De herinneringen via mail zijn fijn. Zeker als je de afspraak 6 maanden geleden hebt gemaakt. Dan vergeet je ze nog wel eens.
Top!
Prima uitleg gekregen en op een prettige manier geholpen
nooit heb ik klachten
Zeer professioneel en ook persoonlijk betrokken.
Geen problemen,altijd correct geholpen, super
Was weer goed geregeld
Hij luistert goed naar mij
Prima meedenkend met mijn wensen op dat moment. Duidelijk in uitleg. Prettige praktijk!
Heel professionele medewerkers, zowel behandeling als persoonlijke aandacht.
prettig
Vriendelijk, goede behandelingen , goed gevoel erbij.
Wordt altijd goed geholpen. Een vriendelijk team.
Zie boven.
Kom inmiddels 4 jaar bij deze tandartspraktijk en vind deze zorgzaam met hun patiënten omgaan.Vriendelijke medewerkers.
Toch blijf ik geen patiënt bij Puur mondzorg omdat ik geen patiënt wil zijn van een commerciële keten maar van een tandarts die zijn eigen beslissingen kan nemen.
Ïk ben erg tevreden over mijn vaste tandarts
Goede zorg , duidelijke uitleg en aandacht
Nvt
Tijdens mijn controle is me alles goed uitgelegd en duidelijk verteld.
Gewoon super , goeie uitleg , en bereid een praatje te maken...goeie behandeling..
prima praktijk en behandeling
Ben op een heel goede manier geholpen!
Het is nog even wennen...na eeneenmanszaak
tevreden
Prins Bernhardlaan 89