Goede behandeling, personeel altijd vriendelijk en je kunt bij vragen altijd bij ze terecht.

Netjes geholpen, tandarts denkt mee

Prima geholpen, lekker vlot.

Vriendelijke mensen, goed en kundig geholpen.

Behandeling en persoonlijke aandacht was zeer goed

snel en goed geholpen

Dinsdag brak mij een kies , Donderdag al geholpen en de kies is weer volledig herstelt.

Goede ervaring

Goede behandeling door een uitstekende tandarts A. de Roo.

Aardig en korrekt geholpen

Had een spoedgeval en moest dus tussendoor geholpen worden ,waar ze hun best voor hebben gedaan en ik superblij was

Goed georganiseerd.afspraak keurig op tijd

Goed georganiseerd afspraak keurig op tijd

Goed geholpen

Had een stuk vulling er uit . Ben weer goed geholpen.

Eerst afwachtend omdat er een vreemde tandarts mij behandelde maar toch tevreden hoe ze mij behandelde

snel terecht en vakkundig

kon de volgende dag al terecht

Super fijne tandarts

Na een paar negatieve ervaringen met andere tandartsen zie ik er voor het eerst niet meer tegen op om naar de tandarts te gaan. Doet wat is afgesproken en levert snel en kundig werk. Waar bij een andere tandarts de gaatjes vullende verdoving nog steeds erg pijn deed, had ik daar bij deze geen last van, ondanks de verdoving nog niet 100% werkte.

Prima praktijk

Zeer goede behandeling

Heel erg goede tandarts

Het bevalt zeer goed. Eerst altijd tandarts van der Wal sr. en nu zijn zoon. Allebei zeer rustig en goed.

Goede gezellige deskundige tandarts - wat wil je meer

Waarom in 1 zin en dan uitgebreid -- niet zinvol

Prima behandeling

Vriendelijke bejegening, tijd voor overleg, goede afhandeling. Tevreden.

Klantvriendelijk, luisterend oor, mooie praktijk

Goed prima deskundig

Goed uitleg tandarst en laat fot zien je tand uit zien

Ik ben prima geholpen door tandarts Freeman en zijn assistente en de mondhygiëniste Chiara.

Goed en snel geholpen met prima uitleg

Goed en correct behandelt aardige tandarts en assistente

zeer positief

vriendelijk, behulpzaam, flexibel, aanwezig toen ik hulp nodig had.

Goede begeleiding en uitleg door uw mondhygiëniste.

Zoals gezegd.

Prins Bernhardlaan 89