Vakkundig, vriendelijk en voortdurend in overleg

Afman heeft vakkundige schilders in dienst die weten hoe ze zich moeten gedragen in het huis van een bewoner/opdrachtgever en ook steeds overleggen over hun werk. Elke euro waard!

• Hoe heeft u ons gevonden? Via-via
  • Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Jazeker!

Prima werk geleverd.Eric een echte vakman TOP

Dik tevreden

• Hoe heeft u ons gevonden? Via-via
  • Waarom heeft u uiteindelijk voor ons gekozen? (meerdere antwoorden mogelijk) Staat goed bekend, Komt betrouwbaar over, Geeft goed advies, Reageren, ondanks de drukke periode
  • Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Zeker

Prima werk.

Volgens afspraak al het schilderwerk nagelopen en waar nodig bijgewerkt.

• Afspraken nakomen
  • Hoe heeft u ons gevonden? Ik ben een vaste klant
  • Waarom heeft u uiteindelijk voor ons gekozen? (meerdere antwoorden mogelijk) Geeft goed advies
  • Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Ja.

Betrouwbaar en er wordt netjes gewerkt!

Prettige werknemers die rustig en secuur werken. Makkelijk om afspraken te maken.

• Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Ja

Eiberkamp 8

9351 VT Leek

Over Afman Schilderwerken

Om onze dienstverlening te verbeteren, zijn we zeer benieuwd naar uw ervaring.