Vriendelijk en prima geholpen.
Vriendelijke ontvangst en pure tandzorg
Vriendelijke ontvangst en pure tandzorg
De tandarts die ik had was prettig en aardig. Weet zijn naam niet zeker, dacht Jasper. De vrouw achter de balie die mij probeerde af te wimpellen en door me heen ging praten aan de telefoon was erg onprettig.
Prettig
Ik vind het kamer dat ik bi telefonisch contact een centraal nummer krijg en niet meer rechtstreeks met de praktijk kan bellen
Ik heb de behandeling als prima ervaren vandaar deze hoge score.
Weinig tot niets veranderd ten opzichte van de oude praktijk.
Vlot aan de beurt, prettig contact met de behandelende tandarts, goed overleg en uitleg, vlotte afhandeling.
Ik kon dezelfde dag terecht en ben uiterst tevreden over de behandeling. Kundig en snel!
Ziet er allemaal keuring uit en Tandarts Overweg een hele fijne tandarts legt alles goed uit vriendelijk en behulpzaam.
Netjes en vriendelijk geholpen. Aanbevelingswaardig
Echt mijn best gedaan en ze was nog langer bezig dan de vorige keer. Mijn eerste mondhygiënisch was veel beter.
Een vriendelijke mondhygiëniste die duidelijk vertelt hoe de situatie is en wat jezelf kunt doen om het te verbeteren.
Prins Bernhardlaan 89
9641 LT Veendam