Filters

8

Prima

Goed contact en een prima service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Patrick, Dank voor deze mooie beoordeling!

10

Vriendelijk en netjes geholpen.

Ben zeer tevreden over hoe je geholpen wordt vriendelijk kunt zoveel vragen als je wil alles wordt netjes uitgelegd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer Boelen, Hartelijk dank voor deze fijne reactie!

6

Overdrachtsmoment was prettig en helder, de voorbereiding kon beter.

In de aanloop naar de koop van onze eeste woning hebben we Huijbregts Notarissen & advies uitgekozen op basis van informele tip. We hebben ook het samenlevingscontract afgesloten en afgewogen of er een extra akte nodig was voor een specifieke situatie. In de voorbereiding was het prettig geweest om met 1 contactpersoon te schakelen voor het samenlevingscontract en de koopakte. Er was veel communicatie nodig om een afspraak te plannen en het was aan ons zelf om scherp te blijven dat alles tijdig plaatsvond (zoals doornemen samenlevingscontract voordat het dossier voor de koopakte werd gesloten). Wel was het prettig dat de afspraak online kon plaatsvinden. Voor de afweging om te bepalen of er een extra akte nodig was hebben we uiteindelijk beter advies gehad van ons hypotheek adviseur. Het was ons niet duidelijk op basis waarvan we een besluit konden maken. Uiteindelijk hebben we besloten dat een extra akte niet nodig is en waren we blij verrast dat een notitie in de conceptstukken was overgenomen. Het uiteindelijke ovdrachtsmoment was erg prettig en helder.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Milou, Hartelijk dank voor uw review! Aan uw opmerkingen m.b.t. de communicatie zullen wij de nodige aandacht besteden. Wij zijn blij om te horen dat u het overdrachtsmoment zo positief heeft ervaren.

3

Zwakke communicatie, rommelig verloop

Vroeg in het proces alle gevraagde documenten aangeleverd, vervolgens een aantal weer opnieuw opgevraagd; mails lijken niet met aandacht te worden gelezen. Vervolgens na meer dan 8 weken worden de documenten schijnbaar pas bekeken en lijkt onze situatie niet zo standaard als overeengekomen, en moet er ineens last-minute, ná sleuteloverdracht pas worden gepraat over samenlevingscontract. Schijnbaar is het tijdig lezen van documenten geen onderdeel van het takenpakket van een notaris. Ook mag je verwachten een dienstverlener wel goed nakijkt of de gevraagde en aangeboden dienst overeenkomt. Dat het afwijkt van de standaard, dat kan, maar waarom krijgen we dat dan pas te horen 1 week voor sleuteloverdracht, meer dan 8 weken na het aanleveren van de documenten? Voor standaardcontracten een prima notaris; niet duur en ter plekke vriendelijk ontvangen. Verwacht echter weinig service of meedenken.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Thijs, Dank voor uw reactie. Uiteraard betreuren wij het feit dat uw ervaring met ons kantoor niet zo positief is geweest. Wij nemen uw opmerkingen mee voor de toekomst.

10

Heel goed

Goede contact, vriendelijk en behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Nalinie, Hartelijk dank voor deze mooie review!

10

Gastvrij

We voelden ons meteen op ons gemak bij binnenkomst. Vriendelijke medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Aleida, Heel fijn om te horen dat u het bezoek aan ons kantoor zo positief heeft ervaren. Dank voor deze mooie reactie!

10

Duidelijke fijne en aardige notaris

Een fijn notaris bureau zonder te veel poespas die ons op een fijne en gezellige manier voorbereide en ondersteunde bij onze eerste koopwoning!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Juul, Hartelijk dank voor deze leuke reactie!

10

Gewoon goed

Voldoende uitleg en specifieke extra aandacht voor punten die mis kunnen gaan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!

8

vriendelijk én efficiënt

Door een communicatiefout ontstond er onduidelijkheid over het tijdstip van passeren. De notaris toonde zich flexibel en het passeren kon toch doorgaan in een mooie rustige kamer met goede koffie. De informatievoorziening vanuit het notariskantoor was dik in orde.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Dank voor deze fijne reactie!

9

Voelde mij echt klant binnen de droge materie die nu eenmaal noodzakelijk is

Aktes, ze zijn er te pas en onpas. Hoe we ze behandelen wordt gedaan door mensen. Door aandacht werd het passeren van de akte leuker , zeker ten opzichte van het financiële traject wat "de overheid en banken" verzonnen hebben wat niets meer te maken heeft met menselijke aandacht. Aandacht ook voor onze persoonlijke situatie, waardoor je als klant werd behandeld i.p.v. dossier nummer

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer Swart, Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide reactie. Heel fijn om te horen dat u onze dienstverlening zo positief heeft ervaren.

10

prima

goede uitleg, zorgvuldig

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Eric, Dank voor deze fijne review!

9

Prima service

Geholpen zoals verwacht, geen verassingen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Roland, Hartelijk dank voor deze mooie reactie!

9

Fantastisch

Ik ben super blij met de Woonnotaris. Ben snel geholpen op een vriendelijke meedenkende manier. Zag niets over het hoofd. Het was een mooie ontmoeting. Voel me zeer geholpen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Hanny, Wat een fijne reactie! Dank voor deze mooie beoordeling.

10

Een welkome vriendelijke open ervaring, daarom ook teruggekomen.

Via onze assurantie adviseur zijn wij enkele jaren geleden al bij jullie op het oude kantoor geweest. Dit is prima bevallen, daar jullie een open deur zijn en goede nette service verlenen. Dit was ook in jullie nieuwe werkomgeving niet veranderd. Dankjewel daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Geert-Jan, Hartelijk dank voor deze fijne reactie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening!

8

Fijne ervaring

Goed ontvangst. Alles duidelijk en helder uitgelegd. Parkeren is wel iets minder op een vrijdagmiddag

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Berry, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!

9

Zeer fijn en professioneel geholpen

Fijne partij om mee samen te werken. Duidelijke communicatie en alles volgens afspraak

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Raymond, Wij zijn blij om te horen dat u de samenwerking met ons kantoor zo positief heeft ervaren. Dank voor deze mooie review!

10

Snel, competent & vriendelijk

Het was een aangename samenwerking. Bij het verlijden der Akte werd alles nog eens 'vertaald' in 'normaal' Nederlands zodat ook iedereen het begrijpt. Competentie is zeker aanwezig. Zéér vriendelijk en ook snel in antwoord per mail.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Pieter, Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling!

10

Keurig en netjes afgehandeld

Ondanks een afschrijving doe niet klopte op de eindafrekening , is dat keurig en snel verholpen en opgestuurd .

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Aukje, Fijn om te horen dat u onze dienstverlening zo positief heeft ervaren. Hartelijk dank voor deze mooie reactie!

9

Keurig en vlot

Alles werd keurig en vlot behandeld. Op de dag van het tekenen van de akte werden we aardig ontvangen en mevrouw Loomans heeft ons alles duidelijk uitgelegd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Paulien, Hartelijk dank voor deze mooie reactie!

8

snelle en juiste communicatie

Woonhuis beschreven via Déwoonnotaris. goede service

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer Verhoeven, Wij zijn blij om te horen dat onze service en het contact met ons kantoor u zo goed is bevallen. Hartelijk dank voor deze fijne review!

10

Goede communicatie, prettige ontvangst en heldere afwikkeling

Goede communicatie vooraf of hetgeen aan te leveren. Opmaak van de stukken, ontvangst en uitleg naderhand waren erg fijn.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rick, Fijn om te horen dat u onze dienstverlening zo positief heeft ervaren. Dank voor deze mooie reactie!

9

Ontspannen en rustige sfeer

Het was een fijne en goede afwerking van de ondertekening van het passeren van de akte.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer en mevrouw Van den Berk, Hartelijk dank voor deze mooie review!

9

Prima kantoor. Klantvriendelijk en zeer accuraat.

We zijn goed en duidelijk geinstrueerd m.b.t. de procedures en contacten via zowel kantoor als internet

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer Van Haren, Wij zijn blij om te horen dat u de communicatie met ons kantoor zo prettig heeft ervaren. Dank voor deze fijne reactie!

10

Vriendelijk, en goed gesprek

Netjes en goed afgehandeld

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer Van der Vorst, Dank voor deze mooie beoordeling!

10

Dat liep op rolletjes.

Het geheel liep vlekkeloos. Helder en vriendelijk. Dus zeer tevreden. Oké, de planten bleken nep te zijn. Een minpuntje. Maar omdat er geen plantenonderhoud nodig was was er meer aandacht en liefde voor mij, de klant. Zo kun je het ook bekijken. Het adres was trouwens ook even zoeken maar dat zijn kruimeltjes van de taart die heerlijk smaakte.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Theo, Fijn om te horen dat u - ondanks de kunstplanten :) - zo tevreden bent met onze dienstverlening. Op dit moment zijn wij al druk bezig met oplossingen om de vindbaarheid van ons nieuwe kantoorpand te verbeteren. Hier wordt dus aan gewerkt. Hartelijk dank voor deze ontzettend leuke reactie!

Over DéWoonnotaris.nl Vlijmen

DéWoonnotaris.nl in Vlijmen ontzorgt u op alle gebieden van notariële afwikkelingen rondom uw woning. Het afsluiten of oversluiten van uw hypotheek en het opstellen van een testament of samenlevingscontract. Zo hoeft u nergens meer aan te denken. Waarom zijn wij dé notaris voor u? - Ervaren medewerkers; - Duidelijke communicatie; - Hoge mate van efficiency; - Scherpe tarieven; - Speciaal starterspakket. Mgr. van Kesselstraat 2 5251 AX Vlijmen T 088-6668666 [email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.