Telefonisch lange wachttijden. Irritant om vlot een afspraak te maken of verzetten
2 dagen van te voren afbellen is zeer klant onvriendelijk. Donderdag mijn man het in ziekenhuis gebracht. Vrijdag een dag van onderzoek etc. Slecht nieuws. In het weekend alles regelen dat hij maandag aan het eind van de middag weer naar huis mag. Zie dan op mijn agenda dat ik naar de tandarts moet. Kan niet meer afzeggen. Ben er wel geweest, maar kon het op dat moment , door mijn emoties, niet mijn klachten aan de nieuwe tandarts vertellen. Ik hoop dat er meer begrip komt van jullie voor een afzegging .
Tandarts luisterde goed.
Prettig ontvangst en ontspannen. Er wordt eerst geïnformeerd hoe het met je gaat. Daarna wordt er gevraagd naar je gezondheid en specifiek naar je gebit. Vervolgens start de behandeling, efficiënt en effectief.
goeie ervaring
Ik ben tevreden
Goed behandeld
Goed ontvangen en behandeld de eerste x.
Duidelijke uitleg en bruikbare tips. Vriendelijke bejegening. Kindvriendelijk.
Ik kwam daar en zonder een bericht geving had ik in eens een andere tandarts ,want mijn eigen tandarts was weg bij hun en ik vind de tandarts van nu,dat zij haar persoonlijke wil op wilt leggen
De tandarts was vriendelijk en kundig en was erg fijn in het contact met mijn zoon van 4 jaar
De behandeling zelf was zeer professioneel en behulpzaam. De organisatorische zaken verliepen dat uur chaotisch. Apparatuur werkte niet mee, er werd geswitcht van personeel, arts, en bijna ook kamer. Leek alsof we in de planning gepropt waren, maar we hadden weken geleden een afspraak gemaakt. Dit nog niet eerder bij een tandarts meegemaakt.
Geen commentaar
Wat een ontzettend lieve mensen allemaal. Ik hoop dat de wisselingen van de mensen nu wel klasr is en ik weer een bsnd met de tandarts due mij nu behandeld kan opbouwen
Bij binnenkomst kom je bij de balie om je aan te melden. De medewerker bij de balie zat onderuitgezakt te praten met een collega en tijdens het helpen bleef dat ook zo. Dit was hetzelfde na de controle bij het maken van een nieuwe afspraak. De tandarts zelf was voor mij nieuw na het vertrek van de vorige. Het is een jonge tandarts die je netjes meeneemt bij alles wat ze doet, je voorbereidt op wat komen gaat en transparant is in wat ze denkt dat nodig is.
Afspraken die zijn verdwenen, vervolgens lange wachttijden voor nieuwe behandelingen, steeds wéér een andere tandarts, omdat de tandartsen allemaal vertrekken.., de laatste tandarts waar ik ben geweest vond (IK) niet oprecht aardig ontzettend hardhandig, voelde me totaal niet op mijn gemak en praatte alsof er een klein kind in de stoel zat, opmerking o.a vind je wél lief ???? Hoedan? Ik heb ontzettend veel angst voor de behandelingen bij de tandarts, dat heb ik al van kinds af, ik had het door de jaren heen goed onder controle, maar tis nu weer volledig terug. Erg verdrietig allemaal.
Correct, meelevend, goed uitleg gevend, vlotte behandeling.
Goede uitleg tijdens behandeling
Bij afspraak maken voor periodieke controle gevraagd naar Jasper Overweg, zijnde mijn tandarts (na van der Wal), die weet van mijn persoonlijke voorkeuren. Bij bezoek geen Jasper maar Lisette! Had dit graag geweten. Na behandeling gezegd dan zie ik u over halfjaar weer....maar nee helaas dan werk ik hier niet meer....dus dan weer iemand anders.. Ik heb hier erg veel moeite mee! Rest ingevuld als aanbevelen Ja en NVT
Ik vind het vervelend dat ik niet de tandartspraktijk gelijk aan de telefoon krijg
Ben zo blij met mijn tandarts, mw. De Roo. Zij vertelt alles wat ze gaat doen en houdt je op de hoogte. Top!
Kwam per ongeluk een maand te vroeg. Is ruimte gemaakt waardoor ik binnen een uur toch geholpen ben.
Mijn angst is weg dankzij dit team!! Ik durfde jaren niet naar de tandarts. Eindelijk durf ik weer heen en laat zelfs m'n gebit helemaal renoveren dankzij hun geduld en uitleg wat er gedaan wordt. Beste tandzorg ever!!
Drie nachten geen slaap gehad. Zo veel pijn, door een verkeerde beoordelingen van de vrouwelijke tandarts
Ihallo ik ben goed geholpen maar mijn vrouw behandelen jullie als een klein kind ze zit al jaren te kloten met een pijnlijke kies en nog kan ze zelf niet beslissen of hij er uit mag ik vind het schandalig als dit zo blijft overwegen we zelfs om een andere tandarts te nemen
Prins Bernhardlaan 89
9641 LT Veendam