Zeer tevreden !!!
allemaal goed
Vriendelijke personeel die met je mee denkt. Ze weten wat ze doen. Zeer professionele.
Even verbaasd, want andere tandarts, maar daarna heel goed contact en voelde goed.
Sinds het een groepspraktijk is is de tandzorg onpersoonlijk. Je wordt niet geïnformeerd over veranderingen binnen de praktijk. Daarnaast afgesproken behandelmogelijkheden naast elkaar te leggen incl prijzen echter tot op heden nog niks mogen ontvangen.
Nvt
Mondhygiënisten was goed, maar afspraak was niet goed geregeld, er was geen tandarts. Wat ik heel slecht vind is dat je 6week voor je afspraak bericht zou krijgen ,die heb ik niet gehad,dan krijg je op vrijdag bericht dat je dinsdag een afspraak hebt, en dat je alleen kosteloos kan annuleren binnen twee werkdagen , hoe dan? Doe dit op donderdag. Dan krijgen wij post alleen voor mij en niet voor mijn vrouw die ook bij deze praktijk is. Is het zo moeilijk om post te sturen naar familie of vraag hoe men het graag wil. Tevens was de werksfeer slecht. Ondanks dit is het normaal gesproken gewoon is..
Ik had om 8.30 uur afspraak en was 2 minuten later al aan de beurt. Vriendelijke tandarts.
Zie boven
was alleen half jaar controle
Helemaal niets mis mee, alleen achteraf met dit soort mails aankomen vind ik helemaal niets. En dat is de reden dat ik een lage score geef. Dus NIET vanwege de behandeling zelf, daar was niets mis mee en ben ik blij mee. Maar dit gedoe achteraf..... hou op. Als ik ontevreden ben zeg ik dat op de dag zelf wel, we zitten toch niet op de kleuterschool?
Ik vindt het erg jammer dat het onpersoonlijk geworden is bij de vorige tandarts vergeleken. Je ben voelt je nu een nummer.
Goede en snelle afhandeling tot nu toe zeer tevreden, met mijn eigen gebit nog iets vaker tussen door naar de Tandarts maar altijd snel geholpen bij problemen in de mond .
Geen
door de overdracht van de vorige tandarts die was gestopt, was ik benieuwd hoe mijn eerste bezoek zou verlopen. Zowel de behandeling en uitleg dooor de mondhygiëniste als de tandarts kan ik u mededelen dat mijn ervaring positief is geweest.
Ik had een fijn en goede uitleg gesprek. Erg klantvriendelijk en empathie.
Erg vriendelijk sociaal en nemen alle tijd voor je gebit
Bijna geen wachttijd. Duidelijke uitleg. goed advies voor volgende behandeling.
V
Gewoon goed.
Ik ben bij de mondhygiënist geweest . Ben goed door haar geholpen heeft goed naar mijn probleem geluisterd.
Vriendelijk en duidelijk.
Bij binnenkomst werd gelijk gemeld dat het iets uitliep door een spoed geval ( nu weten wij wat dit betekend, zelf mee gemaakt) dus geen enkele probleem en wat maakt dan 5 min extra wachten nog uit.
Prins Bernhardlaan 89
9641 LT Veendam