nvt
Vriendelijke personeel en ook niet lang wachten.
hele goede ervaring net als ten tijde van van der wal
Het is even wennen na jaren vaste klant te zijn hier dat het is overgenomen door een grotere organisatie.
Fantastische geholpen!
Zeer positief, zie hierboven.
Er moesten 2 kiezen getrokken worden, dus ja, niet echt leuk. Mijn tandarts was erg geduldig en legde alles goed uit.
Iedereen is zo aardig, ook met kinderen.als kinderen iets vragen leggen ze het allemaal fijn uit, ze nemen echt tijd voor jou. Echt een goede praktijk.
Ben geweldig geholpen.
Vriendelijk, en goed geholpen Hoefde niet lang te wachten
Goede en vriendelijke tandarts. Enig minpuntje is dat ze mij waren vergeten aan te melden bij de tandarts waardoor ik onnodig lang in de wachtkamer heb gezeten.
Fijne rustige tandarts, die alles netjes uitlegt wat hij gaat doen.
Heel goed met kinderen
Goed om je vaste tandarts te zien, die advies geeft en altijd aan geeft wat hij gaat doen. Is altijd vriendelijk
Prima geholpen door zowel de mondhygieniste als de tandarts
Vriendelijke binnenkomst in een vriendelijke omgeving met een vriendelijke tandarts met hulp
Ze denken met de patienten mee
goed geholpen
Toen het nog van der Wal was, had je de praktijk gelijk aan de telefoon en nu gaat het via Puur en je staat eerst 20 minuten in de wacht
Vlot en deskundig geholpen!
goed geholpen
werd netjes en vriendelijk behandeld en erg goed geholpen.
zeer goed behandeld door de betreffende tandarts
Prins Bernhardlaan 89
9641 LT Veendam