prima service voor een prima prijs
Vriendelijke medwerkers en een scherp tarief
24 February 2025
p.
Heesch
Reactie van DéWoonnotaris.nl Vlijmen
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Laden reviews...
Vriendelijke medwerkers en een scherp tarief
24 February 2025
p.
Heesch
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijne warme ontvangst, prettige rustige notaris met aandacht voor de mensen.
19 February 2025
Nathalie
Waalwijk
Beste Nathalie,
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling!
Vrindelijke ontvangst duidelijke uitleg
18 February 2025
Tin
Vught
Beste Tin,
Hartelijk dank voor uw mooie reactie!
Hele fijne en prettige ervaring met de medewerkers van DeWoonnotaris. Alles werd duidelijk en vakkundig uitgelegd. Bedankt hiervoor.
13 February 2025
MARI
Beste Mari,
Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u een fijne ervaring met ons kantoor heeft gehad en dat alles duidelijk is uitgelegd. Dank voor uw vertrouwen in DéWoonnotaris!
als onervaren bij een notaris binnenstappen is best wel spannend, al snel werden wij ons op ons gemak gesteld! toen eenmaal de notaris ons begeleide door het gesprek heen ontdooide wij vrij snel en het was zo prettig en warm om mee genomen te worden. wij zijn zo enthousiast dat wij zeker terugkomen voor andere aktes! hartelijk bedankt voor deze enorm prettige service!
12 February 2025
amanda
oss
Beste Amanda,
Hartelijk dank voor deze mooie review! We zijn blij te horen dat jullie jezelf op jullie gemak voelden en onze service zo positief en warm hebben ervaren. We kijken ernaar uit jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Met de verkoop van ons huis had de tegenpartij deze notaris uitgezocht. We kende deze notaris niet maar is een fijne notaris. Duidelijk wordt alles uit gelegd in een makkelijke taal. Waarbij oog is voor alle partijen
20 January 2025
m van falier
Drunen
Bedankt voor uw positieve reactie! Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze duidelijke uitleg en persoonlijke benadering. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij graag weer voor u klaar!
Keurig afgewerkt
13 January 2025
Ton Koppers
Beste heer Koppers,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Alle zaken werden goed en op tijd geregeld. Per mail alle stukken ontvangen. Prettige ontvangst op kantoor en door de notaris op een leuke en toch zakelijke manier alle stukken ondertekend
6 January 2025
Jan de Wilde
Koudekerke
Beste heer De Wilde,
Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u onze dienstverlening zo positief heeft ervaren. Het is fijn te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar!
Vriendelijk, aangenaam, snel en eerlijke prijs.
6 January 2025
Nick
Helvoirt
Beste Nick,
Dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u wederom tevreden bent met onze service. Uw complimenten over onze vriendelijkheid, snelheid en eerlijke prijzen waarderen we enorm. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Prettig overdracht van ons huis gehad. Vriendelijke ontvangst en correcte afhandeling
23 December 2024
Erik
Haarsteeg
Beste Erik,
Hartelijk dank voor deze fijne reactie! Goed om te horen dat u de sfeer en afhandeling zo positief heeft ervaren. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar!
De notaris heeft ons op een ontspannen en met duidelijke uitleg door de hypotheekakte geholpen. Hartelijk dank!
16 December 2024
Ton
's-Hertogenbosch
Ik heb veel onroerend goed. maar zal niet meer voor huijbregtsnotarissen kiezen. Ze denken niet mee.
Beveelt niet aan
wim buitendijk
VLIJMEN
Beste heer Buitendijk,
Het spijt ons te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad. Wij streven altijd naar kwaliteit en klantgerichtheid. Uw feedback nemen wij serieus en wij gaan graag na hoe wij dit in de toekomst kunnen verbeteren. Mocht u verdere opmerkingen of vragen hebben, dan horen wij dit graag.
Persoonlijk
Astrid
Berlicum
Beste Astrid,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Heel fijn om te horen dat u onze dienstverlening als prettig en persoonlijk heeft ervaren. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!
Vakkundig en volledig Snelle reactie op vragen Duidelijk in communicatie, veilig en online Vriendelijk
Conny
Elshout
Beste Conny,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u de afhandeling als vriendelijk, vakkundig en volledig heeft ervaren. Wij streven naar snelle, duidelijke communicatie en een veilige online ervaring. Uw tevredenheid is voor ons een mooi compliment. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar!
Zowel het traject ervoor als erna is alles perfect gelopen. Op alle vragen een duidelijk antwoord en goede adviezen. Ook tijdens het transport: kopje koffie, zeggen wat er gaat gebeuren. Allemaal heel relaxed.
Ben de Groot
Berlicum nb
Beste heer De Groot,
Hartelijk dank voor uw fijne review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en begeleiding, zowel voor, tijdens als na het proces. Het is fijn dat onze heldere antwoorden, adviezen en persoonlijke aanpak uw ervaring ontspannen en prettig hebben gemaakt. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en mooie woorden!
Waarom moet op de dag van overdracht van het appartement het geld van de koper aanwezig zijn maar krijgt de verkoper pas na ruim 2 dagen het bedrag gestort.
Leen
Sprang-Capelle
Beste Leen,
Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen dat de timing van betalingen belangrijk is. Op de dag van overdracht moet het geld beschikbaar zijn om zekerheid te bieden aan alle partijen. De uitbetaling aan de verkoper kan enkele dagen duren vanwege wettelijke controles. Als u hierover verdere vragen heeft, staan we u graag te woord.
Wel iets later dan was afgesproken
Rob van der steen
Drunen
Beste heer Van der Steen,
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de duidelijkheid en kwaliteit. Onze excuses voor de vertraging. Uiteraard streven wij ernaar om altijd op tijd te leveren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan zijn wij u graag weer van dienst.
we hebben kortstondig samengewerkt en daarbij was de communicatie helder en bondig.
Ton
Beste Ton,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Het is fijn om te horen dat u de samenwerking als prettig heeft ervaren, ook al was deze van korte duur. Dank voor uw vertrouwen in ons kantoor!
Beste prijs kwaliteit verhouding. Praat in duidelijke taal!
4 December 2024
Carola
‘s-Hertogenbosch
Beste Carola,
Bedankt voor uw mooie reactie! Het is fijn om te weten dat u onze prijs-kwaliteitverhouding en heldere taalgebruik zo positief heeft ervaren.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij graag weer voor u klaar!
Keurig kantoor met voldoende parkeergelegenheid. En wat een fijne , vrouwelijke notaris heeft ons geholpen op een kundige en vriendelijke manier met een persoonlijke touch.
26 November 2024
Carola Peters
Oisterwijk
Beste mevrouw Peters,
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over ons kantoor, de parkeergelegenheid en de service van onze notaris. We staan altijd klaar om u te helpen bij toekomstige zaken. Bedankt voor het vertrouwen in ons kantoor!
Snel en adequaat geholpen. Duidelijke uitleg over hetgeen er wordt vastgelegd in aktes.
Marc
Den Bosch
Beste Marc,
Bedankt voor uw mooie reactie! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Het is voor ons belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over de inhoud van de akten. Fijn om te weten dat dit duidelijk is overgekomen. Nogmaals dank voor uw vertrouwen!
Het ws een zeer plezierige en ontspannen bijeenkomst
HAA de Jonge
Vught
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! We zijn blij te horen dat u het bezoek aan ons kantoor als plezierig en ontspannen heeft ervaren. Graag maken wij elke bijeenkomst zo aangenaam mogelijk en uw compliment bevestigt dat we hierin geslaagd zijn.
Bedankt voor uw aanbeveling!
Wel waren er problemen rond mijn rijbewijs die onterecht waren en voor veel stress en problemen gezorgd hebben Waar het fout ging was mij een raadsel mijn rijbewijs is gecheckt en nagekeken op het politiebureau en was gewoon geldig er was niets mee aan de hand
Eef
Varik
Beste Eef,
Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen dat de onduidelijkheid met betrekking tot uw rijbewijs verwarrend en vervelend moet zijn geweest, zeker gezien de bevestiging van de geldigheid op het politiebureau. Uw reactie nemen we serieus en we zullen ons best doen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring.
Prima en duidelijke uitleg, kundige medewerkers en een hele goede sfeer.
4 November 2024
Rob
Rosmalen
Beste Rob,
Hartelijk dank voor uw fijne reactie! Het doet ons plezier te horen dat u onze uitleg en de deskundigheid van onze medewerkers op prijs stelt. Uw waardering is een grote motivatie voor ons team. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Uitstekende communicatie voor de overdracht en hartelijke ontvangst
4 November 2024
MJ
Ammerzoden
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u de communicatie en de overdracht als prettig en professioneel heeft ervaren. We streven ernaar om elke stap in het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en zijn verheugd dat u dit zo heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!
DéWoonnotaris.nl in Vlijmen ontzorgt u op alle gebieden van notariële afwikkelingen rondom uw woning.
Het afsluiten of oversluiten van uw hypotheek en het opstellen van een testament of samenlevingscontract.
Zo hoeft u nergens meer aan te denken.
Waarom zijn wij dé notaris voor u?
- Ervaren medewerkers;
- Duidelijke communicatie;