De tandarts was niet aanwezig slechte zaak niet afgezegd door jullie
Voor mij is er niets veranderd. De zorg voor mijn gebit en gezondheid is met zo uitstekend als bij tandarts S. van der Wal war ik al 25 jaar cliënt was.
Ik ga altijd met plezier heen
Ik ga altijd met plezier heen
een geweldige omgang
een geweldige omgang
Alleen onduidelijkheid over mondhygiëniste. Dacht daar ook een afspraak te hebben.
Het is nog even wennen, dat het nu een bedrijf is en niet meer Sebastiaan van der Wal, maar we hebben een leuke tandarts aan Jesper.
Zowel de behandelend tandarts als de mondhygiëniste zijn zeer plezierige en vakbekwame mensen, Ook als zou je het bij een tandartspraktijk niet zeggen, maar ik kom hier graag. Telefoniste / klantenservice is trouwens ook een dikke prima.
Vervelend dat ik een afspraak had met mondhygiënist en tandarts ,dat de tandarts er dan niet is
Goed. Goeie uitleg en overleg wat te doen.
Goed, maar zoals gewoonlijk pijnlijk bij de mondhygiënisch
Gewoon goed en alles duidelijk
De tandarts is erg vriendelijk en prettig in de omgang, zeker voor mijn jonge kinderen. Hij controleert spelenderwijs hun gebit en kan duidelijk en helder vertellen. Hoewel de praktijk telefonisch niet heel goed bereikbaar is, is de assistente ook vrijwel altijd vriendelijk en behulpzaam.
Ben ontzettend goed geholpen en onder de controle werd alles netjes uitgelegd om je gebit in top conditie te houden.
Jammer dat de mondhygiënist zo vaak veranderd
Prins Bernhardlaan 89
9641 LT Veendam