Geweldige begeleiding, professioneel maar ook menselijk!

Zonder Alina Koop - van Vliet van Alveo Advocaten en mediators, en natuurlijk ook haar team, had ik het nooit gered… Ben zo geweldig geholpen door een heel erg moeilijke scheiding, aan de ene kant heel professioneel maar aan de andere kant ook heel menselijk! Altijd hun zaken op orde, scherp oftewel missen niks, geweldige begeleiding door het gehele (zware) scheidingsproces, geweldige kennis van zaken dus hierdoor krijg je vanzelf totaal vertrouwen dat het goedkomt, je voelt je enorm gesteund, zowel Alina als haar team staan altijd voor je klaar waardoor je meer dan een cliënt voelt, mede ook door hun enorme betrokkenheid en compassie en natuurlijk begrip en medeleven voor jou als mens!

Je bent een strijder!

Heb een prettige ervaring met jou gehad !

• Geholpen door: N.v.t.

Makkelijk bereikbaar, denkt overal in mee, Alina is vooral ook eerlijk. Ik zou haar zeker iedereen aanraden!

Kundig en Eerlijk

Zeer goede ervaring gehad met Alveo Advocaten & Mediators. Kundig en eerlijk advies met aandacht voor de klant.

• Geholpen door: Bas van Riel

Dankzij mijn advocaat ben ik vrijgesproken van de aanklacht voor eenvoudige mishandeling, en dat maa

Vanaf het eerste moment dat ik met mijn advocaat in contact kwam, voelde ik me goed begeleid en geïnformeerd. Hij nam de tijd om mijn zaak grondig te begrijpen, luisterde naar mijn zorgen en beantwoordde al mijn vragen met geduld en duidelijkheid. Zijn vermogen om complexe juridische kwesties op een begrijpelijke manier uit te leggen, gaf me vertrouwen in zijn expertise en begeleiding.

• Geholpen door: Bas van Riel

Ontzettend professionele en accurate hulp met een persoonlijk tintje.

Ik werd erg goed en professioneel geholpen! Bas kon rustig blijven op momenten waar ik het soms even kwijt was. Het contact was fijn zakelijk, maar met een persoonlijk tintje. Bas was altijd heel betrokken en dat maakte het contact ook heel prettig.

Zeer goed geholpen door Claudia Pietsch

Zeer goed geholpen door Claudia Pietsch

Strijdlustig en begripvol

Alina van Vliet is een zeer bedreven advocaat die voor je strijd en alles tot in de puntjes uitzoekt om aan te tonen dat jij in je recht staat. Ze heeft mij bijgestaan in mijn echtscheiding en mij meer zelfvertrouwen gegeven om door te zetten. Ik ben haar enorm dankbaar.

• Geholpen door: Alina Koop – van Vliet

Fantastisch om Claudia als advocaat te hebben!

Claudia is vakkundig, accuraat en snel in handelen. Dit zorgde ervoor dat ze mijn zaak snel kon "ontrafelen" waardoor deze op een efficiënte- en correcte wijze in behandeling kon worden genomen. Voorts stond ze open voor mijn emoties, houding en motivatie om ook vanaf mijn kant de zaak tot een goed einde te brengen. Kortom, haar inlevingsvermogen is bewonderenswaardig. Met dank!

• Geholpen door: Claudia Pietsch

De beste advocate die jij je maar kunt wensen

Alina heeft mij ondersteunt in mijn meest kwetsbare tijd. Zij stond voor mij klaar en dacht met mij mee. Zij maakte zich hard voor mijn zaak en heeft mij ten alle tijden gerustgesteld. Ik had mij, gezien mijn situatie, geen betere advocate kunnen wensen. Alina weet wat zij doet en was altijd goed voorbereid tijdens mijn zittingen. Ik ben haar eeuwig dankbaar..

• Geholpen door: Alina Koop – van Vliet

Alles uitstekend gedaan !

Ik was zo erg gestrest maar dankzij deze goede advocaat was ik gerust gesteld en heeft ze haar werk op en top gedaan .Super tevreden er over en hartstikke mooi werk van gemaakt van mij krijgt krijgt ze een 10++

• Geholpen door: Claudia Pietsch

Duidelijke communicatie in advies en proces

Zoals verwacht een fijne en goede begeleiding in het juridisch proces. Duidelijke communicatie

• Geholpen door: Bas van Riel

Alveo advocatenkantoor is echt het best wat mij is overkomen!

In een hele donkere periode waar ik geen uitweg zag in relationele sfeer kwam ik via een familie lid in contact met Alveo advocatenkantoor. Ik heb hier mijn zelfvertrouwen en vooral mijn rechten teruggevonden. Ik wil jullie kantoor en vooral de medewerker Kaltoum (en Alina) in het bijzonder bedanken voor alle steun, inzet, correctheid, deskundigheid, betrokkenheid, snelle handelingen en de tijd die jullie voor mij en mijn kind genomen hebben. Ik zal jullie altijd in gedachten houden en bij iedereen aanraden!

Geweldig !

Door met Alina deze zaak aan te gaan was een geweldige ervaring. Meerdere advocaten gehad maar met Alina van Vliet was deze zaak ,ondanks tegenwerken van de tegenpartij, toch nog redelijk snel opgelost en naar onze tevredenheid. Dus al met al een geweldige advocaat die ik zeker bij anderen zou aanbevelen!

FANTASTISCH!

ALINA IS EEN ECHTE TIJGER! Die oneindig blijf strijden! Ze luistert ze knokt ze duwt zich door de meest kleine openingen met resultaat! Ik heb jammer genoeg meerdere advocaten aan m’n zeide gehad! Maar niemand kan tippen aan Alina! Wil jij je gehoord voelen? Zelfs als je de strijdbijl door wanhoop bijna begraven heb?! Niet doen! Ga na Alveo!! Alina is je top advocaat je steun je vriend! Op moment zei samen met jou ga strijden! Voel je je eigen weer sterker dan ooit! Wij strijden nog even door samen! Heel veel liefde voor deze advocaat! Liefs Sanne & Nick

• Geholpen door: Alina Koop – van Vliet

Zeer goed geholpen. Erg enthousiast!

Meestal bereikbaar en goed advies en begeleiding. Zeer tevreden.

Toppers!

Goed gevoel bij contact, Ik heb een prettige samenwerking ervaren. Er word goed en nauwkeurig geluisterd, om te beslissen wat mijn juridisch probleem is.

Beste Dienst ever,

Zeer goed geholpen door Claudia Pietch! Ik heb de hulp van Claudia als zeer prettig ervaren. Goede communicatie en bij ontwikkelingen werd ik goed op de hoogte gehouden. Gewoon super snel een antwoord op vragen en een duidelijke uitleg Bedankt!

Topper

Wauw wat is Alina een topper!! Op 19-7-2022 werden mijn kindjes met spoed uit huisgeplaatst.met 20 man politie en jeugdzorg. Ik sprak alina meteen dezelfde avond en dat bijna iedere dag. Het voorgesprek op kantoor had ik verwacht in een kantoor pand aan te komen maar niets bleek minder waar, je komt in een warm en fijn gevoel binnen. Dan denk je oh dat gaat half uurtje duren en word je buiten gezet maar nee, na 2 uur liep ik pas de deur uit. In de ochtend van de rechtzaak nog veel doorgesproken aan de telefoon en daarna de rechtbank in gegaan. Deze vrouw is een tijger, wewauw. Ze knokt voor de kinderen alsof ze voor haar eigen kinderen knokt. Echt deze vrouw is een topper ( samen met haar collega). Ben hun zo dankbaar en ga dus nog even verder met jullie.

• Geholpen door: Alina Koop – van Vliet

Top advocaat meer kan ik niet zeggen altijd goed voor mij geweest en mij heel goed geholpen en nog contact met haar super lieve vrouw

Uitstekend geholpen

Goede communicatieve gesprekken kunnen voeren.

Mijn ervaring was top!

Ik ben naar tevredenheid geholpen. Heel fijn en zeker een aanrader!

Mijn redding

In een zware periode in mijn leven waarin er over me heen werd gewalst, is Alina voor me opgestaan en heeft de belangen van mijn zoon en mezelf heel serieus genomen en verdedigd. Zonder haar hulp had mijn leven er anders uitgezien. Alina heeft ruime kennis van zaken, werkt doeltreffend, helder en is recht door zee. Daarnaast is ze persoonlijk betrokken, wat het contact en de samenwerking erg prettig maakt.

• Geholpen door: Alina Koop – van Vliet

een hele goede advocaat en fijne ondersteuning

betrokkenheid

Top advocaat

Al jaren zijn wij bij deze advocaat Hij neemt de tijd voor je Altijd opzoek naar de beste verdediging En of hij je zaak wind of niet Dan weet met een goed gevoel dat hij er alles aan heeft gedaan in jou zaak Ps ze hebben me geholpen met naam verandering wiste me door te sturen na de juiste persoon Een zeident gezag aan vraag gewonen Ots van de 2 oudste gewonen Dochter 10 jaar weg 7 jaar niet gezien nu weer thuis Kort om ze zijn echt teigers ze pakken iets en laten niet meer los alveo advokaat is echt een aan rader zo als straf zaken en zo als familie maar ook jeugt ze zijn in alles wel thuis en ze denken allen mee wat ze dan kunnen doen en ze stellen je echt gerust

Ginnekenweg 38

4818 JG Breda