Zie hier onder

Mooie zaak .alles onder 1 dak. Fijn geholpen door personeel!

Zeker een positieve ervaring genoten.

We zijn goed geadviseerd door de interieur stylistes met betrekking tot kleurstelling/interieur toepassingen. Vervolgtraject van leveren en plaatsen zoals afgesproken keurig uitgevoerd. Al met al zeer tevreden.

Perfect.

Fijne zaak, fantastisch geholpen. Zeker aan te bevelen. Vriendelijke monteur die alleen perfect heeft opgehangen. Wacht nog wel op mijn geurtje. .

Fantastisch

Meedenken, advies en altijd even tijd voor je! Zeker aan te bevelen!!!!

Volledig en professioneel ontzorgt in een ontspannen sfeer

Ons huis voelt weer als een thuis door Jan Buitink Interieurstudio. Regelde alles van stuckwerk, schilderen tot het uitzoeken en plaatsen van de meubels. Fijn en betrokken personeel dat met je meedenkt en top kwaliteit levert.

Prachtige meubels

Wij zijn prettig geholpen, fijn dat we het vertrouwen kregen om meubels op zicht mee naar huis te nemen. Dat was echt helpend in de keuze.

Goed advies, meedenkend en goede service

We hadden een ontwerp van een andere styliste en waren nog op zoek naar een draaistoel. Na een goed gesprek met Jan hadden we een offerte voor een nieuwe bank en draaistoel. Was geen probleem om het nog even te overleggen met onze eigen styliste. Bank en stoel besteld en gratis bezorgd. Snelle levertijd. We zijn nog steeds heel blij met onze nieuwe meubels. We hebben nog nieuwe barkrukken nodig dus ik bel binnenkort voor een afspraak. Hopelijk kan het mooie stofje van de draaistoel ook op de barkrukken gebruikt worden ;)

Zeer klantvriendelijk

Heel erg meedenkend & heel klantvriendelijk. Ook al is het vaak druk. Je voelt je atijd welkom XxX

Goede en vriendelijke adviezen van hoge kwaliteit

Veel inspirerende tips om de woning op een mooie en moderne manier in te richten.

Betrokken en deskundig

Perfecte begeleiding en een eigen visie waardoor je als leek beter inzicht krijgt in de mogelijkheden die er zijn op het gebied van woninginrichting. Veelzijdig, vakkundig en klantgericht advies. Topbedrijf!!

Persoonlijke touch met beleving in gevoel en kwaliteit

Komt gemaakte afspraken na en geeft heldere adviezen. Prettig in omgang.

Levering,afspraak,bezorging ,service en geholpen ,Geweldig!!!

Wij hebben een eenmalige aankoop gedaan en zeker niet de laatste ,het is gewoon een perfect bedrijf en zeker aan te raden ,leuke mensen

Goede service en kwaliteit

Goed advies gekregen, vriendelijke bejegening

Prima advies en afhandeling

Prima advies en keurige afhandeling voor vloer en gordijnen. Alles zoals afgesproken op tijd geleverd.

Zeer prettig!!

Personeel dat goed meedenkt en niet opdringerig is. Komen bel afspraken na!

Geweldig wat een service

Na de eerste kennis gemaakt te hebben bij ons in onze woning, ideeën opgedaan voor ons nieuwe appartement. Alles bij Jan ondergebracht, waarbij hij tevens alles coördineert.

Ruime keuze en ondersteunend hierin Werken precies en volgens afspraak

Echte professionals, wij zijn zeer tevreden!

Vanaf de eerste afspraak voelde het meteen goed. Door het enthousiasme, de kennis en het inlevingsgevoel van Chantalle en Jan is ons project één groot succes geworden. Ze hebben echt naar ons geluisterd. Wij wilden eenheid in onze woning en kregen het zelf niet voor elkaar. Nu genieten wij iedere dag van ons huis en mooie meubelen. Wij zijn Buitink erg dankbaar voor hun ontwerp en hun hulp bij het realiseren van ons droomhuis!

Een super mooi bedrijf. Ruime keus en fijne mensen.

Wij zijn bij Jan Buitink Interieurstudio heel fijn geholpen met het uitzoeken van meubels ,gordijnen ,vloer enz. Levering en afwerking zijn perfect. Ga zo door met jullie mooie bedrijf.

Klantvriendelijk, goed advies, betrouwbaar

Je krijgt goed advies en afspraken worden correct nagekomen. Kwaliteit van de gordijnen is prima.

plezierig en goed geholpen

klantgericht met goede communicatie mooie producten

Luisterend oor. Luxe uitstraling tegen normale prijzen. Kennis van zaken

We hebben een appartement in laten richten door Jan Buitink. Dat ging heel goed, zowel het schilderwerk, kleuradvies, PVC-vloer, raambekleding als de meubels. De eetkamerstoelen waren niet precies dezelfde stof als de loungestoel maar dat werd keurig opgelost. Tijdelijk leenstoelen gehad. Alles wordt gedaan, lampen opgehangen, verpakking meegenomen enz. Bij een vraag snel antwoord. Kortom: heel tevreden!

een bedrijf met topmerken

altijd de koffie klaar

Goede service komt afspraken na

Top bedrijf ga zo door

Erg blij met de gordijnen, ze hangen prachtig!

Mooi gepresenteerde gordijnencollectie. Goede en snelle service/levering.

Schering 51 a

8281 JW Genemuiden