prima behandeld

tevreden

Erg vriendelijk

Vriendelijk ,eerlijk,nemen alle tijd voor je

Prima geregeld!!!

Erg aardig

Zorgvuldig en aandacht voor de patiënt.

Erg goed

Je wordt er altijd heel goed geholpen en ze zijn heel vriendelijk

Redelijk

De medewerkster aan de telefoon was erg vriendelijk. De informatie voorafgaand aan het keuzemenu, te lang. Ik vind het ook erg onpersoonlijk, omdat ik gewend ben, als ik bel, een bekende ( assistente) aan de lijn te krijgen. Die me kent, weet waar ik het over heb. Dat was nu niet het geval. Ik heb dit ook gemeld bij mijn tandarts. Ik vind het jammer dat ze over zijn gegaan naar Puur Mondzorg. Ik weet de reden niet. Maar voor mij wel een reden, dat als ik me zo, toch wat ontevreden blijf voelen, overstap naar een andere tandarts die zelf alles in de hand blijft houden.

Ik WAS bang voor de tandarts, advies van velen en perfect begeleidt!begeleid!

Op advies van meerdere mensen, gezien mijn enorme angst voor de tandarts, werd mij Puur Mondzorg ( toen nog v/d Wal) aangeraden. Ik werd perfect begeleid, van tevoren duidelijke uitleg maar ook tijdens de behandeling. Inmiddels lach ik weer stralend! Ook na het onverwacht laten trekken van een aantal kiezen ( zenuwpijn, gruwel!!!) ; Ik ben niet meer bang! Dank jullie wel voor dit advies! En de behandelaars ( ongeacht wie) zijn zo professioneel! Bedankt!

Behandeling is prima, maar door mijn lengte zijn de stoelen zeer oncomfortabel.

Had een stuk van de kies af. Kon gelijk aan einde van de ochtend nog langkomen. De kies is mooi hersteld. Het half uur liggen in de stoel was veel beroerder dan de behandeling. Ik ben 1,94 m lang en de stoel is absoluut niet om mijn lengte gemaakt. Ik heb er al een gewoonte van gemaakt om hier bij elk bezoek over de klagen. Ik wil best langskomen om een keer andere mogelijkheden te proberen.

Fijne goede behandeling

Vlot aan de beurt. Deskundige tandarts die ook belangstelling heeft voormijn persoonlijke situatie. Heel goed tevreden

Prins Bernhardlaan 89

9641 LT Veendam