Fantastisch advies, service & uitvoering!

Eigenlijk was het vanaf moment één al goed. Na het eerste contact stelde Optisun vrijblijvend voor om een adviesgesprek bij ons thuis in te plannen. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen drie dagen stond Jay op de stoep. Hij heeft vakkundig naar de situatie gekeken, ons goed voorzien van advies (vooral over het type product inclusief de kleurkeuzes) dus eigenlijk waren we er best snel uit. I.v.m. onze uitzonderlijke situatie heeft Jay ervoor gezorgd dat de levertijd enorm verkort werd. Hiervoor zijn wij Optisun en met name Jay, nog steeds enorm dankbaar. De heren van Optisun gaan super netjes te werk en zorgen ervoor dat niemand ziet en/of merkt dat zij voor werkzaamheden langs zijn geweest. Zij laten hun werkgebied super strak en clean achter. En voor wat betreft het eindresultaat, tja wat zal ik zeggen. Wij zijn er héél blij mee, in één woord FANTASTISCH!! Aangezien wij in de toekomst o.a. nog een rolluik gaan aanschaffen weet ik wel bij wie wij aankloppen :-)!

Mooi resultaat

Client is erg blij met de screen. Communicatie verliep prettig en snel opgehangen. Kortom een prachtige score voor een mooi product.

Top bedrijf met duidelijke communicatie

We hebben een goede ervaring met Optisun. Inmeten ging vlot en Jay was zeer vriendelijk. Gewoon een bedrijf die zijn afspraken nakomt en luistert naar je wensen. Tevreden met de screens.

Eerder geplaatst dan was verwacht, goed gemonteerd en werkt perfect.

Snel geregeld , goede prijs , aardige mannen

zie boven.

Super tevreden!

Van de offerte tot en met de montage uitstekend. Communicatie was prima zowel via de mail als telefonisch. Er werd snel op een vraag mijnerzijds gereageerd. Ook goed overlegd. Cees & Jay kwamen alle afspraken prima na. Monteren ging lekker vlot èn het kapotte zonnescherm werd gratis afgevoerd. Ze zijn ook nog eens super aardig! Kortom: een welverdiende 10!

Top bedrijf. Goed en vakkundig advies, Scherpe prijzen

Erg tevreden over het plaatsen van zonnescherm. Vooraf goede advisering over het product. Personeel is vakkundig er werkt snel. Service gericht. Heel blij dat ik met dit bedrijf de producten afgenomen hebt.

Prima en netjes gewerkt.

Bedrijf is zeker aan te bevelen.

Goede communicatie en scherpe prijs!

Alles verloopt prima en de prijs is de beste

Erg tevreden over het plaatsen van zonnescherm. Er werd heel snel en netjes gewerkt en het contact met de mensen was erg prettig. Ik ben erg blij dat ik met Optisun in zee ben gegaan.

Je zou wel gek zijn als je naar een ander ging

Natuurlijk kan ik zeggen keurige mannen komen hun afspraken na, ruimen netjes de rommel op, zetten na het werk alle tuinmeubelen weer op hun plek terug, mijn zonnescherm is keurig vervangen precies zoals we afgesproken hebben, ze hebben alles nagelopen en gesmeerd Ik heb garantie op het nieuwe doe de prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde, ik zou het allemaal kunnen zeggen en ………….. ik doe het gewoon, want het is gewoon zo Niets aan toe te voegen.

Geweldige, vakkundige, aardige, lieve mannenen

Komen volledig de afspraken na. Op tijd. Ruimen alles keurig op een dikke tien verdienen ze

Vaklui

Alles volgens afspraak. Netjes gewerkt.

Zeer prettig ervaren

Zeer klantvriendelijk.En een goede service

Prettig en klantvriendelijk

Fijne communicatie. Netjes volgens afspraak geïnstalleerd. Alles ook heel netjes (incl. stofzuigen) achter gelaten.

Super snelle service, duidelijke communicatie en top product

De mannen hebben twee rolluiken geplaatst. Vooraf hebben we besproken wat mijn wensen zijn. De levertijd was korter en de plaatsing was super snel. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Duidelijke communicatie en snelle service. Ze hebben alles netjes achtergelaten.

supper

Goed werk verricht voor dat geld aanrader waard

Fijne mannen die mooi werk afleveren. Zeer tevreden met nieuwe rolluiken en horren

Aanrader!

Prachtige zipscreen alleen nog niet gebruikt want het weer vroeg er nog niet om. Plaatsing was zo gedaan, vakkundig personeel. Oude scherm meegenomen. Dus wij waren zeer tevreden.

Snel en goed geholpen en adequaat gehandeld toen er achteraf nog iets moest worden bijgesteld. Heel erg blij met de rolluiken, ons kindje slaapt er heel goed door overdag!

Zeer vriendelijk en hebben er verstand van

Overkapping laten plaatsen super mooi

Heel service gericht

Goed meedenken en vriendelijk.

Top bedrijf

Goede service en prijs

Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd ziet er prachtig en strak .