Fijn dat alles nog kon voor mijn vakantie!
Zeer vakkundig, vriendelijk en ze denken met je mee.
Prima locatie ruim en schoon. Prima en ruim parkeren. Geweldig hoe ik geholpen ben.
Wordt goed geluisterd en onthouden wat je wenst. Zeer deskundig en altijd vriendelijk. Ook voor kinderen alle geduld en aandacht. Top team!
Prima geholpen door de tandarts en zijn assistenten Ze nemen alle tijd voor je de tandarts geeft aan als het niet goed gaat hand op steken Vr groet mevr Bos
goede en nette praktijk met goede uut leg van de behandeling en nemen daar de tijd voor
Zeer vakkundig, vriendelijk en behulpzaam.
Ondanks dat ik vaak moest terugkomen heb ik dit niet als heel vervelend ervaren. Hieruit blijkt dat het goed moet zijn is en naar tevredenheid vd patiënt.
De medewerkers zijn vriendelijk en begripvol. Ze hebben altijd oog en oor voor de patiënten.
Ik vind het een geweldige tandarts
Zowel Hibma als zijn compagnon ervaar ik als kundig en prettig in de omgang. Dit geldt tevens voor de assistentes.
Een goede tandarts. Ze geven je een rustig gevoel!
Kundig, vriendelijk, denken mee Als ik deze tandarts veertig jaar eerder had gehad dan had ik waarschijnlijk nog een mond vol gave tanden gehad
Het ging goed en vlot
Al meer dan 30 jaar onze tandarts! Wij, mijn echtgenote en ikzelf (het klinkt misschien vreemd) , komen graag naar zijn praktijk. Hartelijk, voorkomend maar vooral deskundig en dat geld ook voor de assistentes. Willen nog heel lang door hem en zijn medewerkers behandeld worden.
Na een hele slechte ervaring met onze vorige tandarts, is het hier een verademing. Alles wordt goed uitgelegd en gaat voorzichtig van start en er wordt voordurend verteld wat er gaat gebeuren. Er wordt met je mee gedacht en je keuze wordt gerespecteerd.
prima tandarts
Je word heel erg op je gemak gesteld, het resultaat is super mooi!
Heel goede behandeling
Altijd duidelijk alles verwoord en bespreekbaar. Dank je wel
Ik was te vroeg, maar na mijn aanmelding via de zuil was ik gelijk aan de beurt. Een zeer fijne ervaring.
Goed deskundig vriendeijk
Al jaren komen we in de praktijk van A. Hibma en worden echt altijd deskundig geholpen, zowel bij halfjaarlijkse controles als bij "spoedklussen" Dank daarvoor!
Ook heel geschikt voor de wat angstige personen.
Willem Lodewijkstraat 51
9291 MZ Kollum