Altijd netjes en goed.
Afspraken worden zeer goed ingepland. Altijd minimale wachttijd en dat is fijn.
Zoals al meer dan 30 jaar, prima ;-))
Vriendelijk, hoeft niet lang te wachten voor ja aan de beurt bent.
Vriendelijke tandarts. Vertelt wat ze gaat doen en hoe ze het gaat doen. Laat het ook allemaal zien op een scherm. Ik ben er BLIJ mee
Ben geweldig geholpen, één klein gaatje en verder schoonmaken, ging prima zonder problemen.
Nooit geen negatieve ervaring gehad altijd prima geholpen
Ben al jaren een cliënt van deze praktijk en kan er alleen maar positief over zijn. Vriendelijke benadering door de tandarts en assistente(s). Zeer ervaren en nooit te beroerd om goede adviezen te geven.
Goede uitleg. Vriendelijke tandarts en assistente. Behandeling zoals besproken.
Omdat ik zelf en mijn kinderen bang zijn voor de tandarts, is de tandarts zeer behulpzaam om je op een rustige manier te helpen. Leg stap voor stap alles uit en stel je ook op je gemak. Zodat je toch je behandeling laat doen. Echt super.
Snel en accuraat
Prima tandarts
Ben klant denk meer dan 30 jaar
Prettige en deskundige tandarts die tijd voor je maakt en je serieus neemt.
Hele fijne tandarts. Erg aardig en professioneel. Ik krijg ook goede tips om mijn gebit te verzorgen. Ik kom er graag.
Kon gelukkig snel terecht voor een snelle behandeling
Vriendelijke tandarts en assistent, snelle en goede behandeling.
veel vertrouwen ze verteld wat ze gaat doen en wat je eventueel zelf kan doen.
Fijne tandarts en assistenten hebben ook interesse in hoe het met je gaat. En gebit blijft prima onderhouden
heel goed werd vriendelijk ontvangen werd ook op mijn gemak gesteld door mijn angst voelde het toch fijn vriendelijken gr gonnij van der kleij
Altijd een goed advies en een goede behandeling
Professionele rustige tandarts en assistent. Punctueel, nog nooit te laat geholpen. Prima met de kinderen, neemt daar de tijd voor en benadert positief. Wachtkamer en locatie wat verouderd. Niet te bereiken voor mensen die moeilijker ter been zijn. Aangezien er een trap op moet. Voor mij nooit een probleem geweest.
Ik ben erg tevreden met mijn behandeling
Middels deze patiëntenenquête zouden we graag uw ervaring vernemen. Een beoordeling is snel gegeven en daarmee draagt u bij aan het visitekaartje van de praktijk.