Wij zijn heel blij met ons nieuwe dak. Sammy en zijn collega's zijn vriendelijke hard werkende mannen. In 1 dag de klus geklaard met z'n allen! Chapeau! Nogmaals bedankt allemaal!
Hartelijk dank voor uw positieve review! Ons team van Dakdekkers in Amsterdam doet altijd zijn best om professioneel en efficiënt te werken. We waarderen uw vertrouwen in ons en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen met al uw dakbehoeften! Met vriendelijke groeten, kind regards Roofix Dakdekkers | Dakdekker Amsterdam | Daklekkage | Dakrenovatie | Gratis Dakinspectie
Blij met het resultaat van de dakreparatie
Ik had een geweldige ervaring met Roofix Dakdekkers. Ze waren zeer responsief en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen. Het werk dat ze hebben gedaan was van hoge kwaliteit en ik zou ze zeker aanbevelen aan anderen.
Ik ben zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen van Roofix Dakdekkers. Ze waren zeer professioneel en efficiënt met de uitgevoerde dakrenovatie. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dakdekker.
Wij hadden een uitgebreid rapport ontvangen na de dakinspectie. Na de inspectie hadden ze de daklekkage fatsoenlijk en vlot opgelost
Ze hebben bij mij een nette dakreparatie uitgevoerd.
Ik ben zeer tevreden met de dakreparatie die roofix dakdekkers heeft uitgevoerd. Ze waren snel, professioneel en betaalbaar.
Roofix deed een soort check-up voor ons dak, vertelde wat er mis was en hoe we problemen kunnen voorkomen. Eerlijk en direct. Dakinspectie met een plus
Man, Roofix Dakdekkers zijn echt de helden hier! Ons dak was een rommeltje, maar na hun dakrenovatie ziet het eruit alsof we in een nieuw huis wonen. Serieus vakmanschap, jongens!
Ik ben onder de indruk van de prachtige platte dak installatie die dit bedrijf heeft gerealiseerd. Het ziet er modern, stijlvol en naadloos uit. Geweldig voor een visueel aantrekkelijk dak!
Dit bedrijf heeft mijn dak gerenoveerd en voorzien van verbeterde dakranden, waardoor het een moderne uitstraling heeft gekregen. Geweldig werk voor een stijlvol dak!
Na een daklekkage heeft dit bedrijf mijn dak gerepareerd en ervoor gezorgd dat er geen water meer naar binnen sijpelt.
Dit bedrijf heeft mijn dak gerenoveerd en ervoor gezorgd dat de waterafvoer nu optimaal is. Geen waterplassen meer op mijn dak! Geweldig werk.
Ik ben zeer tevreden met de dakbedekking met bitumen die dit bedrijf heeft geïnstalleerd. Het biedt uitstekende waterdichtheid en duurzaamheid. Geweldig voor langdurige bescherming!
Wij hebben Roofix Dakdekkers ingeschakeld voor dak renovaties op meerdere locaties. Geen enkel moment spijt gehad om met Roofix in zee te gaan! Top bedrijf
Na langdurige slijtage heeft dit bedrijf mijn dak gerepareerd en versterkt. Ze hebben de levensduur van mijn dak verlengd. Geweldig werk!
Wij lieten Roofix Dakdekkers een platte dak installeren. Het gehele proces verliep soepeltjes op 1 punt na en dat was: er was een kleine miscommunicatie. Gelukkig wisten ze het heel efficiënt op te pakken en was alles volgens planning afgerond.
Het dakdekkingsbedrijf heeft mijn dak geïsoleerd, waardoor mijn huis koeler blijft in de zomer en warmer in de winter. Geweldige service voor comfortabel wonen!
Dit bedrijf heeft mijn dak gerenoveerd met verbeterde waterdichtheid. Ik heb nu gemoedsrust, wetende dat mijn dak beschermd is tegen lekkages. Geweldig werk!
Het dakdekkingsbedrijf heeft mijn dakgoten gerepareerd en ze functioneren nu perfect. Geen wateroverlast meer! Geweldig werk voor een goed onderhouden dak!
Het dakdekkingsbedrijf heeft mijn daklekkage effectief gedetecteerd. Ze vonden de bron van de lekkage snel en repareerden het effectief. Geweldige service!
Het dakdekkingsbedrijf heeft mijn dak bedekt met reflecterende materialen(witte bitumen). Het helpt de warmte buiten te houden en vermindert mijn energieverbruik. Geweldig voor een koeler huis!
Dit bedrijf heeft een indrukwekkende dakrenovatie uitgevoerd voor mijn bedrijfspand. Ze waren professioneel en zorgden voor een verbeterde uitstraling en functionaliteit. Geweldig werk!
Na waterschade heeft dit bedrijf mijn dak gerepareerd en vochtproblemen opgelost. Ze waren grondig en zorgden ervoor dat mijn dak weer waterdicht was. Geweldig werk!
Simpelweg zeer tevreden met de gang van zaken met de heren van Roofix.
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam
Roofix Dakdekkers is jouw betrouwbare dakdekker in Amsterdam met jarenlange ervaring in het herstellen en onderhouden van daken. Of het nu gaat om een hardnekkige daklekkage of preventief onderhoud, wij zorgen voor een duurzame oplossing. Met onze gratis dakinspectie brengen wij snel de staat van jouw dak in kaart, zodat eventuele problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Bij Roofix Dakdekkers staat klanttevredenheid en vakmanschap centraal, zodat je met een gerust hart op ons kunt rekenen voor al je dakwerkzaamheden.