Geweldig!
Toen wij besloten een appartement te kopen aan de andere kant van het land, realiseerden we ons dat het inrichten ervan een uitdaging zou gaan worden. Iemand van het bouwbedrijf liet de naam van de firma Buitink vallen (dank daarvoor) en we maakten een afspraak.
Jan en Chantalle ontvingen ons en we hadden een heel fijn eerste kontakt. Ze dachten mee, kwamen met creatieve ideeën en tot ons genoegen bleek de afstand helemaal geen punt. Toen ons appartement opgeleverd werd zorgden we ervoor dat de mensen van de fa. Buitink een sleutel kregen en de rest werd, volgens plan, uitgevoerd.
Natuurlijk ging er wel wat mis. Namelijk op het moment dat og besloot van het oorspronkelijke door Chantalle gemaakte ontwerp af te wijken.
Zij had een kleur uitgekozen voor een muur en ik dacht dat die donkerder moest zijn….Fout! Schoenmaker blijf bij je leest! Nadat ik virtueel op Chantalle’s schouder had uitgehuild, werd eea snel en zonder problemen opgelost. Nog even een laatste ding; een sterk punt van het Buitink team is de snelle en zorgvuldige communicatie.
Dus; Jan, Chantalle, Frank, Robert, Henry en de meneer die de vloer gelegd heeft waarvan ik de naam niet weet; Dank jullie allemaal! Het is prachtig geworden. Buitink? Absolute aanrader! Fam. Nauta uit Hasselt.