Goed geholpen

Zaak goed afgerond

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? Ja

Ik heb een prettige/goede samenwerking met deze jurist gehad

Deze man heeft mij in alles goed bijgestaan , was zeer behulpzaam en vriendelijk. Kortom hij heeft mijn belangen goed behartigt.

Doorzettingsvermogen

Na 3 x afwijzing gehad te hebben uiteindelijk toch nog resultaat. Echter vondt ik de communicatie niet zo goed naar mij toe.Ik heb regelmatig moeten bellen omdat ik van jullie niets hoorde hoe het er voorstond.Hier zat soms 2-3 maand tussen.Als ik belde kreeg ik meteen excuses maar als dit een paar maal gebeurd krijg je irritatie.

Geweldig.

Na mijn ongeluk waren we in paniek. Mijn verzekeringsadviseur heeft jullie bij ons in Contact gebracht en vanaf het eerste contact Viel er een enorme last ver onze schouders en konden wij aan het herstel werken. Daar zijn wij jullie ontzettend dankbaar voor.

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? Ja

Super team met goed resultaten

Fijn professioneel team dat zich meer dan 100% inzet en daar ook voor staat

Fijn en vertrouwd

In februari ben ik helaas betrokken geraakt bij een auto ongeval. Een ontzettend vervelend en moeilijke tijd. Eén van mijn juristen was . Een hele fijne man om mee zaken te doen. Hij was beleefd, geduldig en behulpzaam. Hij belde geregeld met de vraag hoe het me was, stuurde me een mailtje met een herinnering met belangrijke punten en wanneer ik iets niet begreep kon je .. of andere collega's bellen met vragen waar je ook echt antwoord op kreeg. Ze hielpen mij van A tot Z.

Zeer klant vriendelijk

Het hele Spinosa team verdient een groot compliment, ze waren zeer behulpzaam, en vragen werden serieus behandeld. Bij twijfel werd er op korte termijn op terug gekomen.

Fijn geregeld!

Alles vlot afgehandeld nadat we in dec j.l. een auto ontgeluk kregen. Contact met Achmea verliep nogal stroef, maar Adem en Gilda zaten er bovenop en zorgden voor een vlotte afhandeling. Dank daarvoor!

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? Ja

Zeer deskundig en betrokken letselschadejurist.

Zeer tevreden over de hulp van deze letselschadejurist. Deskundig, duidelijk in communicatie en hield ons goed op de hoogte. We voelden dat er echt voor ons werd ingezet.

Professional

Vriendelijk

Uitstekende service

Uitstekende service en deskundige hulp Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding van dit letselschadekantoor. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en goed geïnformeerd. Ze hebben mijn zaak vakkundig en met veel betrokkenheid afgehandeld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd goed op de hoogte gehouden. Dankzij hun inzet heb ik een rechtvaardige schadevergoeding ontvangen. Zeker een aanrader!

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? Ja

Ze hebben me met alles geholpen! Alle zaken werden goed en snel geregeld. Fijn contact!

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? Ja

Een bedrijf met een groot hart

Spinoza is een bedrijf Die haar hart en ziel in de klant stopt. Hele lieve mensen. Regelen alles tot in de puntjes . Ik kan alleen maar vol lof over Spinoza praten.

Lang proces

Lange proces meegemaakt waar Gilda Spinosa mij doorheen heeft geholpen.

Super geweldige vriendelijke mensen

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? Ja

Tijdens de gesprekken goed in contact

Mevrouw is goed in haar werk. Soms moeilijk te bereiken. Ondanks dat een hele prettige samenwerking

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? N.v.t.

Lang en taai proces afgerond met een eerlijke compensatie

Lang en taai proces meegemaakt waar Gilda Spinosa mij doorheen heeft geholpen. Zij zorgde ervoor dat ik verder ging, waar ik al meerdere keren wou stoppen. Hierom heb ik uiteindelijk een eerlijke compensatie gekregen waardoor ik dit proces achter me kan laten.

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? Ja

Super afwikkeling in letselschade zaak

Fijn dat er ook nog mensen zijn die gewoon hun werk goed uitvoeren. Was extra verzekerd maar DAS stelde niet veel voor. Gelukkig via een kennis bij deze praktijk gekomen. Ben daar naar alle tevredenheid geholpen, gewoon super.

Fijne hulp

Goede hulp , en uitleg.

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? Ja

Ze hebben me goed gesteund tijdens en na het proces

Vanaf de eerste ontmoeting voelde het al goed aan met Spinosa ze hebben me door dik en dun gesteund

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? N.v.t.

Fijn bedrijf, persoonlijk contact en goede afwikkeling

Ik heb mijn letselschade door Spinosa laten behandelen, dit is uitermate goed opgepakt. Ze. Denken met je mee en houden je goed op de hoogte, wat betreft de ontwikkelingen in het dossier. Adem erg bedankt voor de goede en fijne service die je mij hebt geboden.

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? Ja

Zeer tevreden met hulp en ondersteuning

We zijn heel goed geholpen en ontzorgd door Spinosa Letselschadejuristen in toch wel een moeilijke en lastige periode. Als je al wat overkomt wil je niet deze zorgen er ook nog bij hebben. Hierbij ben ik heel goed begeleid en geholpen door Gilda Spinosa. Ik hoop je in deze omstandigheden niet meer nodig te hebben, maar mocht het onverwacht toch zo zijn, zal ik zeker weer aankloppen bij jullie. Team Spinosa heel erg bedankt.

• Wilt u ons kantoor in voorkomende gevallen weer inschakelen? Ja

Gilda spinosa heeft mij goed geholpen , deskundig, goed advies,zei is een echte pitbull en laat niet snel los, ik waardeer enorm wat zei voor mij heeft gedaan,top vrouw, eigenlijk heeft het hele team mij goed geholpen.ik ga dit nooit meer vergeten.team spinosa heel erg bedankt voor mij.

Ben tevreden

Ik ben zeer te vreden van Spinosa want ze hebben me veel geholpen en ze zijn hard achter aan gegaan om mijn te helpen heel erg bedankt.

Een aanrijding, en nu?

Op een mooie dag in September werd ik onverwachts aangereden, wat een schrik … en wat een rollercoaster. Ja, ik had voorrang en ja dit werd ook meteen ter plaatse goed uitgesproken maar daarna begon het pas. Auto total loss, ziek thuis, etc, etc. Vervangend vervoer moest geregeld worden, zorgen voor het huishouden, inkomen dat gemist werd als zelfstandige, etc, etc. Spinosa heeft me daarin geweldig ontzorgd en ondersteund. Zowel op persoonlijk-, als op financieel gebied werd er goed, fijn en snel gecommuniceerd en werd geregeld dat ik snel weer een andere auto kon kopen en mijn inkomen werd gecompenseerd. Ik ben Spinosa veel dank verschuldigd en kan uiteindelijk weer de draad oppakken waar ik die mooie dag in september was gebleven.

Beursstraat 5

7551 HP Hengelo