Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven veel waardering voor een zeer professionele en vriendelijke benadering. De installaties verlopen vlot en met heldere uitleg. De communicatie is duidelijk en het prijsniveau wordt als redelijk ervaren ten opzichte van de geleverde kwaliteit. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief met aandacht voor vakmanschap en betrouwbaarheid.
Ik heb recent een Nexblue Edge Max laadpaal laten plaatsen door Laadpaal-Limburg. Inclusief 'load balancing'. Ik ben echt heel erg tevreden over dit bedrijf! Robert-Jan is super vriendelijk en deskundig. Hij kwam eerst netjes bij mij thuis kijken in de meterkast. Hij gaf een goed en duidelijk advies. Hierdoor wist ik precies waar ik aan toe was en klopte de prijs achteraf helemaal. De installatie zelf ging snel en netjes. Je merkt echt dat hij verstand van zaken heeft en veilig werkt. De laadpaal ziet er mooi uit en werkt perfect. Dankzij de load balancing hoef ik me nooit zorgen te maken dat de stroom in huis uitvalt. De paal past de snelheid van het laden namelijk helemaal zelf aan. Zoek je een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf voor een laadpaal in de buurt? Dan is wat mij betreft Laadpaal-Limburg echt een aanrader. Ze luisteren goed naar je wensen en de service is top!
4 September 2026
Roger
Kerkrade
Nadat Robert is komen kijken hebben we besloten om met laadpaal Limburg in zee te gaan. De dag waarop het plaatsen verliep echter iets stroever dan gedacht. Robert kwam namelijk niet door de muur heen. Hierdoor waren de werkzaamheden stopgezet en een boorfirma gevraagd. Deze heeft een zeer groot gat in de muur geboord en uiteindelijk is Robert 3 dagen na deze werkzaamheden gelijk teruggekomen, de kosten van het boren nam Robert gelijk op zichzelf . Erg tof! Toen ging het erg soepel. Het straatwerk heeft die zeer mooi afgewerkt en ook de paal hangt mooi strak. Ook in de meterkast heeft die een mooi buisje geplaatst wat de afwerking ten goede komt. Installatie via de app ging soepel. Uiteindelijk zeer tevreden hoe Robert dit heeft opgelost en gerealiseerd heeft.
11 August 2026
H.R.J. Gruter
BRUNSSUM
Komt zijn afspraken na. Communiceert duidelijk. Doet niet iets waar hij niet achterstaat.
1 August 2026
Nick
Heerlerbaan.
Ik ben erg tevreden over de installatie van mijn laadpaal. De service was erg vriendelijk en vakkundig. De laadpaal zelf is top materiaal. Ik kreeg goede uitleg over het gebruik van de paal. De afwerking is top en ik ben enthousiast om hem te gebruiken. Helemaal top dus ! Raad het aan.
29 June 2026
Simone
Landgraaf
Als je op zoek bent naar een laadpaal, ben je bij Laatpaal Limburg aan het juiste adres. Onlangs hebben zij bij ons een laadpaal strak tegen de wand gemonteerd. De eerste paal bleek helaas een defect te hebben en werkte niet direct, maar de manier waarop dit is opgelost verdient een dikke pluim. Er werd direct, zonder enig gedoe, een heel nieuw exemplaar geplaatst! Na de montage kregen we ook nog een duidelijke uitleg over de werking en de app. Geen vraag was te veel. Heel klantvriendelijk, oplossingsgericht en snel. Een absoluut topbedrijf dat we iedereen kunnen aanraden!
17 June 2026
Elle
Urmond
Zeer positieve ervaring , klantvriendelijk, vakkundig advies. Robert-Jan Is aan te bevelen.
18 May 2026
Fredi Plum
Komt afspraken na
18 May 2026
David Ramaekers
Heerlen
Via Hedin in contact gekomen met Laadpaal-Limburg. De eigenaar is snel komen kijken, heeft laten zien welke mogelijkheden er zijn en een duidelike offerte gestuurd. Daarna op korte termijn een werkafspraak gemaakt. De plaatsing is vakkundig uitgevoerd en met een goede uitleg hebben we de 1e lading gedaan. We zijn tevreden over de communicatie en de uitgevoerde werkzaamheden. Kortom, een goede review waardevol!
2 May 2026
Michiel
Eijsden
Professioneel, vriendelijk en vakkundig gewerkt. Alles netjes uitgelegd, snel geïnstalleerd en keurig achtergelaten. Goede communicatie van begin tot eind. Zeker aan te raden!
20 April 2026
Julia
Belfeld
De installateur kwam alle afspraken keurig na en nam de tijd om mij goed te informeren over de verschillende mogelijkheden. De installatie verliep vakkundig en vlot. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en duidelijkheid!
19 April 2026
Christian
Kerkrade
Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. De geplaatste installatie is vakkundig en met veel oog voor detail geïnstalleerd.
19 March 2026
Jos
H.
De installatie van een geavanceerde lader verliep vlot, deskundig en zonder problemen. Omdat bij ons de kabel al aangelegd was, was een aangepaste installatie op regiebasis mogelijk. Laadpaal Limburg rekende ook geen voorrijkosten hoewel het toch meer dan een half uur rijden was. Kortom wij zijn heel tevreden.
11 February 2026
Yvonne
Gronsveld
Zaptec 2Go wallbox hangt er netjes bij en app op de telefoon is geïnstalleerd. Info op Zaptec portal is informatief. Nu drie dagen in gebruik en alles werkt zoals geadverteerd, load balancing heeft zelfs al een keer ingegrepen.
8 February 2026
Huub
Heerlen
Robert-Jan doet een prima job. Van offerte tot uitvoering zijn we erg tevreden, met name ook door zijn persoonlijke benadering. Aan te bevelen!
10 January 2026
Gerard
Ubachsberg
Denkt mee en bespreekt mogekijke oplossingen.
31 December 2025
Jo
Heerlen
Zijn aanpak was professioneel; Eerst kennismaken, de situatie opnemen en snel een offerte uitgebracht. Werkzaamheden precies uitgevoerd en daarna duidelijke uitleg betreffende het systeem.
Martin
Heel
zeer tevreden met Robert Jan Joosten v.w.b. zijn werkzaamheden en geboden service. Gelijk to the point zonder al teveel gedoe wat er niet toe doet.
Harry
Als boven.
Dik
Eys
Heel vakkundig
Steven
Kerkrade
Komt zijn afspraken na, alles keurig gemaakt.
9 December 2025
Anoniem
Echt
Het meest opvallend is dat -van de 5 firma’s waar ik offerte vroeg- Laadpaal Limburg de enige was die vooraf thuis kwam kijken. Dat gaf een betrouwbaar gevoel. Daarnaast was Laadpaal Limburg qua €€ de laagste aanbieder. Geen meerwerk en fantastische after sale service
16 November 2025
Gid
Maastricht
Robert is een vriendelijke vakman, die meedenkt, adviseert en alles netjes en ook nog snel uitvoert volgens afspraak tegen een nette prijs! Beveel dit bedrijf iedereen aan!
28 October 2025
Jules
Cadier en Keer
Zeer snelle reactie. Houdt zich aan afspraken en werkt snel en netjes. Zeker aan te bevelen.
14 October 2025
Rard
Klimmen
We zijn zeer tevreden over het plaatsen van de laadpaal Ziet er prima uit
13 October 2025
Magda
Landgraaf
Robert-Jan Joosten van Laadpaal-Limburg was erg vriendelijk en behulpzaam. hij kwam dezelfde dag nog langs voor advies en dacht mee over de beste oplossing. De installatie verliep vlot en netjes, en alles werd binnen korte termijn geregeld. Absoluut een aanrader voor wie een laadpaal wil laten plaatsen.
6 October 2025
Hans