Beoordeling voor zoontje van 3 Ik mocht zelf met spiegeltje bij zoontje in zijn mondje kijken dit vond hij prima en hielp goed mee ging mooi rustig en ze nam de tijd
Wil ik wel toelichten in een persoonlijk contact.
alle vaste tandartsen zijn weg een invaller wat een zeer onvriendelijke man was ,zeer lang wachten op een afspraak
We zijn nog niet zo lang bij deze praktijk vanwege verhuizing maar de eerste indruk tot nog toe is in ieder geval vriendelijk. Over goed of kwaliteit kan ik nog niets zeggen dat moet over een langere periode blijken. Nu eerst tevreden.
Top!
1 afspraak maken en vervolgens er twee krijgen. Zonder overleg paar week voor de afspraak komt er een afspraak bij en wel uit eigen initiatief van de kant van Puur. Probeer je de tweede afspraak te annuleren voor de mondhygieniste krijg je als antwoord dat dit alleen mogelijk is in overleg met de tandarts, omgekeerde wereld!
Er werd goed geluisterd en tijdens behandeling legt tabdarts goed uit wat ze doet. Prettig ontvangst bij binnenkomen praktijk
Ik heb goede ervaring ze zijn allemaal vriendelijke er wordt na je geluisterd en er wordt verteld wat zij gaan doen en de tandartsen zijn vakkundig ben zeer tevreden over deze tandarts praktijk.
Ik ben al jaren patiënt/cliënt hier ,begonnen als doodsbang meisje maar met de rust van de tandarts en de super aardige mondhygiëniste durf ik inmiddels zonder slapeloze nachten naar de tandarts. Duidelijk en goed in hun werk en alle tijd nemen ze voor je. Ik woon inmiddels 35 km verder maar ik pieker er niet over om iemand anders te zoeken.
Goede tandarts ,helaas wel TE vaak gezien
Rustigs tandarts die goed uitlegt
Goed geholpen
Sinds de nieuwe praktijk er is , heb ik elke keer een andere tandarts. En dat vind ik jammer. Daarnaast duurt het zolang voordat je een keer aan de beurt bent voor een afspraak als je online boekt.
Alles werd netjes verteld wat ze gingen doen. Goede uitleg over tandenpoetsen bij jonge kinderen onder de 2 jaar.
Mijn 3 kinderen en ik gaan naar de tandarts en ik ook naar de mondhygiënist. Geen klachten over. Oudste dochter zou het fijn vinden als de tandarts uitlegt wat zij doet. Wat ik wel heel vervelend vind is dat ik niet met de kinderen tegelijk naar de tandarts kan. Dit houdt voor mij in dat ik meerdere keren op en neer moet. Ik kan moeilijk mijn tweeling van 5 alleen laten gaan.
Goed, maar in korte tijd 3x een nieuwe tandarts...
prettige pratijk
Steeds een ander aan de stoel
Sinds mijn tandarts is overgenomen door Puur Mondzorg is de bereikbaarheid slecht, je krijgt steeds andere tandartsen met steeds andere behandelplannen die elkaar dus tegenspreken en de sfeer in de praktijk is niet goed. Kortom: ik heb hier totaal geen vertrouwen meer dan in en ben dus overstapt naar een andere tandarts.
Hartelijke begroeting, ontspannen sfeer en deskundig personeel. Ik ben al 30 jaar bij deze tandarts en ik heb nog nooit hoeven klagen.
Ik heb op zondag tijdens het eten een stuk Van mijn kies afgebroken. Maandag gebeld. En ik kon direct op maandag 12:00 terecht super geregeld!. Aangekomen op de aspraak. Ik kom binnen in de partijk. De tandarts stelde zich ten eerste niet voor dus ik heb mijzelf maar voorgesteld. Opzich niet heel erg maar een punt van aandacht. Ik kreeg het idee alsof de tandarts niet zijn aller beste dag had. Kwamen weinig woorden uit. Voor mijn gevoel ook gebrekking nederlands van de woorden die eruit kwamen. Na de reparatie ging de stoel omhoog en werd er eigelijk vrijwel niks gezegd. Ik kon opstaan en bij wijze van spreken zo weg weglopen zonder dat er wat gezegd werd. Ik vroeg aan de tandarts heeft u nog iets van mij nodig of? Waarop er ineens gezegd werd wil jij een afspraak maken voor controle gezien dit al een beste tijd geleden was. Vervolgens is mijn verdoving uitgewerkt. En ik heb nog nooit zoon last gehad van mijn gebit na het vullen van een gaatje. Tijdens de repartie had ik al het idee dat er iets niet hellemaal goed ging. Het probleem is opgelost daar gaat het uiteindelijk om. Maar ik heb er niet een al te goed gevoel aan over gehouden. Ik vind als je bij eem tandarts of doktor komt je een goed gevoel moet hebben dit had ik hellaas bij de tandarts niet.
Na een vulling kwijt te zijn geraakt, kon ik snel terecht en is het adequaat opgelost!
Vind het niet prettig om ieder half door een andere tandarts behandeld te worden.
Woon niet meer in de regio. Daardoor lange reis tijd en mijn werk in het buiten land werkt ook niet mee qua flexibility. Deze praktijk speelt hier zeer goed op in en weet altijd ruimte voor mij te maken op korte tot zeer korte termijn. De zorg is prima. Dit bij elkaar voor mij een reden om ondanks 3 uur rijden (6 uur retour) niet van praktijk te veranderen
Prins Bernhardlaan 89
9641 LT Veendam