam, goede ideeën en goede service

Schering 51 a

8281 JW Genemuiden