professionele en klantvriendelijke service

Een bril is voor mij niet alleen functioneel, nee, veel meer dan dat. Een bril is een verlengstuk van mijn gevoel, mijn kleding, mijn ik. Een bril voegt iets toe! Sinds 1989 ben ik vaste klant bij Eye-D, eerst bij Ben en nu bij Roy. In de jaren heb ik ca. 14 monturen aangeschaft en soms glazen laten vervangen. Waarom bij Eye-D ? De monturen zijn subliem en de service is meer dan top. Eye-D is mijn hofleverancier!

Roy is een (gelijk)waardige opvolger van Ben

Voor de fraaiste monturen, optometrische deskundigheid en prima service moet je nog steeds bij Eye-D zijn. De kwaliteit van de afgelopen decennia wordt onverminderd gecontinueerd dankzij de geweldige (nieuwe...nou ja: al weer een jaar of 2 denk ik) eigenaar Roy. Van meet af aan een goed gevoel bij en een klik met die jonge man. Prettig! Maar...Ben zal ik nooit vergeten.

Een kundige, vriendelijke opticien met hele mooi brillen.

Ik vond het fijn dat ik me zo op mijn gemak voelde bij Roy. We konden goed kijken naar wat ik nodig had, want dat was nog niet zo gemakkelijk, maar het is helemaal goed gekomen . Ik heb een mooie bril en kan weer wat beter zien, heel fijn.

Hele plezierige advisering en goede service

Het persoonlijk contact bij Eye-D is heel belangrijk en zorgt voor een jarenlange relatie, ook nu Roy het heeft overgenomen van Ben. We blijven terugkomen.

Altijd TOP!

Er zijn mensen die moeten wennen aan het feit dat Roy of Ben aangeeft welk montuur voor jou eigenlijk het beste is. Geef je hier aan over, je krijgt er nooit spijt van! De adviezen voor de glazen zijn altijd in de roos, altijd super en professioneel. Daarnaast treedt je in een wereld waar je ongevraagd complimenten krijgt over de keus van je bril. Ik mag zeggen dat ik spreek uit ervaring want ik kom er al 30 jaar! Zal nooit een andere winkel brillenwinkel bezoeken.

Proffetioneel, inventief, behulpzaam en vriendelijk

Je kunt bij EYE-D terecht voor een bril maar ook voor een verloren schroefje, en alles daar tussen in en Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Ik heb het nog niet meegemaakt dat er geen oplossing is gevonden voor mijn vraag en deze is dan snel en proffetioneel.

Amazing!

Unieke keuze aan brillen. Vanalles op m’n neus gehad, was erg leuk! Goed geholpen door Roy, nam uitgebreid de tijd voor een goede meting en brilkeuze. Kom hier zeker vaker terug.

Mooie brillen, klantvriendelijkheid met alle tijd voor klanten

Zie boven

Zeer klantvriendelijk, kundig, eerlijk, en attent.

Mooie winkel en mooie collectie. Jaren tegenover de winkel gewoond en vanaf dag 1 een zaak zien ontstaan. Was al klant bij Ben voor hij begon in de Prinsestraat. Roy is de ultieme opvolger en heeft zich de zaak eigen gemaakt met dezelfde kwaliteit, service en know how. Altijd een feest om de etalages te bekijken en ik blijf klant tot ik niets meer zie:-)

Precies begrepen wat ik nodig had. En het zijn topglazen voor mijn sport-zonnebril.

Gewoon top.

Top service

Heel fijn geholpen bij het aanmeten van nieuwe brilglazen. Persoonlijk en professioneel!

Prettig contact, heldere service, mooie monturen

Mijn eerste bezoek aan eye-d was prettig. Rustig, relaxte sfeer. Na wat omzwervingen die dag ben ik hier toch weer teruggekomen vanwege een heel mooi montuur. Vervolgens werd ik vakkundig en op een fijne manier geholpen bij alles wat kwam kijken bij de bestelling van de bril. En de bestelde bril was er binnen 4 werkdagen! Heel fijn allemaal.

Cool :-)

Fijne zaak met perfecte service

Erg goed geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe bril. Eigenaar neemt de tijd voor je en denk goed mee. Daarnaast grote collectie van mooie merken (Moscot, Garrett Leight en veel meer).