Helemaal geweldig, wat een ervaring

Wauw! Dat omschrijft onze reis misschien wel het beste. We hebben het echt fantastisch gehad. Wat een schitterende natuur en weidsheid. Echt geweldig. We zouden hetzelfde rondje zo aan iedereen aanraden.  Met daktenten was een lang gekoesterde wens en dat was ook echt geweldig. Heerlijk was het wel om het af te wisselen met lodges of een B&B. We hebben de hele reis het gevoel gehad dat de beste plekjes voor ons uitgezocht waren. Nergens onveilig gevoeld en door de goede voorbereiding en reisbescheiden heel ontspannen kunnen reizen.

Fantastisch

Africa Safiri heeft voor ons een perfecte route uitgestippeld op basis van onze (slechts summier aangegeven) wensen. Zowel de voorbereidingen als de uitvoering van de reis waren perfect en het autoverhuurbedrijf en de accommodaties zeer zorgvuldig gekozen. Dank voor de goede zorgen, wij zijn uiterst tevreden!

Een geweldige trip om nooit te vergeten!!

We hebben een 12 daagse reis gemaakt door Namibië en vonden het fantastisch; wat een mooi land en fijne mensen! De stops en overnachtingsplekken waren heel uiteenlopend van B&B , lodge tot een eigen kampeerplek maar allemaal met zorg gekozen door Africa Safiri en helemaal top! We zijn heel blij dat we onze reis door Namibië via Africa Safiri hebben geregeld. Ze hebben zeer goed advies gegeven over de route, wat de leuke plekken zijn om te overnachten, waar je aan moet denken en leuke tips wat je kan doen in de omgeving. Een heel persoonlijke touch door Angelique en Rob!! We kunnen het iedereen die overweegt om naar Namibie te gaan aanbevelen.

!!! Fantastic experience - Fantastic travel partner !!!

We (2 adults and 2 teenagers, 18 days) visited Botswana, Namibia (Panhandle) and Vic Falls by means of self-drive and a combination of lodges, tents and bushcamping (rooftop tents). Africa Safiri handled everything from flights, lodging, car, daytrips etc. ... They did a fantastic job in organizing a full tailormade trip for us. Everything was well-prepared, booked, vouchers timely shared and even when things went wrong (all luggage missed the connecting flight from South Africa to Botswana) they were there to assist. It is definitely a plus they are a small organization. They really listen to and advise their customers to ensure they deliver a 1 of a kind experience. True professionals with local experience, contacts and knowledge. We would 200% recommend them and book travel again with Africa Safiri.

De allermooiste en avontuurlijkste reis ooit!

Deze self-drive reis door Namibië en Botswana met een vriendin was er 1 om nooit meer te vergeten! Wat hebben we veel gezien en gedaan! Alle accomodaties waren met veel zorg uitgezocht door Rob en Angelique van AfricaSafiri en allemaal waren ze stuk voor stuk op de allermooiste plekjes tijdens onze rondreis. Van luxe lodges tot geweldige mooie safaritenten, waar we in de nacht alle geluiden van het wild hoorden! Ook de excursies die we hebben gedaan waren helemaal geweldig en gaven een extra boost aan deze safari! Een boottocht op de chobe, een scenic flight over de okavango, mokorotocht en mobile safari, een bezoek aan de vic falls en natuurlijk de vele game drives waar we natuurlijk op zoeken gingen naar de big 5! Kortom, deze rondreis door Namibië en Botswana was een droom die uitkwam, we zijn enorm dankbaar voor de organisatie en de geweldige ondersteuning van AfricaSafiri! Wij raden deze reis zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke Afrikaanse ervaring!

Heldensedijk 19

5768 RK Meijel

Over Africa Safiri

AfricaSafiri maakt jouw ultieme self-drive avontuur in Afrika werkelijkheid! Wij zijn gespecialiseerd in unieke, op maat gemaakte reizen naar de mooiste bestemmingen van Afrika; Namibië & Botswana. Met persoonlijke aandacht en expertise stellen wij maatwerkreizen samen die volledig aansluiten bij jouw wensen. Van gedetailleerde reisplannen tot zorgvuldig uitgestippelde routes, wij zorgen ervoor dat jouw avontuur zorgeloos en onvergetelijk wordt. Kies voor AfricaSafiri en ontdek Afrika op zijn best! Kijk op www.africasafiri.nl en laat je inspireren!