Goede ervaring
Ik had een dubbel afspraak gekregen maar stond niet bij van bij wie,dus dat heb ik gezegd dat ze dat wel even moeten vermelden,verder is de uitleg van behandelingen echt goed uitgelegd, de mondhygiënist Bjorn hou echt rekening mee als je wat voelt tandarts Jesper geweldige man met veel geduld toppers echte aanraders voor iemand die toch wel wat angst heeft voor de tandarts.
Zeer kundig en vriendelijk personeel. Alleen jammer dat afspraken niet rechtstreeks met de praktijk kunnen worden gemaakt. Receptioniste ter plekke kennen meestal de ins en outs van de patiënt. Dat is wel een gemis.
Fijne tandarts en vriendelijk personeel
Prettig gevoel om er heen te gaan. Goed geholpen.
Over Puur mondzorg kan ik nog weinig zeggen, de tandarts is dezelfde als toen het nog een andere praktijk eigenaar had. Tandarts is top. Leuk en vlotte tandarts met humor welke probeert zich te verdiepen in de patiënt.
Achtereenvolgens tandarts en mondhygiëniste in de behandelkamer. Efficiënt, kundig en vriendelijk.
Gewoon netjes vriendelijk en verstand van zaken .... En eerlijk proffesioneel en gaan menselijk om met patiënten
Tandarts is betrokken, ervaren en vriendelijk
Mijn eerste ervaring is uitstekend te noemen. De intake en eerste controle. Vriendelijk en geduldig.
Lange wachttijden aan de telefoon voor het maken van een afspraak
Mijn ervaring was super goed Ik ben zeer tevreden
Fijne deskundige en rustige tandarts
Alle tijd goed uitleg en perfecte uitvoering
Uitstekend, vriendelijk en meedenkend.
Zie boven.
Ben gewoon dik tevreden.
Goede vooraf uitleg en keurige behandeling gekregen ondanks mijn angsten. Maar, een standaard "verplicht" mondhygiënist beurt wil ik NIET iedere keer. Wel als het nodig is of bijvoorbeeld om het jaar. Maar niet standaard voor iedere tandcontrole. Ik ging tot nu toe altijd met gezonde angst en kwam er goed vandaan, maar dit mogelijk nieuwe beleid staat me tegen. Ikzelf heb bij balie nu weer alleen tandarts controle weer afgesproken We kwamen hierachter toen mijn man online een tandarts afspraak ging maken en standaard dus twee afspraken kreeg achter elkaar mondhygiënist en tandarts. Hij heeft erachter aan gebeld en toen kon hij niet mondhygiënist afzeggen want dat was nu beleid....
Jammer vondt ik dat mijn tandarts weggegaan is. Opgevangen door collega tandarts. Ondanks mijn ANGST. Was ik zelf verbaasd hoe relaxed ik eigenlijk was.
Deskundig en vriendelijk
Prins Bernhardlaan 89